nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1201 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1201)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Marivic S. Jednotlivci Philippines, 1. září 2014
My stay at express inn mactan

Location because it is near the airport.
5,3
Just okay if you only wanted a room to sleep in.
Daniel D. Páry United States of America, 30. srpna 2014
Good value

friendly staff comfortable and clean
6,7
non eventful which is waht i want in a hotel room
Lady L. Jednotlivci Philippines, 26. srpna 2014
Very nice room

Clean and cozy room!; affordable price; good food!
8,3
It was great actually... just that taxi driver has difficulty finding the place because it is not located along the highway. But the room was more than I have expected. The food was great as well! I would come back! :)
Mahmood A. Páry Singapore, 24. srpna 2014
No more than a Transit hotel

cheap price
3
Wouldn't recommend anyone who has a high expectation of hotels. Location is bad. Never hope for a Wi-fi in the hotel as the it wasn't working at all.
Peter C. Jednotlivci United States of America, 10. srpna 2014
week stay

location, helpfull , security
9,3
all very good but did not clean room while i in.
Kharla D. Jednotlivci Philippines, 7. srpna 2014
Clean and fuss-free stay near the airport

Location, cleanliness, access to food
7,7
It was my first time to stay solo at a hotel and I was a bit apprehensive. But when I checked in, the staff were courteous and the room was clean and secure. They had a restaurant where I could buy my food; additionally, there were restaurants nearby so I had a lot of choices. I definitely consider my booking here a good value for my money and would gladly book again.
Chrisitne Z. Skupiny Philippines, 5. srpna 2014
good enough for an overnight stay

budget accomodation, basic but clean, near the airport
7,7
The hotel was good enough for a short stay, chose this because it's near the airport, although it was kind of hard to find a cab. But the staff were very accimodating, clean and basic rooms.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01