Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty
Oblast: KLCC Počet pokojů: 316
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 3190 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3190)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Nahlásit hodnocení
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Nahlásit hodnocení
Erna Z. Rodiny s malými dětmi Sweden, 1. srpna 2015
Family with small child

The room and location was really great.
9,7
Nahlásit hodnocení
Jainatul J. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 31. července 2015
Overrated

Location, cleanliness, size of room
6,7
Only TWO lifts were working and we wasted valuable time waiting for the lifts.
Nahlásit hodnocení
Julie F. Páry Australia, 31. července 2015
Fantastic stay, felt like home.

Quietness, spaciousness of apartment and very comfortable king sized bed.
9,7
Fraser Place apartments are fabulous, spacious rooms, very clean, king sized bed so comfortable for a great sleep. Given free upgrade and late checkout. All interactions with staff were friendly and most helpful. We love Fraser Place Apartments and will be back!
Nahlásit hodnocení
Iain M. Obchodní cestující United Kingdom, 30. července 2015
Great Rooms, Poor Facilities

Size and design of 1 bed room Suite, convenient location, good parking
7
2 day stay spoiled by noisy, inconsiderate and extremely rude Arab families who swarmed all over the place. Conditions in Swatches Restaurant during breakfast period were terrible with Arab women and children fingering the food, tasting and putting back in the display bowls if they did not like it. Shouting and screaming in hotel corridors 24hrs a day. I will certainly not use Fraser Place again for business if it is now targeting Middle Eastern tourists. Only 2 lifts operational in East Wing making it a long unpleasant process to access street level.
Nahlásit hodnocení
Carole C. Páry Australia, 30. července 2015
Comfortable Stay

Location, great breakfast and spacious room
8
This was our first time staying at this hotel. The location was great, the staff friendly and the room was great (they upgraded us to a bigger room which was a really nice surprise). We were located on the 5th floor which was great as it meant we didn't have to wait long for a lift. Don't think I would be wanting to stay at the higher levels as I think it could take some time to travel down the lifts. It was nice and quiet too (we didn't hear any noise from local clubs or cafes). They had a reasonably good selection at breakfast and I liked the little touch of a coffee machine at reception which was a welcome treat after travelling all day. Overall a very pleasant stay and we would certainly consider booking this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Nadarajan J. Jednotlivci Australia, 30. července 2015
An Interesting Stay

Location. Staff. Bedding
9
A very interesting stay. Staff were great Food was good but could be better. Location ideal Bedding and amenities in the room was superb.Only drawback was room got very bright early am even with the curtains.Fitness Room was average and Steam room needs improvement in steam temperature. Short of Towels and no Staff around.
Nahlásit hodnocení
Raphael V. Rodiny s malými dětmi Netherlands, 26. července 2015
Nice hotel to start your trip in malaysia

Spacious very clean helpfull staff
10
Great special with young children also very nice the swimming pool on the 18 Th floor
Nahlásit hodnocení
Karen H. Páry Australia, 23. července 2015
Stayed longer than planned

Clean, good food, location
10
Excellent, great staff. Good location. Comfortable bed. Any requests were quickly attended to. E.g. Universal adapter for phone. Staff also permitted late book out, which was great. As we were catching late flight.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BufetFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03