nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., Kochi letiště, Kočin, Indie 683572 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hosty Flora Airport Hotel Kočin - Fitness prostory Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Restaurace Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu
Flora Airport Hotel Kočin - Obchody Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Taneční sál Flora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hosty
Oblast: Kochi letiště Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 142 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,8
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (142)
Seřazeno podle:
Arnav S. Páry India, 17. listopadu 2014
Great staff, good for transit flights

staff, Size of room n bathroom, free pik up n drop to airport
8
Excellent stay, staff was very helpful, gave us late checkout to name a few
Arnav S. Páry India, 6. listopadu 2014
Very comfortable, great staff

staff, Size of room n bathroom, free pik up n drop to airport
7,7
very good hotel, perfect if u want t be close to airport
Miguel A. Obchodní cestující Philippines, 14. října 2014
Good Airport Hotel

Free Airport Transfer, Good Room Size, and Good Breakfast Buffet
7,3
My check-in was a mixed experience. The free shuttle ride was great. The front desk check in was fast but when I got to the room I got disappointed cause they didn't give me the King bed room that I signed up for. It got resolved after waiting for 20-30 minutes.
Gurram R. Páry India, 15. září 2014
decent comfort but horrible food and staff

cleanliness,comfort
4,7
The stay was comfortable but the food was horrible and the staff was pathetic.u can stay here but please avoid going to restaurant here.
Sueli M. Jednotlivci United States of America, 13. září 2014
very good service, very clean and very good price

they have very good service, very clean rooms and modern, very good price
10
I had a wonderful experience. The driver was there in the airport waiting for me, the reception people very quick and efficient, the room was very clean and modern. Nothing to complain about.
Annie T. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 6. září 2014
Staff rude

location,location,location
7
despite having prepaid for an extra bed and showing the front desk the voucher, they were insistent that i had to pay again both at checkin and at checkout. Just didn't seem to penetrate their skulls despite showing them the Agoda voucher that the extra bed was paid for. perhaps it also speaks to their mentality that i told them we didn't use anything from the mini bar, yet they had to send someone up to the room to double check before they could "release" us.Been in hotels throughout the world and this sort of behavior is seen in India and Middle east.
Nur A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. srpna 2014
Comfortable Stay

Near Airport, clean and spacious room
9,3
No complain about staff or room. Hotel is walking distance from Airport but when I arrived it was raining so took a cab to the hotel. Don't want to travel to town at night for a room so decided to stay in Flora to have a good nite rest before travelling to Alleppey the next day. Room was spacious and with wifi.
Jerome W. Obchodní cestující Belgium, 22. srpna 2014
fair

location, staff kindnes & effecency
7
Khadejah R. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 20. srpna 2014
Lkhdkdaglvshcshcsf

Dxdkkdzbmkdsa
8
Bagavathy S. Skupiny India, 22. července 2014
comfort stay at Kochi

People , comfort and food
9
very good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Flora Airport Hotel KočinFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hostyFlora Airport Hotel Kočin - Fitness prostoryFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - RestauraceFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - ObchodyFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Taneční sálFlora Airport Hotel Kočin - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C01