nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, Východní Perth, Perth, Austrálie 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Koupelna Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápoje Fraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápoje Fraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápoje Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Bazén Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Recepce Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty
Fraser Suites Perth Perth - Lobby Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Taneční sál Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkávání Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Bazén Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty
Oblast: Východní Perth Počet pokojů: 236
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 489 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (489)
Seřazeno podle:
Chun K. Páry Singapore, 26. ledna 2015
Will definitely come back next time

Fully equipped, new furnishing and indoor pool
9,7
Enjoying the stay. Good location. Near to the CBD area where it is 5 bus stops away. Buses are free within the CBD area. Generally, it is better than most 5 stars hotel.
Leanne E. Jednotlivci Australia, 26. ledna 2015
Five Star

Room appointment, staff professionalism,
9,7
Excellent
Jordan M. Obchodní cestující Australia, 22. ledna 2015
MS

ROOM STYLE, LOCATION, VIEW TO WACA
8
GREAT. DID NOT TRY FOOD SHOULD HAVE N/A AS AN OPTION
Helen T. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 22. ledna 2015
Very clean and welcoming

While hotel very clean with very helpful staff. If you asked for anything they were happy to help
9,7
Very enjoyable and relaxing if come back to Perth will rebook with them
D R. Obchodní cestující Thailand, 22. ledna 2015
Perfect place for the business traveller.

Quality of staff, food and facilities
9
Fantastic as always
Irish M. Obchodní cestující Philippines, 22. ledna 2015
I highly recommend this hotel! Great place!

Location, amenities, convenient, high quality stuff
9,3
I'm absolutely stunned by the cleanliness and size of the room. They made me stay in Perth worth remembering. It's very convenient to have complete cooking and laundry stuffs inside the room itself. Make life easy! I highly recommend this place though the price is not cheap but the experience is worth it! Thank you Fraser Suites staff for giving me free room upgrade. I'll definitely be coming back! Cheers!
Ian G. Páry United Kingdom, 17. ledna 2015
Perth break

Staff, room, and value for money
10
Jayme A. Páry Australia, 17. ledna 2015
Always a Classy Stay

Location, Fireworks, Comfort
8,7
This was our second stay at Fraser Suites Perth and we cant wait to go back. The only negative I would say is the $5 room service fee.
Christina P. Páry United Kingdom, 16. ledna 2015
Excellent hotel

huge room, great shower and the most comfortable bed.
9,3
Very enjoyable. A good 10 minute walk from the centre of everything though.
Larry P. Jednotlivci Australia, 15. ledna 2015
Great hotel

Beautiful rooms, comfortable beds, good service
9,3
Ive stayed here many times, i recommend the premium 1 bedroom suite, really nice

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - KoupelnaFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápojeFraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápojeFraser Suites Perth Perth - Jídlo a nápojeFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - BazénFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - RecepceFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - LobbyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Taneční sálFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - BazénFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07