Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Restaurace Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Lobby Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Lobby Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Restaurace Express Inn - Cebu Cebu City - Koupelna Express Inn - Cebu Cebu City - Interiér hotelu Express Inn - Cebu Cebu City - Interiér hotelu
Express Inn - Cebu Cebu City - Interiér hotelu Express Inn - Cebu Cebu City - Interiér hotelu Express Inn - Cebu Cebu City - Interiér hotelu Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Express Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 524 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,7
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (524)
Seřazeno podle:
Ryan F. Páry Philippines, 20. července 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Nahlásit hodnocení
Todd M. Rodiny s malými dětmi United States of America, 19. července 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Nahlásit hodnocení
Emily B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. července 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Nahlásit hodnocení
Stephen L. Jednotlivci Australia, 16. července 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Nahlásit hodnocení
Darryl C. Páry Austria, 8. července 2015
noisey stay

short stay.location staff
5
well it is close to SM but it is a very noisey road out front of the hotel 24hr day
Nahlásit hodnocení
Steven S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. června 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Nahlásit hodnocení
Tammarut S. Obchodní cestující Thailand, 28. května 2015
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Nahlásit hodnocení
Rene V. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Nahlásit hodnocení
Yuh S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. května 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
Nahlásit hodnocení
James V. Páry Australia, 17. května 2015
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - RestauraceExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - LobbyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - LobbyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - RestauraceExpress Inn - Cebu Cebu City - KoupelnaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interiér hoteluExpress Inn - Cebu Cebu City - Interiér hoteluExpress Inn - Cebu Cebu City - Interiér hoteluExpress Inn - Cebu Cebu City - Interiér hoteluExpress Inn - Cebu Cebu City - Interiér hoteluExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyExpress Inn - Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01