nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1274 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1274)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Jose A. Páry United States of America, 11. prosince 2014
Old, and Dirty

Staff were fine, there was an elevator, and hot water.
3
Hard to find the place, and first taxi took us to wrong Express Inn. When we finally got into our room, we were very disappointed. Place was old and falling apart. Water leaked onto the toilet bowl area, and the A/C smelled of mold. The free breakfast was terrible. Gave you rubber waffles, one cold egg and slices of fruit that were too ripe. We left aft one day, and lost money, because I paid for two. The place was just nasty... Don't book here.
Angelo B. Páry Philippines, 10. prosince 2014
Good

Good
4,3
Francis B. Páry Philippines, 30. listopadu 2014
Value for Money, clean room and bathroom

price is good, room and bathroom is clean
8
Happy with the stay
Erik R. Jednotlivci United States of America, 30. listopadu 2014
Good hotel

Clean, safe and decent food.
8
Good internet to be in the Philippines but very slow compared to other countries.
Jeffrey A. Páry Philippines, 29. listopadu 2014
Overall a pleasant stay

1. Price - hard to beat, 2. Accommodating and friendly staff 3. Accessible location
7,3
It's a budget hotel so don't expect much. It is however clean and well maintained. Cable TV conked out but hey, who wants to watch while in a place like Cebu. The staff were all courteous, accommodating and friendly
Greg B. Páry Australia, 23. listopadu 2014
Excellent hotel in poor location

Clean and spacious, good food in house and reasonable wifi
6,3
This is a nice hotel but far from shopping and entertainment..staff and standard were great. Food nice but moderately expensive.
Meneleo M. Jednotlivci United States of America, 23. listopadu 2014
express inn review

comfortable big beds, cozy and not too small.
8,7
It was a nice stay, but would have been nice if I could have walked around at night and see the city. But it gets dark and not a well lit up streets. But with their restaurant and bar, I had fun with a little drink and food in hand.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C04