Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Fraser Suites Hanoi

51 Xuan Dieu Street, Tay Ho District, Hanoj, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 149 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,1
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (149)
Seřazeno podle:
Kenneth S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2015
fantastic

located beside a mini shopping mall. accessible to many tourist attractions. shuttle bus to aeon mall.
9
The staff are customer service oriented. They booked restos got taxis and tried their best to answer our queries. The manager is hands on and i have to commend him for attending to customers needs.
Nahlásit hodnocení
Saravanan S. Obchodní cestující Malaysia, 19. listopadu 2015
Good hotel

Good hotel nearby west lake
7
Good hotel, but only downside is that it is a bit further from city centre.
Nahlásit hodnocení
Andy L. Obchodní cestující Singapore, 11. listopadu 2015
Very comfortable

cleaniness , nice hotel staffs and a very pretty swimming pool
9,7
excellent
Nahlásit hodnocení
Jean T. Rodiny s malými dětmi Canada, 22. října 2015
Enjoyable stay

Clean Nice spacious rooms
7,7
Nahlásit hodnocení
Opas A. Obchodní cestující Thailand, 26. září 2015
big room

big room, convenience, good location
9,3
good
Nahlásit hodnocení
Kentaro S. Rodiny s malými dětmi Japan, 10. července 2015
Great experience

Hospitality, location and facility
9,7
We had a family trip to Hanoi and decided to stay in Fraser suits because of the facilities and location. Fraser suits has kitchen and dinning stuff to cook and enjoy meals in the room and provide nice play facilities for kids. Location is good to be stay calm though Hanoi is a really hectic big city. 10 min by cab to city central is good. Hotel staff are really friendly and devoted to serve customers. We had nothing to complain while staying there. We would like to stay there again if having an opportunity to go to Hanoi next time.
Nahlásit hodnocení
Keith S. Rodiny s malými dětmi Canada, 16. května 2015
Great with families and good location

Pool, location, staff
8,7
All good here. They upgraded our room to a 3 bedroom suite, but even with the original purchase I think we would be impressed with the staff, the location and the quality of the rooms. Excelent pool, and pretty good breakfast too. Kids play room also a plus.
Nahlásit hodnocení
Maneer A. Rodiny s malými dětmi Oman, 28. dubna 2015
Good hotel

facilities are ok
8,7
Nahlásit hodnocení
Evangelos H. Obchodní cestující China, 24. dubna 2015
Wonderful experience

Good service clean and enjoyable
9,3
Nahlásit hodnocení
Louise L. Skupiny Hong Kong, 7. dubna 2015
VERY GOOD

friendly and helpful staff, delicious food (I only tried breakfast though) and good location
8,3
Very happy and satisfied
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Fraser Suites Hanoi HanojFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - BazénFraser Suites Hanoi Hanoj - Dětský klubFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - RestauraceFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - BazénFraser Suites Hanoi Hanoj - BazénFraser Suites Hanoi Hanoj - LobbyFraser Suites Hanoi Hanoj - BazénFraser Suites Hanoi Hanoj - LobbyFraser Suites Hanoi Hanoj - RestauraceFraser Suites Hanoi Hanoj - KoupelnaFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Interiér hoteluFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Exteriér hoteluFraser Suites Hanoi Hanoj - Interiér hoteluFraser Suites Hanoi Hanoj - Fitness prostoryFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Interiér hoteluFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyFraser Suites Hanoi Hanoj - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04