nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepce favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávání favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/lounge favehotel Bypass Kuta Bali - Restaurace favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 160

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 264 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,4
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (264)
Seřazeno podle:
Mani M. Obchodní cestující Singapore, 7. listopadu 2014
Dissapointed

new and so reasonably clean
6,3
The hotel refused to allow me to sign for my bills but only cash sales. The reason, I have booked the hotel through Agoda and so I will not be able to sign for bills to my room. This was most embarrassing as staff kept chasing me for money when I signed for restaurant bills. I do not remember having such problems with other hotels having booked through Agoda.
Nurul S. Páry Malaysia, 2. listopadu 2014
Enjoy and Fun

-speddy wifi, good staff, best pool
9
Harry J. Skupiny Indonesia, 21. října 2014
Good hotel and nice room

value for money, nice room and good location
7,3
Value for money. The room was clean, hotel service was good too. We love to stay there. And the location also near to Ngurah Rai airport around 10min by car.
Angga S. Páry Indonesia, 9. října 2014
great value for great comfort

good price, cozy room and close to kuta
8,3
Juniwan S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. srpna 2014
Dirty hotel

Good location
4,3
It was quite uncomfort stay, since the room floor was dirty and it was difficult to call the staff to clean the room.Definitely won't stay there anymore
Suyanto C. Obchodní cestující Indonesia, 24. srpna 2014
Value Hotel wil be back again...

Value Hotel, Polite Staff, Variety Breakfast
6,7
Fast Check In/Out, Various Breakfast, Bed is comfort.. Will be back again..
Yani A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. srpna 2014
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.
Narciso L. Jednotlivci Australia, 1. srpna 2014
Good location, close to McDonald's and warungs..

Great and very helpful staff made the check in and check out process really easy..
7,7
My stay was good, the hotel was good value for money and will stay there again if my favourite hotel is not fully booked :)
Sucipto A. Obchodní cestující Indonesia, 28. července 2014
Nice Hotel Close to Airport

Location, Close to Airport and Comfortable
8
Yulianto T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. července 2014
Favehotel bypass

Location, comfort, clean
7
I stayed 2 nights at favehotel bypass, its nice, clean, comfort hotel with good location, easy to reach kuta beach and airport. But the food was poor compared to other hotel that i ever stayed. So based on that, i think the price is slightly over priced. Maybe if the price is cheaper a bit, i will stay there next time. Thanks favehotel & agoda

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcefavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávánífavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/loungefavehotel Bypass Kuta Bali - Restauracefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03