nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1226 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1226)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Wan C. Páry Philippines, 17. září 2014
easy access but like we are bothering the hotel

1. close to air port 2. esay access 3. valuable meals
7,3
Overall is quite good. Location is good, room is small but okay for the price while its clean enough. The only unpleasant experience is that the receptionist ( ladies , not only one) are looking not friendly with false smile ans so much bothered by our simple enquiry about taxi. they tend to smile truer and act nicer to foreigner . Other than that , the guard , restaurant ( sammy 's kitchen ) are all great.
Akiko N. Páry Japan, 14. září 2014
Very dirty sheet

cheap, first check in, nice security guy
3,3
We just picked this hotel as we take a early morning flight. First room was not even cleaned yet and need to ask change the room again. Room was not clean enough and I got insect bite from their sheet. Location was not so bad, just 10 minutes from airport. There are shopping center nearby. It was cheap price but I never stay here again.
Pok M. Jednotlivci Hong Kong, 13. září 2014
Nice hotel

Air con , bed
8
Nice
Oliver D. Jednotlivci United Kingdom, 9. září 2014
Convenient and good value

Price, Cleanliness, Ease
8
Sebouh K. Páry Australia, 7. září 2014
Gos for price

foods
8,7
Ok
Christopher J. Obchodní cestující Philippines, 7. září 2014
nice hotel

clean room, good price, wifi
8
my stay was very comfortable
Phuong M. Skupiny Vietnam, 6. září 2014
Clean room, near the airport

Cleanliness
7,3
This hotel is located in the interior road so many taxi drivers don't know how to go to this hotel. The air con is a little bit noisy and it's very cold and we can't adjust it. When we asked to call a taxi in the next morning, the staff said that we just informed 20mins ahead. But in the next morning, the line was always busy. When we check out, they said that we must wait 20mins for a taxi and they have the transfer service that may charge double. We refused and get out of the hotel and catched a taxi immediately. Just good for a night stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A01