nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce
Oblast: KLCC Počet pokojů: 316
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 2514 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (2514)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Kenneth C. Obchodní cestující Singapore, 21. září 2014
So-so wkend stay

1, hotel location 2. firm pillows 3. helpful concierge
7
Stayed in the studio apartment for 1 night (Sat, 20 Sep) Other good point/s 1. Attached kitchenette Not so good 1. Worn fittings - While the pictures of the rooms show modern fittings, the actual state varies and show wear and tear. Toilet walls & cabinets show marks and sofa bench cover is dirty 2. Patchy wifi service - Hotel has a troublesome way for guests to login; when in lobby / breakfast area ...use wifi for common area. When in room, switch to room wifi. Was a real hassle to setup for my partner and me. Finally got wifi after 15-20 mins and 2 visits from room to front desk 3. Variable service level - in trying to resolve wifi issue after getting keys to room, I pressed the button on telephone for 'Reception'. No one picks up after 2 rounds of trying. Had to go down and lady at reception speaks to me as if I dialled wrong number (she said i should dial '0' instead of pressing 'Reception' button...whatever!). She didn't even acknowledge how dumb the wifi system and telephone systems were despite me raising my annoyance. I need to acknowledge better service from the concierge about directions to places to eat / shop
Michael S. Páry Austria, 20. září 2014
Great Place to Stay in KL

Rooms, location, staff
10
At check in we were upgraded from Studio Executive to One-Bedroom. The apartment was phantastic, huge, all modern and super clean. Kitchen is fully equipped. The location is great, only minutes to walk to the Petronas towers as well as to the KL tower. Lots of bars and restaurants are located only a few steps from the place.
Christopher L. Jednotlivci United States of America, 18. září 2014
Great location

Cleanliness, Accessibility & Location
10
Very happy with my stay at Fraser Place this time, like each time before. The staff is friendly, helpful and efficient. The hotel is clean and is in an excellent location in town.
Kamila G. Páry Poland, 17. září 2014
Very comfortable stay in a very clean hotel

cleanliness, location, facilities
7,3
We found the hotel very clean, quiet, and really comfortable. We will definitely come back to enjoy the kitchenette and the swimming pool-we didn't get to use it as it closed just when we arrived at 10pm and the next day we just ran out of time-perhaps it could open until a bit later, i.e.11pm? The only aspect we did not like was that the room was so overlooked by the office opposite. Obviously, you cannot really do anything about the neighbour building, but maybe some solution for the window? Thank you for a very pleasant stay!
Azmah A. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 14. září 2014
Very good

Clean, comfortable with friendly staff
9,3
Gymnasium, sauna, jacuzzi and swimming pool with view of KL Tower all in one easy to access location. Elevator would be better if waiting experience is much faster.
Gordon P. Páry United Kingdom, 14. září 2014
Home from home

Room, size and comfort, friendliness and efficiency of concierge
9,3
Enjoyed it, the location is hard to better and there is a friendly yet efficient atmosphere to the hotel.
Nitinkumar G. Obchodní cestující India, 12. září 2014
apartment hotel

large rooms, location, new
6,3
good apartment hotel for families or for longer stays - but with very poor and limited in-house dining facility
Kavaljeet S. Obchodní cestující Singapore, 12. září 2014
Good Location

Clean Rooms, Spacious and Good Location
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07