nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Okolí Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Okolí Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty
Oblast: KLCC Počet pokojů: 216
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 2343 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (2343)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Anthony H. Páry United Kingdom, 1. července 2014
Good hotel, cold food let it down

The bed, roof top pool, city centre
7,7
Hotel is very modern. Lobby is great, reception staff friendly. Had fast check in. Upgraded room was given on request. Housekeeping was very good though a couple of items were forgotten during our month long stay but not a big concern. Main thing I was not pleased about was that the breakfast hot food items were not hot at all. Best to get a freshly cooked omelet at the egg station. Most staff very friendly. Pool staff must have missed out on the training day though. Great gym with good view.
Andrew Y. Rodiny s malými dětmi Australia, 29. června 2014
Great hotel, great location!

Location, large clean room, good price
9,7
Fantastic stay. One of the best so far in Kuala Lumpur. Everything about the hotel is excellent. Only problem is the traffic in the area. For those like me who drive, it is a nightmare getting to the hotel in the evenings on Friday and Saturday because of the constant traffic jam.
Derek M. Páry United Kingdom, 29. června 2014
Excelent value

Room size, well apointed, great value
9,7
After years of staying in hundreds of hotels all over the world... this really is good value.. (the only thing I'd comment on is the speed and availability of the lifts)
Lecele R. Skupiny Singapore, 29. června 2014
It was short but wonderful stay at Fraser Place KL

Very clean, close proximity to city attractions, accessible
8,3
Fraser Place KL is a wonderful stay and I would definitely stay here should I visit again. I was caught surprised when they charged 150Rm as incidental deposit upon check,in. Good thing I had dropped by money changer before heading to the hotel. Bit disappointing because this was not stated on booking details. It was also my first time to be asked of deposit at a hotel.
Ailing W. Obchodní cestující Singapore, 28. června 2014
good

rate, clean and service
6
the service staff was good and walking distance to KLCC
Lye S. Páry Malaysia, 28. června 2014
nice

Hotel Condition/Cleanliness and Room Confor
9
nice place
Yeo B. Skupiny Singapore, 28. června 2014
Fresh and clean environment

Spacious room with big toilet/bath Nice and cosy environment at the reception area. Walking distance within shopping areas
7,7
Great and comfort. Will definitely come back again for my next trip.
Liew F. Skupiny Singapore, 28. června 2014
Nice comfy. Clean. Beautiful . Near transport and

Clean big nice
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OkolíFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - OkolíFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Exteriér hoteluFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C03