nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Jídlo a nápoje Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Koupelna Express Inn – Mactan Cebu - Interiér hotelu
Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Exteriér hotelu Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1340 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1340)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Wolfgang C. Páry United States of America, 24. dubna 2015
Good place for a short stay.

Close to the airport, good food, reasonable prices.
6
Nice place for a couple of days. Very close to the airport. Staff are friendly and helpful, when I needed a taxi, they went the extra step to get one for me . We will stay here again..
Rebecca V. Páry Philippines, 17. dubna 2015
Nice hotel for the price

rooms, beds, staff
7
Dennis A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. dubna 2015
located far from hi-way and from restos

value for money
5
Located far from highways and establishments. Not known even to some locals. Need to ride a tricycle to get to nearest resto.
Holger K. Rodiny s malými dětmi Germany, 5. dubna 2015
very handy stop near airport

feels very neat and decent, new, great value
7,3
Had a flight at 6 am so slept there the night before 5 in one room, aircon loud and not so well working but besides this is a very good option for this kind of situation. very low price so I expected the worst but this is surprisingly clean and decent. a new building, professional finishes unlike much around. Food in the restaurant not great but OK. I can recommend to those that have an early or late flight at Cebu.
Jen C. Páry Philippines, 25. března 2015
Affordable yet super comfy rooms.

With the small spaced bedroom, i think they use every space very well. All monies paid was worth the comfort of the room.
7,3
The bathroom is flooded. The drain's clogged and one 5-minute shower would flood the whole bathroom. The room smells like cigar upon check-in. The location is too far away from the city. :(
See C. Obchodní cestující Singapore, 16. března 2015
No frills room stay

Value for money, good location from the airport, clean
7,7
Good. I liked that it is around 100 pesos by cab from Mactan Airport
Cris E. Páry Philippines, 9. března 2015
Food quality has deteriorated

Staff
5,7
I used to really like the food in their small cafe but I notice that the quality has deteriorated. Would be nice if they can do something about it.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Jídlo a nápojeExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - KoupelnaExpress Inn – Mactan Cebu - Interiér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - VybaveníExpress Inn – Mactan Cebu - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Cebu - Vybavení


AS-AGWEB-3C05