Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1417 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
5,8
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1417)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 9. února 2014
levny dobře dostupny k letišti

poloha u letiště, dobrá cena
6
POkoje se šváby , velmi male , je to na přespání a pokračovat dál, navíc hotel je v dost tmavých uličkách člověk se necítí dobře v okolí .
Nahlásit hodnocení
Lubomir L. Páry Slovakia, 15. ledna 2014
Obycajny,smutny hotel

Blizko letiska,prijatelna cena.
5,7
Jedine pozitivne na tomto hoteli je jeho poloha,blizko letiska,ale taxikari z letiska a na letisko si pytaju tolko,ako keby vas viezli na druhy koniec Cebu.Na ranajky bol melon krajany nozom,ktorym predtym krajali cibulu.Cele ranajky boli take ako melon.Lepsie to nejest.
Nahlásit hodnocení
Jana Z. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2012
Levný ale čistý hotel poblíž letiště

Umístění poblíž letiště
7,7
Taxíkem na letiště cesta trvá cca 5-7 minut. Hotel má malé pokoje, některé i bez oken, ale k přespání při přeletu ideální. Součástí hotelu je restaurace.
Nahlásit hodnocení
Jocelyn A. Jednotlivci Philippines, 10. února 2016
Unprofessional service of front desk

Point to the hotel, the room is clean
4,7
Disappointing front office. Asked for a smaller bill change for 500 peso bill, without checking the counter cash, fo just said, "we dont have" and nver offered altrnativ. Bought 2 bottles of water, asked them to charge in the room instead because we dont hav smaller bill, fo said " we dont charge in rooms" (Its my first time to hear such). And staff didnt offer any alternativ on how we can buy the bottle of water.
Nahlásit hodnocení
Raymond M. Páry Canada, 5. února 2016
Nice hotel

Food ,people ,security guards
7,3
Great food, securtiy guards super nice and friendly ,bit far to go for anything but near the airport .
Nahlásit hodnocení
Furkan M. Jednotlivci Singapore, 22. prosince 2015
-

-
8
-
Nahlásit hodnocení
Sachin A. Páry United States of America, 22. prosince 2015
Not bad for overnight stay

Shower and Hot water !
4
Location is weird it is on street called small street. Hard to find place for most of taxi driver, we end up going in Cebu city express in but this is in Pajo. Well bugs are everywhere, but best thing is hot water. room are smaller but for night stay and price not bad hotel. staff is okay.
Nahlásit hodnocení
Shane B. Páry United States of America, 2. prosince 2015
Very basic, not too bad

Proximity to airport (5 mins), cheap
8,3
Just very basic. No windows, small rooms, max utilized space-wise. Bed wasn't uncomfortable, but had only sheet and kind of scratchy blanket. Fold down table and bedstand was only furniture. Minus was there was only 1 outlet hidden beneath the table. Worth $25 though.
Nahlásit hodnocení
Mark J. Páry Philippines, 23. listopadu 2015
Na

Cleanliness and nice staff
9,3
Awesome
Nahlásit hodnocení
Ken B. Jednotlivci United States of America, 14. listopadu 2015
small room, cr, far from airport down back street

it was cheap but still too expensive
3,3
Horrible, Six cable stations, tiny CR, bathroom, tiny tiny room, not working wifi
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Express Inn – Mactan Ostrov MactanExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - KoupelnaExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Interiér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RecepceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - RestauraceExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - VybaveníExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluExpress Inn – Mactan Ostrov Mactan - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07