Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

favehotel Bypass Kuta Bali - Recepce favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávání favehotel Bypass Kuta Bali - Pub/lounge favehotel Bypass Kuta Bali - Restaurace favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápoje favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Bazén favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
favehotel Bypass Kuta Bali - Lobby favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty favehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta Počet pokojů: 160

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 239 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,3
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (239)
Seřazeno podle:
Anne H. Skupiny Indonesia, 23. června 2014
Short and with cockroaches

Quick access to the airport
5,7
Less than average due to cockroaches in two of our rooms. After bring moved I didn't see anymore luckily. Wouldn't book again because of that, location and limited breakfast buffet. Staff and internet speed were good.
Mei T. Skupiny Indonesia, 21. června 2014
Lousier than other fave hotels

Close to airport, near to minimart.
3,3
Very dirty towels, incomplete toiletries. Close to airport, Mini Mart (although it is not 24 hours)
Chen G. Skupiny China, 6. června 2014
traffic not good, far from kuta city center

the reception is very helpful
6,7
not happy for the shuttle bus didnot run on the day we stayed.
Chen G. Skupiny China, 6. června 2014
far from kuta city center

staff is very nice, helpful
6,7
shuttle bus service cancel without notification and far from kuta city center
Zee L. Skupiny Malaysia, 29. května 2014
Not clean with cockcroaches.

Location and price
6
Disappointing for the very first time. Too noisy and dirty.
Fui K. Páry Malaysia, 29. května 2014
Ok

Fast Internet,clean and new design.
5,7
Ok.
Adrie P. Páry Indonesia, 23. května 2014
I'm satisfied !

FRIENDLY, COZY, EASY
8,7
I'm satisfied !
Nenny T. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 2. května 2014
Awesome experience

Simple modern room, cleanliness, bfast to go provided
8
Everything was good.. Except there is no confirmation on hotel pickup which caused me to pay extra IDR50000
Christopher K. Obchodní cestující United States of America, 23. dubna 2014
clean and relatively cheap

Clean, affordable, pool
6,7
The room was surprisingly nice for the price. Clean and good size for 1 or 2 people. I've stayed in much more expensive Bali hotels that were much worse. Cheap and decent in-room massage. Good for short stay if you need to be closer to the airport. This location isn't good for tourists since it's on a busy street and far from the beach. I stayed there because i had business meetings close by. The breakfast was terrible. Other than that, I was very satisfied.
Jozep A. Obchodní cestující Indonesia, 18. dubna 2014
Hotel close to Mall,food and ATM.

Close to airport,near Mall,good value for money.
7
Hotel easily seen on highway to town from airport.Food and bank BCA next to hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

favehotel Bypass Kuta Balifavehotel Bypass Kuta Bali - Recepcefavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Prostory pro setkávánífavehotel Bypass Kuta Bali - Pub/loungefavehotel Bypass Kuta Bali - Restauracefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Jídlo a nápojefavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Bazénfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Lobbyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hostyfavehotel Bypass Kuta Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01