Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty
Oblast: KLCC Počet pokojů: 316
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 3133 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (3133)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Walter V. Rodiny se staršími dětmi Italy, 27. června 2015
poor safety

location, quality of foods, swimming pool
9,3
together with high quality of services provided by the residence. Hotel staff did give any support.
Gordon B. Páry New Zealand, 26. června 2015
excellent Hotel would stay there again

quality accommodation- excellent staff- great location
9,3
We were impressed with this Hotel booked in from the 14/06/2015 till 16/06/2015 and returned for another stay from 23/06/2015 to 26/06/2015 excellent both times
Cia H. Páry Malaysia, 21. června 2015
great customer service but bad food

customer service, everything provided by hotel room
5,3
First checked in at level 26 with nice city view, too bad that the air condition is not working. The room is small but everything provided is enough for light cooking. End up we need to changed room at 12am because the air condition is still not working well after the technical visit. The lady from customer service team is kind enough to upgrade our room to bigger room which in level 6 because there is no city view. I like the room in level 6 and it is comfortable but yet feel a bit disappointing because this trip is for celebration but we need to switch room due to the air condition failure. The breakfast is really terrible! I will rate -2 if allowed. Not much variety and it doesn't taste good. Not sure whether it is because of Ramadan but really disappointing with their breakfast buffet.
Song Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. června 2015
Wonderful and pleasant stay

Clean apartment, friendly staff, great location
9,7
Everything is wonderful. Cleanliness, breakfast, friendly staff, location all good. Will stay in Fraser Place again next time we go KL
Peter C. Páry Australia, 20. června 2015
loved it

It is in a great location. The rooms are bright and modern. Staff are friendly and helpful.
9,7
My room was huge. I love how bright and fresh it was. It had ceiling fans which was a bonus as I dont like AC. Close to KLCC and all my favourite eating places. Close to transport as well. I will stay here agiain.
Nee S. Skupiny Malaysia, 20. června 2015
Location is good, room is big

Space N clean
7
Harris J. Páry Singapore, 19. června 2015
Location. Contemporary Design. Great staff

Location. Contemporary Design. Great staff
9,7
We were here February 2015, and several times before. This is THE CHOICE hotel for us. Location - 10 minutes to KLCC, 15 minutes to Bukit Bintang Reception - fantastic, warm, friendly, professional Room and Bath - large, spacious clean. Breakfast - continental breakfast with rotating Asian options. Gym - they fixed lot of equipment, and now in better shape. Pool - great, and quiet on most days.
Jianyun X. Páry China, 19. června 2015
Good location

Location, quality foods, clean room
7,3
We spend 3 nights at Fraser, and are quite satisfied with its loacation, very close to twin towers. The breakfast was also good, not very divisified but the quality is good, and room was very clean. The only disappointment was the staff's performance, and they weren't really very helpful.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BufetFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03