nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapur 189560 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fairmont Singapore Singapur - Exteriér hotelu Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Koupelna Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Bazén Fairmont Singapore Singapur - Fitness prostory Fairmont Singapore Singapur - Lázně Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace
Fairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkávání Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkávání Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Lobby
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 769

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 1671 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,3
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1671)
Seřazeno podle:
Robert W. Páry Australia, 29. září 2014
superb hotel

location, cleanliness and comfort
9
Apart from a minor issue with checkin due to our early arrival because of flight timing our stay was very comfortable However agodas booking system leaves a little to be desired in so far as the booking details need to be made more explicit as to what one has actually booked and what facilities the hotel actually offer for example the hospitality room availability
Richelle G. Páry Singapore, 28. září 2014
superb staycation

the ambience, room furnishings and location are excellent
9
We thoroughly ennoyed our staycation at thr fairmont!
Maria D. Obchodní cestující New Zealand, 15. září 2014
used to be amazing

room comfort,room size,,room decor
7,3
Cleanliness of room was average but not at the usual standard.Bellman was rude and when we called for assistance to take a heavy box downstairs with medical supplies we felt like we were being a nuisance then when we had to change rooms due to paint fumes from upgrades we were again treated like we caused the problem and not the other way round.The food was average and whilst selection was high the quality was poor Abundance does not mean great taste more like excessive wastage.
Michael P. Páry Philippines, 14. září 2014
My 2nd Stay in Fairmont experience

Location, Filipino Staff, Spa!
8
Well, the room at the bedside table is a bit dusty. This was not as I expected.
Mohammad F. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. září 2014
Fast check in and check out

Location , value for money and customer service
10
We enjoyed our staycation.
Napasagorn V. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 14. září 2014
Pleasant stay: Family vacation

Location, view, cinvenience
9,3
A great stay, happy family time. Private.
Jonathan M. Páry United Kingdom, 13. září 2014
One night stay-cation

Location, the room has recently been refurbished to a very high standard fast check-in and fast track check out.
8,7
Enjoyable. The swimming pool is shared with the adjacent Swiss Hotel and is small.
Hendra S. Obchodní cestující Indonesia, 12. září 2014
fairmont singapore

centrally located, good amenities with MRT network below
8,3
comfortable and pleasant as usual
Glennuel W. Páry Philippines, 10. září 2014
The best!

Classy, big room and near raffles mall
9,3
My request was able to do which exceeds my expectations. They give me complementary that aint included in the package which is totally perfect! Fast internet connection. My birthday surprise setup for my partner turns into superb. Thanks to Hazel and her team for helping me out through out the preparation. Will definitely go back here! :D
Eunice C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 9. září 2014
Comfortable

Convenient, comfortable, good facilities
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Exteriér hoteluFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - KoupelnaFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - BazénFairmont Singapore Singapur - Fitness prostoryFairmont Singapore Singapur - LázněFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Lobby


AS-AGWEB-3A01