Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Fort Bonifacio, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Interiér hotelu F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurace F1 Hotel Manila Manila - Restaurace F1 Hotel Manila Manila - Restaurace F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Restaurace F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Bufet
F1 Hotel Manila Manila - Lázně F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty F1 Hotel Manila Manila - Fitness prostory F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Bazén F1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkávání F1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkávání F1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkávání
Oblast: Fort Bonifacio Počet pokojů: 243
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2595 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,6
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2595)
Seřazeno podle:
Daniel P. Obchodní cestující Australia, 3. července 2015
Comfortable Stay as Always

Room, Size, Location
8
Comfortable Stay as always
Bill C. Páry United States of America, 30. června 2015
Poor shower drain , overflowing in bathrm floor
7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Stephen M. Páry Canada, 30. června 2015
Comfortable like home

Staff, food, room
8,3
Wonderfully comfortable, felt like home :)
Matthew D. Páry United Kingdom, 29. června 2015
The Days stay.

Location, beautiful room, friendly staff.
10
Our stay at the F1 Hotel Manila was memorable and relaxing and would book again if we needed to stay in Manila, many thanks Mr & Mrs Day.
Edili J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. června 2015
Value for money

very accommodating staff, location, clean rooms
10
This is my second stay with my family in F1. I would definitely check in here again. I love it. My 5-year old daughter loves it here very much too. It might be a little pricey but i wouldnt compromise safety and comfort for a much cheaper choice.
Bill C. Páry United States of America, 28. června 2015
Good

Location
9,3
Shower drain poor
Thomas D. Páry United States of America, 28. června 2015
F-1 week stay

Proximity to venu, breakfast
9,3
Nice enough that we would recommend others to book and stay there.
Raymond M. Páry United States of America, 27. června 2015
Had to change rooms

the location, the price, the shower
6,7
the hotel and surroundings are under renovation. In our first room we could not turn off or change the temp of Aircon. The toilet also did not work properly. We requested to change rooms on the second day and this was granted. The breakfast buffet is not good even the local foods tasted bland.
Jennylou S. Jednotlivci Australia, 27. června 2015
Safe place to stay

close to everything
8
it was my second time staying at F1. I feel safe walking around The Fort. Close to nightlife and restaurant
Earvin G. Páry Philippines, 27. června 2015
Experience

Staff, cleanliness, food
8,3
Everything was good until our aircon unit malfunctioned. We called for technician thrice but they didnt come until we checked out. We used the room for our wedding prep. We also had our wedding reception in F1 and it was very good - everything was in place. The set up of the floor, tables, everything were perfect - exceeded our expectations.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Interiér hoteluF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestauraceF1 Hotel Manila Manila - RestauraceF1 Hotel Manila Manila - RestauraceF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - RestauraceF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - BufetF1 Hotel Manila Manila - LázněF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Fitness prostoryF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkáváníF1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkáváníF1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkáváníF1 Hotel Manila Manila - Prostory pro setkáváníF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - Blízká atrakceF1 Hotel Manila Manila - OkolíF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Fitness prostoryF1 Hotel Manila Manila - LázněF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Fitness prostoryF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Fitness prostoryF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Fitness prostoryF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - BazénF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Exteriér hoteluF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hostyF1 Hotel Manila Manila - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07