nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Excelsior Hotel

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Excelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Excelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Excelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Excelsior Hotel Hong Kong - Vyhlídka Excelsior Hotel Hong Kong - Vyhlídka Excelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Excelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Excelsior Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Excelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Excelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Excelsior Hotel Hong Kong - Lobby Excelsior Hotel Hong Kong - Executive Lounge Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace
Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Restaurace Excelsior Hotel Hong Kong - Pub/lounge Excelsior Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Excelsior Hotel Hong Kong - Fitness prostory Excelsior Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Excelsior Hotel Hong Kong - Taneční sál Excelsior Hotel Hong Kong - Taneční sál Excelsior Hotel Hong Kong - Taneční sál
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 884

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 651 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,0
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (651)
Seřazeno podle:
Lesley A. Páry Philippines, 20. července 2014
Good location, superb service

Good location near restos and shops, superb service
10
Good location near restos and shops, superb service, I always stay in this hotel and they have my details on file. No need to repeat myself every time. Staff is very accommodating as well to my needs.
Tun M. Skupiny Indonesia, 16. července 2014
I will come back for my next Hong Kong trip

Great location, great rooftop restaurant and bar, great view
6,3
Bryan O. Skupiny Philippines, 12. července 2014
Fine

Location...location
4,3
I didnt know this hotel charges for wifi access. The hotel room is old and not as clean as i expected. Also too small.
Tomas C. Páry Philippines, 11. července 2014
Good but the weather was hot.

good staff, centrally located and near shopping areas
8
It was good.
Rachel Z. Skupiny China, 11. července 2014
Very convince, friendly stuff, nice room.

Best location, nice view, friendly stuff
8
It was my second time to stay in hotel, good experience.
Raei N. Skupiny Malaysia, 7. července 2014
Comfortable, attentive staff, good location

Good location friendly staff and convenient
8
It was great as always. My fifth time staying with them and will still continue to come back! :)
Sing W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. června 2014
Good location

Close to shopping area, easy access to public transport, close to local restaurant
7,7
It was nice hotel, probably the best around causeway bay. Close to shopping centre. easy to find local restaurants too
Andrew P. Obchodní cestující Australia, 24. června 2014
Fantastic location with great views of the harbor

Location, Room Size and proximity to MTR
8
I enjoyed staying at this hotel as it was ideally located for my business trip. Its an ideal city hotel perfect for the business man on the go. The rooms and bathrooms are well appointed and very spacious and the general hotel facilities were 1st class.
Lai F. Skupiny Hong Kong, 21. června 2014
Renowned hotel

Cozy, good food, tranquility
7,7
This is the second time we stayed at this hotel. We just love it. The buffet is of wide variety and quality.
Li K. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2014
Good Hotel

Location, Comfort, Cleanliness
9,3
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Excelsior Hotel Hong KongExcelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluExcelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluExcelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluExcelsior Hotel Hong Kong - VyhlídkaExcelsior Hotel Hong Kong - VyhlídkaExcelsior Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluExcelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyExcelsior Hotel Hong Kong - Obchodní centrumExcelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyExcelsior Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyExcelsior Hotel Hong Kong - LobbyExcelsior Hotel Hong Kong - Executive LoungeExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - RestauraceExcelsior Hotel Hong Kong - Pub/loungeExcelsior Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaExcelsior Hotel Hong Kong - Fitness prostoryExcelsior Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníExcelsior Hotel Hong Kong - Taneční sálExcelsior Hotel Hong Kong - Taneční sálExcelsior Hotel Hong Kong - Taneční sál


AS-AGWEB-3B02