Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Jídlo a nápoje Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Koupelna Express Inn – Mactan Cebu - Interiér hotelu
Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Exteriér hotelu Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1363 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1363)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Dennis M. Páry Philippines, 18. června 2015
Overnight Stay Only

The Showers Comfortable Beds, and Clean Room
7
It is only good for overnight stay when you arrive late from the Airport. Tried to call Fast Food Restaurants like Jollibee and McDonalds because there is no open restaurants nearby per advice by the receptionist because we arrive late at night. Unluckily they cant deliever because they are close.
Mylene R. Skupiny Philippines, 9. června 2015
overrated reviews in agoda webpage

clean, with securiry guard..
4,3
ok but could have been better.. resto closes very early.. had to find other food establishments which by the way is not near the premises.. had to ride a tricycle.. ac didnt have remote control & cannot even be managed manually.. linens had holes in them..
Shauming L. Jednotlivci Malaysia, 31. května 2015
Worst experience in hotel
3,7
Nothing is good to mentions. Worst restaurant staff! They just tell you the restaurant is closed because too many orders and couldn't careless room gust is hungry. Noisiest room I ever stayed! Seems the third class traveller always get the worst room available, Agoda should do something about it!
Gregorio T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. května 2015
Food, service & ambiance

Food, service & ambiance
7
Chen H. Skupiny Malaysia, 30. května 2015
transit point if u arrive late

close to airport; transit point to north or south of cebu
6,3
Arrive very late but was help with friendly staff for checking in and mobilization of luggage shower was rather tiny but serves the purpose bed was clean and aircon was cool bfast was either set A, B or C taste wise i would only give a 2/5 but for convenience thats ok
Sachin D. Jednotlivci India, 29. května 2015
Just a OK hotel

Location OK, Food not clean, Wifi hardly works.
4,3
The hotel is near to the airport. The hotel restaurant does not serve food even if you order 30 mins before closing time. I saw some guest really shouting on the hotel staff, because hotel staff said that they will not serve the food. I ordered some food and there was hair in it, I called the waiter there and the waiter just took out the hair with his hand and said nothing. I just left the food on the table and left. However, I had to pay for the dish I ordered. Some of the reception staff is OK. I had a terrible problem with the Wifi there and the staff could not do anything about that. They said they reset the Wifi for me, but still the Wifi was hardly working.
Lawrence D. Páry United States of America, 22. května 2015
Very small room and CR

Water pressure for shower
3,7
The rooms are very small, the cr is very small. The bed has no sheet, a thin blanket only. The cafe attached has terrible service and the food was not good at all.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Jídlo a nápojeExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - KoupelnaExpress Inn – Mactan Cebu - Interiér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - VybaveníExpress Inn – Mactan Cebu - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02