Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Koupelna Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Interiér hotelu
Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Recepce Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Restaurace Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Restaurace Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Express Inn – Mactan Ostrov Mactan - Restaurace
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1376 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
5,9
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1376)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Nahlásit hodnocení
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Nahlásit hodnocení
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Nahlásit hodnocení
Junsang L. Páry South Korea, 24. srpna 2015
it was great hotel!!

honest staff and good room!!
10
Nahlásit hodnocení
Matthias D. Jednotlivci Germany, 20. srpna 2015
Clean room, but small and very noisy aircon.

Clean, safe and cheap.
6,3
Located at the backside of the famous "Queensland" Hotel (hourly rates, top dating site in Lapu Lapu City) this small Hotel offers clean but very small rooms. 3 stars is overrated. Good for a stay over Close to the Airport, nothing more nothing less.
Nahlásit hodnocení
Ian C. Skupiny Hong Kong, 19. srpna 2015
Short Stay in Express Inn

Location, value
4,3
The hotel is conveniently located near the airport but is situated at a small road which is difficult to find even by the locals. We were riding on a rental van and the driver lost his way to the hotel. Finally, google map saved our day! The hotel room was small as expected but was very clean with good water pressure for shower. But there was water dripping from somewhere upstairs onto the air conditioner causing lots of noise and a difficult night for sleeping. Hotel staff were helpful to give us all information we needed and had even helped us, a group of 11, book a jeep to travel to/from the city and also the airport. If I have to stay in Cebu for transit or a very short stay, I will stay in Expess Inn again.
Nahlásit hodnocení
Dianna P. Páry Philippines, 19. srpna 2015
i got what i paid for..

modern design, clean but terrible location.
5
Nahlásit hodnocení
Sueza F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. srpna 2015
Just the location is irritated

when the guard assisted us for find taxi everytime we go outside and theres free use of computer
6,7
well its okay,its just that the staffs is just lack in the restaurant area coz just asking additional rice it takes too long. It should be maximum of 4 staffs to assist those customers
Nahlásit hodnocení
Ma E. Páry Philippines, 15. srpna 2015
just right for the price

near airport, easy access, reasonably priced
6,3
It was ok. Since we arrived early morning, it's good that it's near the airport.
Nahlásit hodnocení
Rowena J. Páry Philippines, 3. srpna 2015
Okay

Mactan Area. Affordable. Clean.
7,3
Our stay was okay. The place though is not that accessible if you're relying on public transport. Good thing we had a car.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Express Inn – Mactan Ostrov MactanExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - KoupelnaExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Interiér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - VybaveníExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03