nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Forson Hotel

No 579 and 583 San Maa Lou, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Koupelna Forson Hotel Macao - Koupelna Forson Hotel Macao - Koupelna Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Recepce Forson Hotel Macao - Vchod Forson Hotel Macao - Okolí Forson Hotel Macao - Lobby Forson Hotel Macao - Interiér hotelu Forson Hotel Macao - Interiér hotelu Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Exteriér hotelu Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty Forson Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Nadprůměrné

5,9

na základě 235 hodnocení

Poměr cena/kvalita
5,6
Poloha
7,7
Personál
5,8
Stav hotelu / čistota
5,8
Pokojový komfort/standard
5,6
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (235)
Seřazeno podle:
Catherine K. Skupiny United States of America, 30. července 2014
Good stay

Location
6,7
Great location. Smell of smoke when we first entered but otherwise comfortable
Páry 22. července 2014
the hotel is convenient but not that quiet.

clean the bed is comfortable and the staff are good
7,3
My stay was not bad and u get what u get for so for the price I think it is reasonable.
Lim K. Obchodní cestující Malaysia, 29. června 2014
small but good location

good location, clean
5,3
Alvikn P. Skupiny Singapore, 16. března 2014
It's was a last min check in hotel .

The reception is friendly and help us.
5,7
I miss my flight and the only affordable hotel that i could check in is Forson Hotel. Hard beds with minimum fixture for the hotel, more like a motel
Yih M. Páry Malaysia, 1. března 2014
Forson Hotel

normal
4
Lai S. Páry Singapore, 28. února 2014
Just ok for a night stay..

Affordable, close to casino,
4,7
Small room with minimum amentities, low floor, walking distance to casino and my favorite roasted duck restaurant.
Doreen Y. Skupiny Singapore, 3. února 2014
Expensive Stay

Nothing
4
Super overprice for such a budget stay maybe is due to festive season. but i will definitely not coming back.
Kit Y. Rodiny se staršími dětmi China, 3. února 2014
Nice staff but uncomfortable environment

Staff
5,7
Wai C. Páry Hong Kong, 31. prosince 2013
cheap and old

cheap, convenient, small
3
uncomfortable overall for the small room and dirty towel, though with re-decor but still too old for the money, just because it locate in the city center, but it is noisy and crowded; not suitable for family with children; better try another one with a higher budget
Abdul R. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. prosince 2013
Nice and friendly

Location price and cleanliness
6,3
Nice stay. Hotel location right 8n the centre ofvthe city. There is one halal chinese food restorant nearf the hotel and another halal indonesian restorant about 10 minutes walk from the hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Forson Hotel MacaoForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - KoupelnaForson Hotel Macao - KoupelnaForson Hotel Macao - KoupelnaForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - RecepceForson Hotel Macao - VchodForson Hotel Macao - OkolíForson Hotel Macao - LobbyForson Hotel Macao - Interiér hoteluForson Hotel Macao - Interiér hoteluForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - Exteriér hoteluForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - Pokoj pro hostyForson Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A06