Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malajsie 50450 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koupelna Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepce Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostory Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vchod Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bazén Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty
Oblast: KLCC Počet pokojů: 316
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 3235 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3235)
Seřazeno podle:
Jaroslav L. Obchodní cestující Czech Republic, 9. března 2014
Luxusní hotel s perfektním personálem

Personál, zařízení pokoje, velký pokoj
9,7
Hotelu se nedalo téměř nic vytknout, zvláště pozitivně hodnotím personál a velikost pokoje. Jedna z maličkostí co bych vylepšil je to, že u snídaně je trochu nesmysl dávat cedulku "rýže" k hrnci s rýží a nedat cedulku k žádnému z 5ti dipů z nichž jsem tak rozeznal bez nápovědy jen jeden a nebo nedat info k té pro mne neznámé omáčce ze které se pak vyklubalo skvělé, nicméně dost pikantní jídlo.
Nahlásit hodnocení
Ales B. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 27. února 2014
V pohode

Poloha, vybaveni hotelu, vybaveni pokoje
10
Nemeli jsme zadny problem, vse bylo vyborne. Jen snad klimatizace je prilis silna, vsude v hotelu je zima. To je ale v asii bezne...
Nahlásit hodnocení
Marcel M. Obchodní cestující Singapore, 27. srpna 2015
x

x
8,3
Nahlásit hodnocení
Steve H. Páry Indonesia, 27. srpna 2015
My latest stay at Fraser Place

Location, spacious and clean room, bath and kitchen,
8
The biggest problem was the number and extremely slow elevators available..concierge waiting lobby smells unpleasant odor. Other than those location snd room was excellent
Nahlásit hodnocení
Janet C. Páry Australia, 24. srpna 2015
Fraser Place KL : Great Value for Money

Attentive staff, Not Expensive, Location, facilities, big size of rooms, pretty much everything
9,7
Great stay...we really liked it! Everything about the Hotel was Great, except you had to wait 5-10 mins for the lifts sometimes.
Nahlásit hodnocení
Janet M. Páry Australia, 23. srpna 2015
Great place to stay once you get over the arrival

The suite size & amenities. Efficient check in. Helpful staff occommodating us at the pool until 6:00 then showers etc.
8,7
The arrival point is very 2 star. Sad because this place deserves a better introduction. We arrived late, tired & sweaty as travellers often do. We would have appreciated the air con to have been turned on for a cool arrival. The 2 warm small bottles of water were also unfortunate. It would have been appreciated for these to be placed in the very effective but empty fridge. Bed terrific, TV and lounge room very good. Plenty of room for everything. I would stay there again. Issues are only minor and easily rectified should the hotel wish to institute a few changes. Breakfast excellent. Location fine - between the Petronis towers & the KL tower(don't bother with the tower).
Nahlásit hodnocení
Ridzuan F. Jednotlivci United Kingdom, 23. srpna 2015
Fraser Place

Close to KLCC and pavilion which are great for food choice, parking facilities are good and the hotel itself is ver comfortable.
9
Spacious studio apartment with separate smoking and non smoking floors. Good gym facilities. A short walk away from shops, food outlets and nightlife. Parking facilities ample. Only downside is that there only Receptionists which sometimes means a wait at peak periods and two lifts for all floors which again is a wait sometimes.
Nahlásit hodnocení
Meow W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. srpna 2015
nice

nice place nice hotel comfortable and value for money
9,7
great
Nahlásit hodnocení
Samuel H. Páry Spain, 19. srpna 2015
Very nice hotel

location, price
9,7
Very nice hotel all around. Great location. Big, clean, modern rooms. Good breakfast buffet. Nice swimming pool on 18th floor, with view of KL tower (very nice at night) (thre are also free saunas and thermal pools inside in the 18th floor). The only bad thing about this hotel are the lifts: one was not working, and it took FOREVER to go up and down.
Nahlásit hodnocení
Lara A. Jednotlivci United States of America, 18. srpna 2015
Great room and location

size, location, staff
8,7
The room was exactly as described and pictured which was great. The bathroom could have been cleaned better (mildew on walls). The reception staff were very welcoming and accommodating when I needed a late check-out and airport transfer. The concierge staff were also so helpful whenever I needed a taxi. They made sure to tell the drivers to use the meter and when one taxi tried to ask for a fixed rate the concierge told me it would be better to get a different taxi which ended up saving me money. Location-wise, it is less than a 10-minute walk to the twin towers and to the KLCC subway. There is also the air-conditioned Bukit Bintang walkway just down the street which will take you all the way to that area within 15 minutes. The only downside I would say is the elevators. Because there are only 2 that run for all 30 floors I ended up waiting awhile for one. Otherwise, I highly recommend staying here.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoupelnaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fitness prostoryFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VchodFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazénFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BufetFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Balkón/terasaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauraceFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03