nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Vchod Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Vchod Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurace Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazén Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazén Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Fitness prostory Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sál Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sál
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sál Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sál Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurace Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurace Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurace Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurace Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 363
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 2773 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2773)
Seřazeno podle:
Zbynek G. Obchodní cestující Czech Republic, 16. dubna 2013
Pro obchodniky blizko vystaviste

Vlastni restaurace,rychle prihlasenia odhlaseni,klid v noci
9
Miroslav J. Obchodní cestující Czech Republic, 24. ledna 2011
Komfort za rozumnou cenu na Wan Chai

Sauna pro hosty k dispozici celý den v ceně
7
Bohužel stejně jako ve většině HK hotelů si musíte připlatit za internet. Snídaně bude vyhovovat spíš hostlm z Asie než ze západu. Jinak ale celkově pozitivní dojem. Budu o něm uvažovat i příště.
Luis G. Obchodní cestující Peru, 16. dubna 2015
clean and nice hotel, poor service

location, cleaness, value for money
8
Maybe i had a bad luck with the service, but i got too many service people calling my door, even when i put the NO DISTURB advice on my door, they were still calling up to four Times in the morning to clean my room. That was very annoying, because i was very tired.. that added to one mistake of one guy that came around midnight with a mistake of room service from their restaurant. Besides that, i think the hotel is ok... But not many amenities in the room, i think its just aplace to rest and work.
Jessica O. Jednotlivci Malaysia, 12. dubna 2015
Pleasant and nice

Hotel staffs are helpful and friendly , Clean and comfortable room, Good location (convenient to get transportation)
9
John K. Obchodní cestující United States of America, 11. dubna 2015
I could not adjust the air conditioner

STAFF, location, cleanliness
10
Great stay, great breakfast , comfortable bed
Gray G. Jednotlivci Canada, 10. dubna 2015
Good breakfast

Breakfast, location
7,3
Basic room but I was pleased all the toiletries and very comfortable. Maybe it was an upgrade but they didn't say. Only negative was a bad air smell on entry to the room, maybe moldy. On a day it rained, I noticed excess condensation on the windows. At first I thought I might complain about the smell, but didn't and I found I adjusted quickly. It didn't bother me that much. The BK was good, lots of variety ... a pleasant surprise as most hotels dissappoint
Chas S. Páry United Kingdom, 7. dubna 2015
Weekend Break

Location, comfortable and affordable
6
Sujin K. Jednotlivci South Korea, 4. dubna 2015
where I staed for a night

price, silient, people who can speak English
6,3
just, deserve it. If you wanna get better service, you should book another hotel instead of this one. But you are not a person who take care datails, or only need a room, I recommend here.
Alan W. Páry United Kingdom, 31. března 2015
Dining

Fairly comfortable rooms, staff were good, reasonable location
6
Very poor eating facilities. Breakfast was particularly bad - poor food, poor selection and overcrowded.
Michelle R. Jednotlivci Australia, 30. března 2015
Pleasant hotel in a great Location

Location, Friendly Staff & Comfortable Beds
10
Great stay close to all the action and nightlife with great restaurants close by.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - VchodEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - VchodEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestauraceEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazénEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazénEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Fitness prostoryEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sálEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sálEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sálEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Taneční sálEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestauraceEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestauraceEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestauraceEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestauraceEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pokoj pro hostyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KoupelnaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkáváníEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3B02