nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Cochin Airport, Nayathodu P. O., Kochi letiště, Kočin, Indie 683572 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Cochin Durbar

Flora Airport Hotel Kočin - Bazén Flora Airport Hotel Kočin - Lobby Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hosty Flora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hosty Flora Airport Hotel Kočin - Fitness prostory Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání
Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Restaurace Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Obchody Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál
Oblast: Kochi letiště Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 131 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,8
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (131)
Seřazeno podle:
Bagavathy S. Skupiny India, 22. července 2014
comfort stay at Kochi

People , comfort and food
9
very good
Subhash K. Jednotlivci India, 15. června 2014
Excellent

Clean rooms & bathrooms
8,7
Stay was very good. This hotel has got very clean rooms as compared to many others in the same category. Provides free airport shuttle.
Thankam D. Obchodní cestující Malaysia, 6. června 2014
JUST GREAT

LOCATION ,FREE SHUTTLE,FREE BREAKFAST
8,7
JUST GREAT FOR ONE NIGHT ONLY
Jayesh M. Obchodní cestující India, 25. května 2014
Very good

Location, fountain , excellent lobby
8,3
Very good relaxing value for money
Sunita K. Páry Malaysia, 26. dubna 2014
Great hotel and staffs

Clean, beautiful and cozy hotel
10
We truly enjoyed our stay at Flora Airport Hotel. It is very clean, beautiful and spacious. The staffs are very-very helpful and attentive. Communication is not a problem as all the staffs speak gook english. It is a great Hotel if you are looking for a hotel near Airport.
Ravi M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. března 2014
Feel Like at Home - Very Attentative Staffs

Location- Near to the Airport and the City, Clean & the Staff
8
We stayed for 9 days. The room is clean with sufficient bathroom amenities. The staffs from the Front Office, F & B, Bell boys and even the Housekeeping were very attentive and ever ready to assist us whenever we need something. They also very polite and well mannered. The small park around the hotel is eye soothing and we feel relaxed.
Sirilah R. Skupiny Malaysia, 23. března 2014
Excellent.

Amenities, clealiness & food
9,3
Great value for money. For only MYR160 it was an excellent choice. The breakfast was good (variety). I'll definitely book this hotel in future.
Mohammed I. Rodiny s malými dětmi India, 9. března 2014
comfortable and very memorable stay

Proximity to the airport, luxury at a good price, best staff
8
We stayed there for two days and it was pleasant stay. The staff were friendly and the rooms were spacious. good value for money. a stone throw away from the airport.
Christopher H. Páry United Kingdom, 6. března 2014
the hotel was very accommodating

rooms, spa, airport
9,7
Excellent comfort and good service from all the staff. Hotel is very smart and ultra modern! They got us to the international terminal in five minutes. Excellent airport hotel.
Linda C. Páry United Kingdom, 5. března 2014
This is a little gem. New, modern , clean

Cleanliness staff exellent massage
8,7
This is a very nice airport hotel with a bonus of a very nice pool and the best massage I had in Kerala. The staff are very good and the price represents very good value. We stayed on our arrival in Kochi and again the night before our departure because we were so impressed

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Flora Airport Hotel KočinFlora Airport Hotel Kočin - BazénFlora Airport Hotel Kočin - LobbyFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hostyFlora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hostyFlora Airport Hotel Kočin - Fitness prostoryFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - RestauraceFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - ObchodyFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sál


AS-AGWEB-3A04