nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1305 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1305)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Cesar P. Jednotlivci Philippines, 18. ledna 2015
Poor Customer Service

Value for money, location, restaurant
4,3
Conveniently located bit in a dingy area with lots of homeless children and stray dogs which is typical of Cebu.This was contrasted by the fabulous Sinulog festival. Otherwise, it was an ok experience with the hotel considering the limited options we had.
Francis S. Páry Philippines, 13. ledna 2015
Late Chef....

We just have one, they exerted effort in getting a food for dinner
4,7
So-so, not that near from the airport and not accessible for taxi. Their staff needs to go to the main road to get taxi going to airport and late Chef. Their staff even asked us to wait for the chef for 20 mins more which we cannot do since we checked in to this hotel for us to be early in the airport, flight is at 9am and they are asking us to wait for the chef until 7am just for the breakfast.
David J. Jednotlivci Australia, 12. ledna 2015
ok for pension house

cant give any
4,3
it was ok as it was for one night only would not stay there again to far from anything
George S. Páry Philippines, 11. ledna 2015
Needs improvement

Restaurant, good bed
8
We have stayed here many times and it's ok. The housekeepers are very inconsiderate, extremely loud and unprofessional in the corridors. If making jokes inside the rooms you probably would not hear it, but these check inn hotels are known for their "noisy corridors". If you need something fixed, plan on calling a couple of times. Food is always good, nice beds, small TV's and intermittent internet. Nice shower, however it floods out the whole bathroom due to no shower enclosure on floor and no shower curtain. Most issues can be corrected with better training and overall it's a nice place with friendly staff.
Jacqueline R. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 10. ledna 2015
Close to airport

Clean and nice staff
6,7
Comfortable even if the room is small
Valeria B. Jednotlivci Russia, 1. ledna 2015
small dirty rooms, hotel in the middle of nowhere
4
and + to this i had to pay for the breakfast, even if it was incuded in my booking
Audrey P. Páry Philippines, 31. prosince 2014
good for transient travels

affordable rooms, good for transient travelers, closer to airport.
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B04