nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce
Oblast: KLCC Počet pokojů: 316
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 2712 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (2712)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Lau B. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. prosince 2014
Improvements needed

Location is good. 24hours gym thumb ups 👍. The Refresh room is fantastic. The room is spacious and neatly designed.
7
I feel the hotel is overrated as a 5 stars rating hotel. Overall, I would have rated it as a 3.5 or 4 stars hotel. There are only three lifts servicing the building( B3 car park to 30 floor). Upon checking out, I waited for full ten mins just to get to the B3 carpark from the checking out counter at level 2. First day when I checked in, I requested for a additional bed, I waited for 30 mins despite several calls to house keeping and reception to expedite the process. Each time I was told to wait and they will call me back. Eventually I have to give up and cancel off my requested as we were in the hurry to go out. No apology is given though for the long wait. Maybe I should be advised about the waiting time for a request in a five star hotel. Free wifi is on and off. I needed to call for help 2 times from the staff to rectify the problem during the two days stay. Most importantly, I had a complete black out in my room on the second day. It took a full 30 mins for the power supply to be resumed. This is the first time I have ever experienced in a hotel stay.
Jeremiah C. Obchodní cestující Singapore, 17. prosince 2014
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.
Edgar T. Skupiny Singapore, 16. prosince 2014
Great Time at Fraser Place

Spacious, Close to the places of interest, Great service
9,3
Had a great time and a pleasant stay.
Nurulsyahidah D. Rodiny s malými dětmi Singapore, 16. prosince 2014
excellent stay for families

Breakfast, Amenities, Spacious and clean rooms
9,7
I was extremely satisfied with my stay there. Will go back again with families and friends definitely.
Yudi A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. prosince 2014
room was comfortable & good location

room , location and value for money
9
Huilan L. Rodiny s malými dětmi China, 14. prosince 2014
The room is huge and comfortable.

Clean
9,3
We recommend it. But the front desk works very slow. We have to wait for a long time every time. The elevator is too too slow. When we checked in, it is about 1:00pm. we were told that the room not ready yet (we have an infant with us). But Check out time is 12:00. When we came back at 5:00pm, we waited about 20 minutes to know our room number. Anyway, the room is huge and very clean. We like it very much.
Satucahaya L. Jednotlivci Indonesia, 14. prosince 2014
An underrated hotel

really comfort room, great location, and best value for money
9,3
I had a great time staying at Fraser Place. the location is really good. the room is comfort, big, and everything is so clean. warm staff and quiet atmosphere.
Christopher A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 14. prosince 2014
Excellence in all aspect

cleanliness, big space. good location
9,7
it was superb. really enjoyed it and had lots of relaxation at the spas.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02