nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1262 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1262)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Greg B. Páry Australia, 23. listopadu 2014
Excellent hotel in poor location

Clean and spacious, good food in house and reasonable wifi
6,3
This is a nice hotel but far from shopping and entertainment..staff and standard were great. Food nice but moderately expensive.
Murray D. Jednotlivci Australia, 22. listopadu 2014
Tenq very pleasant

Aircon, tv & hot shower
7,7
Just what was required
Meneleo M. Jednotlivci United States of America, 22. listopadu 2014
comfortable express inn

I liked the clean room though a little small but worth the money. I liked there food which kept me going back for breakfast and cheap too. the staff were very courteous also.
9
Very satisfying and comfortable. But could not walk at night because it's away from the main street. That was my only problem.
Marketa K. Obchodní cestující Czech Republic, 21. listopadu 2014
Didn't surprise, didn't offend

10 min away from the airport, that's the only plus of this hotel
6
Neighborhood is very lively at night, didn't see any white people. Little sketchy but perfect for a one night stay and catching an early flight. Broken shower head. Aircon was just opposite of the bed so the cold air was blowing to my face, don't like that. Comfy bed. It's ok, clean but it's a in and out kind of a place.
Duncan H. Páry United Kingdom, 20. listopadu 2014
Not a glorious place, but ok..

The lift
6
We stayed one night cause we had a morning flight and we wanted somewhere close to the airport. Rooms are small and a bit gloomy, not the most welcoming..the air cone was noisy but did the job. Lots of fried things and nothing to eat especially if you are vegeterian. Will not recomand this place, but I'm not sure what else you can get in cebu for the same amount of money, so if you have to it's ok for a night or too.
Olivia C. Jednotlivci Philippines, 16. listopadu 2014
the hotel is nice. i want to go back there again.

they have nice rooms. the food is great especially the vegetable dish that i ordered. and i also liked their water its warm.i
8,7
It was good even though i stayed for a night only.
Benjamin K. Páry United States of America, 14. listopadu 2014
Perfect rest stop

Rooms were excellent food was really good Air con and Hot shower
9,3
I was very happy this was 2nd time we stayed on this trip as we came back becsue its an out standing hotel value

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03