Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., Letiště Koči, Kochi, Indie 683572 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kochi - Pokoj pro hosty Flora Airport Hotel Kochi - Fitness prostory Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkávání Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Obchody
Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Taneční sál Flora Airport Hotel Kochi - Exteriér hotelu Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Restaurace Flora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu
Oblast: Letiště Koči Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 170 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,8
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (170)
Seřazeno podle:
Arun S. Páry India, 15. července 2015
Best stay

Friendly Staff, Location and service
9,3
We landed in kochi and were surprised to see a name board in the arrival zone from the hotel representative as the flight was delayed. Everything about the hotel is good. One of the best hotels in kochi for sure.
Nahlásit hodnocení
Narangoli M. Rodiny s malými dětmi India, 14. června 2015
Very good

Near to Airpot, Clean and frontly staff
8,3
Over all it is very good
Nahlásit hodnocení
Anil D. Rodiny se staršími dětmi India, 31. května 2015
Good hotel value for money

Room service pool
8
Good
Nahlásit hodnocení
Subhash K. Obchodní cestující India, 25. května 2015
Good Airport Hotel

Room, Breakfast, Proximity to the airport
8
Pleasant
Nahlásit hodnocení
Fred F. Jednotlivci United States of America, 4. května 2015
Ideal for a transit hotel

location for transit, staff
8,7
it's all one needs for a transit hotel if you don't require the long trip into the city for your next move.
Nahlásit hodnocení
Dianna P. Rodiny s malými dětmi Australia, 18. dubna 2015
Nice hotel no mini bar

The bed was very comfortable, the staff were very accommodating and the hotel was very clean.
7,7
We did enjoy our stay it would have been nice to buy a beer.
Nahlásit hodnocení
Juerg S. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 21. února 2015
Comfortable stay very close to airport

Nice rooms, comfortable sleeping, free transfer to airport
9
Nahlásit hodnocení
Leonie R. Páry Australia, 26. ledna 2015
Good value for money.

Location (close to the airport). Good value for money.
6,3
After a long flight we were pleased with the location of the hotel so close to the airport. The room was a good size but could soon do with a refurbishment to smarten it up.
Nahlásit hodnocení
Ruediger J. Páry Germany, 19. ledna 2015
perfect hotel

location value for money standard
9,3
very satisfactory
Nahlásit hodnocení
Nicholas I. Páry United Kingdom, 15. ledna 2015
Great place to stay

Clean, friendly, rooftop pool
10
We arrived at 8 a.m. but were invited to leave our bags in reception and have breakfast if we wished. Our room became available very quickly and we were impressed how clean and comfortable it was. I really enjoyed the roof terrace. It has an attractive view, good for birdwatching! and a nice pool. Checkout next morning was quick and efficient, and it is only one or two minutes to the airport!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Flora Airport Hotel KochiFlora Airport Hotel Kochi - Pokoj pro hostyFlora Airport Hotel Kochi - Fitness prostoryFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Prostory pro setkáváníFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - ObchodyFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Taneční sálFlora Airport Hotel Kochi - Exteriér hoteluFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - RestauraceFlora Airport Hotel Kochi - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08