nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1244 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1244)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Paul S. Obchodní cestující United States of America, 22. října 2014
Good value for the money

price,location,staff
8
Was only there a short while as I just needed a room while I was in Lapu Lapu for a 6 hour layover,but it is close to the airport and centrally located on Mactan Island
Robert G. Páry Philippines, 22. října 2014
poor

none
4,3
Not satisfied
Chen C. Jednotlivci Hong Kong, 18. října 2014
No bad overnight choice for a budget hotel

Quiet, cheap, clean
6,3
It is ok for cheap price P800 a day. It is quiet and clean. Except there is nothing around but hotel staff can get me a taxi in 5 minutes. If only for overnight. I may stay in this hotel again.
Benjamin K. Páry United States of America, 16. října 2014
Arrival Hotel

Rooms Staff and Food
10
We arrived late from Airport late Staff was very Good at processing us Room was very nice Strong hot water The WIFI was good in room Food was very Good in Restaurant newspapers were free Staff very freindly We stayed 2 nights I would fully recoomend it
Mario A. Páry United States of America, 12. října 2014
Good for one night near Cebu Airport.

Close to the Airport, price and rooms.
6,3
Very good, we stayed our first night and we stayed again a second night. Helpful staff, the first night the restaurant was closed (around 21:00, but understandable) but they provide us hot water which was very helpful. The only bad thing is that the walls are thin and the second night we could hear a baby crying and a couple having sex.
Rhonda H. Jednotlivci Australia, 7. října 2014
Average.

Staff were nice - not overly nice, just nice. Wasn't visually dirty. I don't have a third.
5
Average. It's super noisy, and you only get the base sheet and need to pay for more sheets. The bedspread was making me itchy. The wifi is intermittant, the area looks dodgy. BUT it was close to the airport - just wasn't a super nights sleep.
Rod P. Páry Australia, 5. října 2014
Convenient base

Location, service and price
7
A convenient stay whilst waiting for a flight. We booked a room just for some hours rather than waiting at the airport. My second stay at this hotel and I'll be back. Recommended.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A08