nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Restaurace Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Recepce Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 1172 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
5,9
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1172)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Steve K. Jednotlivci Australia, 21. července 2014
ok hotel

all good
6
good safe quiet hotel
Alina Z. Skupiny Ukraine, 15. července 2014
It is a good hotel to stay for a few nights

Friendly staff, fast service, clean room
5,7
It was good, even though the food was not so great
Arnie C. Skupiny Canada, 10. července 2014
Bed too small for a family of 4.

Location
6,3
So hard to find the location, had to call reception for directions. The bed given to us was a double bed and we had a terrible sleep coz there's four of us. We only stayed for a few hours and left for our flight.
Eleonor A. Obchodní cestující Philippines, 7. července 2014
budget friendly inn

friendly staff and near to airport
6
my stay at express inn is okay, no problem at all
Marlet B. Skupiny Philippines, 26. června 2014
Good enough for those saving money

Affordable, clean, accessible
6
Good for those who have tight budget and the room is clean with good AC
Rodney M. Jednotlivci Philippines, 21. června 2014
Just for sleeping

Affordable, comfotable bed, clean
5,3
This hotel is good enough for someone who just need to have a place to stay for a few hours while waiting for next flight. Room is very small but comfortable bed and clean shower. The room I stayed was no window and it was beside in the electric water pump so it was very noisy in the morning. I did not mind that time cause it was like my alarm clock to catch an early flight.
Joan M. Páry Philippines, 20. června 2014
It was a great stay

Affordable, Nice, Lovely
7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - RestauraceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - RecepceExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B07