Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., Letiště Koči, Kochi, Indie 683572 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kochi - Pokoj pro hosty Flora Airport Hotel Kochi - Fitness prostory Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Obchody
Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Exteriér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu
Oblast: Letiště Koči Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 167 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,8
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (167)
Seřazeno podle:
Narangoli M. Rodiny s malými dětmi India, 14. června 2015
Very good

Near to Airpot, Clean and frontly staff
8,3
Over all it is very good
Anil D. Rodiny se staršími dětmi India, 31. května 2015
Good hotel value for money

Room service pool
8
Good
Subhash K. Obchodní cestující India, 25. května 2015
Good Airport Hotel

Room, Breakfast, Proximity to the airport
8
Pleasant
Dianna P. Rodiny s malými dětmi Australia, 18. dubna 2015
Nice hotel no mini bar

The bed was very comfortable, the staff were very accommodating and the hotel was very clean.
7,7
We did enjoy our stay it would have been nice to buy a beer.
Juerg S. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 21. února 2015
Comfortable stay very close to airport

Nice rooms, comfortable sleeping, free transfer to airport
9
Leonie R. Páry Australia, 26. ledna 2015
Good value for money.

Location (close to the airport). Good value for money.
6,3
After a long flight we were pleased with the location of the hotel so close to the airport. The room was a good size but could soon do with a refurbishment to smarten it up.
Ruediger J. Páry Germany, 19. ledna 2015
perfect hotel

location value for money standard
9,3
very satisfactory
Nicholas I. Páry United Kingdom, 15. ledna 2015
Great place to stay

Clean, friendly, rooftop pool
10
We arrived at 8 a.m. but were invited to leave our bags in reception and have breakfast if we wished. Our room became available very quickly and we were impressed how clean and comfortable it was. I really enjoyed the roof terrace. It has an attractive view, good for birdwatching! and a nice pool. Checkout next morning was quick and efficient, and it is only one or two minutes to the airport!
Bev B. Páry New Zealand, 9. ledna 2015
Perfect for relaxing before continuing your travel

Staff, rooms, pool
9,3
A great place to relax before continuing your journey. The hotel is spotlessly clean, the rooms large, modern and comfortable; wifi worked well. The pool area is a great place to relax and cool down. Treat yourself to an Ayurveda massage - it was the most relaxing, cleansing massage I have ever had. The food in the restaurant was very good, all except the burgers - they need some work on them and need to come out faster so they are not cold! Staff service was top class, polite, friendly and very helpful. Would definitely return here if I needed a hotel close to Chennai airport.
Ben C. Skupiny Australia, 8. ledna 2015
At first glance nice, good rooms

Breakfast, comfy beds,nice rooms
7,7
Booked a room with 3 beds, only two were in the room when checking in. It took 45 mins to get the third bed. Bathroom items seemed to be reused. Toilet rolls were half full. Soaps were half empty. Everything took a very long time to be actioned. The hotel itself was nice but let down by poor management.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Flora Airport Hotel KochiFlora Airport Hotel Kochi - Pokoj pro hostyFlora Airport Hotel Kochi - Fitness prostoryFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - ObchodyFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Exteriér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07