nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Suites River Valley

491A River Valley Road, Clarke Quay / Nábřeží, Singapur 248372 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites River Valley Singapur - Bazén Fraser Suites River Valley Singapur - Bazén Fraser Suites River Valley Singapur - Fitness prostory Fraser Suites River Valley Singapur - Fitness prostory Fraser Suites River Valley Singapur - Hřiště Fraser Suites River Valley Singapur - Hřiště
Fraser Suites River Valley Singapur - Hřiště Fraser Suites River Valley Singapur - Exteriér hotelu Fraser Suites River Valley Singapur - Recepce Fraser Suites River Valley Singapur - Lázně Fraser Suites River Valley Singapur - Vybavení Fraser Suites River Valley Singapur - Restaurace Fraser Suites River Valley Singapur - Restaurace Fraser Suites River Valley Singapur - Restaurace
Oblast: Clarke Quay / Nábřeží Počet pokojů: 255
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 265 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (265)
Seřazeno podle:
Ahmed U. Rodiny s malými dětmi Maldives, 22. prosince 2014
One of the best in Singapore.

Location. Cleanliness. Kids Playroom.
7,3
It was a pleasant stay. Kids really loved the play room and pool. Would definitely book this hotel next time I travel to Singapore with my kids.
Hong H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. prosince 2014
Good Service Apartment in Strategic location

Cleaniness, Location , Space
7,3
The location was strategic as it is near most of the sites we intend to visit. The suites was suitable for us as family of four with kid. Overall the place is clean and tidy , i have no problem coming back to the same hotel again.
Seng Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. prosince 2014
Good facilities on site for young kids

Indoor and outdoor play zone and parking facilities
6,7
Excellent
Susywati M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 4. prosince 2014
Feels at home

Nice room, fully equipped, quiet surroundibg.
7,7
We spent 4 nights there and enjoyed every minute of it. Great for families with small or older children.
Elina L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 11. listopadu 2014
better than a hotel

great facilities for the whole family, helpful staff, comfortable apartment
8,7
Fantastic
Steven T. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 8. listopadu 2014
Todd Family

Room size, Staff, Amenities
9,3
Excellent and I would definitely stay there again
Eugene V. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 6. listopadu 2014
Very pleasant exprience in Fraser

Very clean, friendly stuff and family oriented environment
9,7
We stayed in a two bedroom apartment, we are very happy with the hotel arrangement: enough entertainments for the kids, convenient to shop and enough space for everyone. We would be happy to choose Fraiser again and again!
Annette B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 5. října 2014
Fraser Suites

Staff, great accommodation conditions and amenities
9
We loved our stay at Fraser Suites. Great staff that were extremely helpful and pleasant, shuttle service was very convenient. Apartment was very spacious.
Cheung C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 23. září 2014
Good for family group, not near mrt

Good services attitude
7
Christopher M. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. září 2014
perfect

service, hospitality and client assistance
9,3
Would recommend to any potential stayers. Would definitely stay here again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Suites River Valley SingapurFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites River Valley Singapur - BazénFraser Suites River Valley Singapur - BazénFraser Suites River Valley Singapur - Fitness prostoryFraser Suites River Valley Singapur - Fitness prostoryFraser Suites River Valley Singapur - HřištěFraser Suites River Valley Singapur - HřištěFraser Suites River Valley Singapur - HřištěFraser Suites River Valley Singapur - Exteriér hoteluFraser Suites River Valley Singapur - RecepceFraser Suites River Valley Singapur - LázněFraser Suites River Valley Singapur - VybaveníFraser Suites River Valley Singapur - RestauraceFraser Suites River Valley Singapur - RestauraceFraser Suites River Valley Singapur - Restaurace


AS-AGWEB-3C02