Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapur 189560 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Koupelna Fairmont Singapore Singapur - Bazén Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkávání Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkávání Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Taneční sál Fairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fairmont Singapore Singapur - Lobby
Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Pub/lounge Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Pub/lounge Fairmont Singapore Singapur - Pub/lounge Fairmont Singapore Singapur - Pub/lounge Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace Fairmont Singapore Singapur - Restaurace
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 769

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 2079 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,3
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2079)
Seřazeno podle:
Jofrijon S. Obchodní cestující Indonesia, 24. srpna 2015
Excellent Service ... The Room is spacious

room, service, value for money
9
Nahlásit hodnocení
Kang E. Jednotlivci Singapore, 16. srpna 2015
recommend to stay

Good location, good customer service
8
Everything is good except the pillow is too soft.
Nahlásit hodnocení
Ong-On W. Páry Thailand, 16. srpna 2015
good

clean near MRT
7
Nahlásit hodnocení
Ulit T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 15. srpna 2015
Convenient

Convenient, room comfortable
8,3
Although we have young kids but we can sneak out to the connected mall easily.. On tired day, we can dinner at the mall
Nahlásit hodnocení
Yiu W. Rodiny s malými dětmi China, 14. srpna 2015
TOTALLY IS BETTER

GOOD LOCATION, CLEANLINESS AND MODERN ROOM IN NORTH TOWER
8,7
GOOD
Nahlásit hodnocení
Yiu W. Rodiny s malými dětmi China, 12. srpna 2015
GOOD LOCATION

GOOD LOCATION, BIG ROOM, CLEANLINESS
7,7
THE ROOM OF SOUTH TOWER A BIT OLD
Nahlásit hodnocení
Duane A. Páry Australia, 11. srpna 2015
Very average hotel
4,7
When a supposed five star hotel can't provide free wifi in your room, at the room tariffs they charge you have to ask yourself what is this hotel thinking? Upon check in we were told we had free access to two newspapers that could be accessed on line only to discover that Internet access is required in your room at an addition charge of $18 plus plus to read the free newspapers ?? Give me a break. To their credit though when we pointed this out we were given free internet access. My main point is in Singapore almost every restaurant, shopping mall, coffee shop and even budget hotels provide free wifi. Why can't a supposed five star hotel provide this basic service?
Nahlásit hodnocení
Yulea X. Skupiny Singapore, 10. srpna 2015
Best hotel for comfort and spaciouness

Comfortable Bed and Furniture, Spacious Bathroom, Good In-Room Amenities,
9,7
Although the Faurmont has existed for some time previously being Westin, it is well maintained, the benefits is the large room as compared with newer hotels. Also the room design and furnishings are better quality. Its one of the most comfortable hotels in the city center.
Nahlásit hodnocení
Zuliawati M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 10. srpna 2015
Spacious room a bonus!

Spacious room, attached public transport, kind and smiley staff
8
Nahlásit hodnocení
Kent L. Páry Singapore, 10. srpna 2015
Good overall

Convenient and good service
8,7
It was a great stay over the national day weekend. This was my first stay at this hotel. I have no complaint with the hotel except that I am surprised that the regular executive rooms do not have a bath tub and I had to upgrade to a Signature executive room in order to have a bath tub. The bath tub and bath room was small compared to other five star hotels.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fairmont Singapore SingapurFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - KoupelnaFairmont Singapore Singapur - BazénFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Taneční sálFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - LobbyFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - Pub/loungeFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - Pub/loungeFairmont Singapore Singapur - Pub/loungeFairmont Singapore Singapur - Pub/loungeFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - RestauraceFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFairmont Singapore Singapur - LázněFairmont Singapore Singapur - LázněFairmont Singapore Singapur - LázněFairmont Singapore Singapur - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08