nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1322 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1322)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Heidee C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. února 2015
Everything has a price
2
i am very disappointed about the service and the room and also the location. Everything has a price even if you are only borrowing some utensils, they will tell you that you need to pay 20 pesos for it. I will never book again in your hotel.
John S. Páry United States of America, 20. února 2015
good stay

kind people. good locstoon
10
Good stay
Dominik R. Páry Germany, 20. února 2015
OK for sleeping

Location: "nothing" around
5,7
The Location is OK, but you need to take a Taxi or tricycle to got to the beach or some Malls/Restaurant. Room was clean = OK. Free breakfast is toast, coffee/tea ham, stumbled egg.
Edward J. Páry United States of America, 16. února 2015
Decentcy at its best

I do like to familiarity of the location, access to various types of shopping and the airport, but it can also be a bit of a pain because most everything is on the Cebu/Mandaue side and traffic sucks.
7
Okay and what I expected since I've stayed there before. Its a great hotel but I wouldn't say its a 3 star hotel, maybe for the area, but I'd say more like 2 or 2.5
Matthew F. Jednotlivci United Kingdom, 15. února 2015
For the price not bad at all

the staff were all friendly and the room cleans were done quickly, good value
8
A good stay, just a short drive over the bridge to cebu city. Friendly staff and taxi(Boy) and tricycle(Pedo) based outside so easy to get around. Breakfast is ok and free newspapers.Has a nice rain shower. I would recommend this hotel to budget travellers.
Ray A. Páry Philippines, 13. února 2015
Very good for late night flight arrival

near airport, breakfast & price
8,7
Very good for a short stay after a late night flight. 40 pesos for filipino breakfast upgrade is worth it.
Leonard A. Jednotlivci United States of America, 12. února 2015
I liked it.

the staff, food, hospitality
9,3
I had a great experience. Felt very good. Staff were very helpful.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03