nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepce favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávání favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/lounge favehotel Bypass Kuta Bali - Restaurace favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 160

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 248 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,3
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (248)
Seřazeno podle:
Yani A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. srpna 2014
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.
Narciso L. Jednotlivci Australia, 1. srpna 2014
Good location, close to McDonald's and warungs..

Great and very helpful staff made the check in and check out process really easy..
7,7
My stay was good, the hotel was good value for money and will stay there again if my favourite hotel is not fully booked :)
Sucipto A. Obchodní cestující Indonesia, 28. července 2014
Nice Hotel Close to Airport

Location, Close to Airport and Comfortable
8
Yulianto T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. července 2014
Favehotel bypass

Location, comfort, clean
7
I stayed 2 nights at favehotel bypass, its nice, clean, comfort hotel with good location, easy to reach kuta beach and airport. But the food was poor compared to other hotel that i ever stayed. So based on that, i think the price is slightly over priced. Maybe if the price is cheaper a bit, i will stay there next time. Thanks favehotel & agoda
Anne H. Páry Indonesia, 23. června 2014
Short and with cockroaches

Quick access to the airport
5,7
Less than average due to cockroaches in two of our rooms. After bring moved I didn't see anymore luckily. Wouldn't book again because of that, location and limited breakfast buffet. Staff and internet speed were good.
Mei T. Skupiny Indonesia, 21. června 2014
Lousier than other fave hotels

Close to airport, near to minimart.
3,3
Very dirty towels, incomplete toiletries. Close to airport, Mini Mart (although it is not 24 hours)
Chen G. Skupiny China, 6. června 2014
traffic not good, far from kuta city center

the reception is very helpful
6,7
not happy for the shuttle bus didnot run on the day we stayed.
Chen G. Skupiny China, 6. června 2014
far from kuta city center

staff is very nice, helpful
6,7
shuttle bus service cancel without notification and far from kuta city center
Zee L. Obchodní cestující Malaysia, 29. května 2014
Not clean with cockcroaches.

Location and price
6
Disappointing for the very first time. Too noisy and dirty.
Fui K. Páry Malaysia, 29. května 2014
Ok

Fast Internet,clean and new design.
5,7
Ok.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcefavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávánífavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/loungefavehotel Bypass Kuta Bali - Restauracefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A08