Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, Východní Perth, Perth, Austrálie 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Koupelna Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Apartmá Fraser Suites Perth Perth - Restaurace Fraser Suites Perth Perth - Restaurace Fraser Suites Perth Perth - Restaurace Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Recepce Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Lobby
Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Taneční sál Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkávání Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Bazén Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hosty Fraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkávání
Oblast: Východní Perth Počet pokojů: 236
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 575 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (575)
Seřazeno podle:
Yuan C. Páry China, 26. července 2015
Good,Clean,Comfort

Clean
8,7
Nahlásit hodnocení
Juwita H. Jednotlivci Indonesia, 16. července 2015
Clean and comfortable

Location is superb in the heart of perth, clean, and beautiful room
8
Loves it, definitely goin to stay here on my next visit to perth
Nahlásit hodnocení
Francisca Y. Páry Indonesia, 13. července 2015
Excellent

Room, location, friendly staff
9,7
Nahlásit hodnocení
Rosie L. Páry Australia, 9. července 2015
Didn't want to leave

The room, the staff and the food
10
Nahlásit hodnocení
Serene C. Obchodní cestující Singapore, 6. července 2015
Beautiful suites and great service

Cleanliness, customer service, location
8
Nahlásit hodnocení
Haider M. Obchodní cestující Australia, 1. července 2015
quite and nice

quite, friendly staff, nearby CBD and major arterial roads.
7,7
Overall, it nice accommodation. however, there need to improve some aspects. for example, my key cards were not reliable. They required many visits to the reception desk to rectify them (with promise "it should be fine now) as well as inconvenience (over my 8 nights staying) to get access the room, lift and the carpark. The system need serious attention. The dinner was not exciting with meat very over cooked so it edges became crunchy!! however, the staff were friendly. supply of consumable were not regular and i had to ring the desk on several occasion to get them. Parking was over booked and on several occasions struggled to find a spot when returned around mid night (parked relectently in hand-capped spot).
Nahlásit hodnocení
Keng H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 28. června 2015
Poor service standard and bad carpark arrangement

Clean and new.
7,3
The review on the carpark is true. We paid $90 for 3 days of parking and we find that there isn't sufficient Car park space. The carpark is co-shared with other apartments and when it's full, I have to park at lots reserved for riverside residence, only to be embarrassed when I received warning letter on my windscreen! No bell service and we have to carry the luggagesournluggages by ourselves. Hotel amenities are not replenished daily and we have to call housekeeping whenever we need them. And the housekeeping takes a long time to send our requests. Overall, hotel is clean and new. But, poor service standard make it overrated. Hotels and apartments in Perth are generally and cosy, as such, parking a premium for this hotel is not worth it. Bad!
Nahlásit hodnocení
Francisca Y. Páry Indonesia, 22. června 2015
good

The room and location
8,3
We had a great time staying here but the only problem is carbay. Its very limitted.
Nahlásit hodnocení
Sin Y. Páry Singapore, 22. června 2015
Great stay

clean, modern, quiet
9
Nahlásit hodnocení
Eric T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. června 2015
Fantanstic revist after 2 years

Size of rooms. Cleaniness, green apples
8,7
Arrvied after a drive up from Busselton around 1pm. checked in and was upgraded to a 1 Bedroom Suite Premium. Huge ROOM. HUGE. Rooms are great. Parking gets very limited after 8pm. Had to get Hotel to unlock a lot for us.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Suites Perth PerthFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - KoupelnaFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - ApartmáFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - RecepceFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - LobbyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Taneční sálFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - BazénFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - LobbyFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - LobbyFraser Suites Perth Perth - BazénFraser Suites Perth Perth - OkolíFraser Suites Perth Perth - Prostory pro setkáváníFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - OkolíFraser Suites Perth Perth - RestauraceFraser Suites Perth Perth - OkolíFraser Suites Perth Perth - BazénFraser Suites Perth Perth - Exteriér hoteluFraser Suites Perth Perth - Pokoj pro hostyFraser Suites Perth Perth - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07