nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thajsko 83100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Bazén Foto Hotel Phuket - Bazén Foto Hotel Phuket - Bazén Foto Hotel Phuket - Bazén Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Prostory pro setkávání Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace
Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Prostory pro setkávání Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Restaurace Foto Hotel Phuket - Lázně Foto Hotel Phuket - Lázně Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Oblast: Kata Počet pokojů: 79
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 977 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (977)
Seřazeno podle:
Burachat K. Páry Thailand, 15. dubna 2015
it was great

Actually i might say the sillhouette pool is the hightlight of the hotel but unfortunately the view was blacked by some constructions.
8
it was great.
Nariya M. Skupiny Thailand, 6. dubna 2015
Worth every cent to stay

Bedroom, extended breakfast/brunch time, overall interior design
9
Buddika B. Páry Australia, 31. března 2015
good stay

nice place
7
Somaly P. Páry Australia, 30. března 2015
AMAZEBALLS

Infinity pool, views, breakfast
9,3
Amazing! We did not want to leave! We stayed in Deluxe Ocean View room-highly recommend! Perfect for couples who want a luxury getaway. Loved waking up to views of kata beach. Big windows and king size bed! Nice and quiet and no mosquitoes. Breakfast buffet was simple and nice. Egg menue was great. We looked forward to breakfast every morning and rushed home everynight to cool down in the very clean infinity pool which is open till 11pm but if are quite they'll let you stay longer. The only thing we wish Foto would improved on is bus times run more frequent during the day as the hotel is located on a very steep hill and tuk tuk drivers struggle going up. The walk down can also be dangerous I wouldn't recommend it-its about 15 minutes.A cab from Foto hotel to Kata beach should be 200 bht and 500bht to patong. Staff are polite and always greeted us. English quite good just speak slowly. Foto hotel as a 4 star hotel is underrated! It's definitely a 5 star! If you want quiet, beautiful beaches and a glamorous affordable hotel Foto Hotel is perfect. We will definitely be returning!
Yuen S. Páry Hong Kong, 26. března 2015
Very clean

clean
10
Johnnie S. Páry United States of America, 12. března 2015
Poor Food and Bad Location

The large room, sea view and hot tub
4
Our stay was just okay. The hotel is up on a hill and it takes about 30 minutes to walk up and down 3-4 hills to get to the town. The staff talked very fast and they smirked at us every time we walked in the lobby to ask questions. They have one restaurant for breakfast, lunch and dinner and the food was not good. Their menu choices are not desirable at all. I don't recommend this hotel at all to anyone.
Warunpatr W. Páry Thailand, 12. března 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7
Michael W. Páry United Kingdom, 11. března 2015
Foto Hotel

Cleanliness. modern and perfect
8,7
Perfect
Sirilug P. Páry Thailand, 11. března 2015
nice place to stat

nice room , nice view , nice pool
3,7
Humaira J. Páry Singapore, 8. března 2015
It was a pleasant stay. Facilities were great!

Staff were helpful. Got into an accident and the staff immediately attended to our wound when they saw us limping.
9,3
Stay was fantastic. Worth the money the we paid for. Staff were helpful and well communicated in English.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - LázněFoto Hotel Phuket - LázněFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - VchodFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Exteriér hoteluFoto Hotel Phuket - VchodFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - Exteriér hoteluFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Exteriér hoteluFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - Rekreační zařízeníFoto Hotel Phuket - RecepceFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Interiér hoteluFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - Fitness prostoryFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - RestauraceFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - VchodFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Interiér hoteluFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - VchodFoto Hotel Phuket - RecepceFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - Pokoj pro hostyFoto Hotel Phuket - Interiér hoteluFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - VybaveníFoto Hotel Phuket - VybaveníFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - VyhlídkaFoto Hotel Phuket - BazénFoto Hotel Phuket - VybaveníFoto Hotel Phuket - Restaurace


AS-AGWEB-3B07