Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapur 248372 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Bazén Fraser Suites Singapore Singapur - Bazén Fraser Suites Singapore Singapur - Fitness prostory Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Exteriér hotelu Fraser Suites Singapore Singapur - Recepce
Fraser Suites Singapore Singapur - Restaurace Fraser Suites Singapore Singapur - Restaurace Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Clarke Quay Počet pokojů: 255

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 329 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (329)
Seřazeno podle:
Michael D. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. ledna 2016
Good quality hotel

Good airconditioned modern rooms, Friendly staff, good location.
7,7
Great 5 night stay. Rooms quiet and roomy. Breakfast could have been better although adequate.
Nahlásit hodnocení
Jing H. Páry Singapore, 2. ledna 2016
Just a normal suite

Location, friendly staffs
7
Apartment was quite run down. But the room is still ok.
Nahlásit hodnocení
Delphine L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 12. prosince 2015
Comfortable stay

Space, Location and Child Friendliness
7,7
Nahlásit hodnocení
Shirley T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. prosince 2015
Frsser Suites Singapore

Breakfast was decent. Bed mattress was comfy. Shuttle to and from shopping areas
7,7
Staff were helpful. The room size was just right. Shuttle service to shopping areas was very helpful. Bus to Vivo City is just outside the hotel budding so it's easier to go to Sentosa/ Universal studios from the hotel.
Nahlásit hodnocení
Ismail S. Rodiny s malými dětmi Maldives, 30. listopadu 2015
👌

Good
4,3
Nahlásit hodnocení
Tsz S. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 21. listopadu 2015
Nice stay

Friendly staff, nice breakfast, clean and tidy
8,3
Very nice. Location was not that convenient though.
Nahlásit hodnocení
Phillip H. Jednotlivci United Kingdom, 14. listopadu 2015
.

.
9,3
Very Good
Nahlásit hodnocení
Manjula V. Rodiny s malými dětmi Australia, 5. listopadu 2015
Excellent place for families

Customer service, customer service and customer service
9,3
Brilliant
Nahlásit hodnocení
Lisa M. Rodiny se staršími dětmi Australia, 5. listopadu 2015
Happy with our stay!

Rooms, staff & level 6 amenties
8
We enjoyed our stay. I would say it was 'good'! The rooms were good and clean. The staff were friendly and accommodating! Although you weren't staying amongst it all the shuttle and we used all the public transport was cost effective and efficient. The location does have s positive that your not really far from all the different areas your likely to visit. The negative about our experience was the breakfast. I think it does not really appeal to Australian taste. Unfortunately we are very spooky in Australia for great food and this is far off the mark. However in saying that it didn't tarnish our stay but we really didn't look forward to breakfast each morning. I think based in the cost of accommodation it was worthwhile as we could have two bedrooms, that's not widely available so good for families!
Nahlásit hodnocení
Van A. Obchodní cestující Vietnam, 10. října 2015
Good service overall

Room comfort, well-equipped kitchen with good quality utensils, friendly staffs
6,7
Overall we had a very good stay. The room is quite big and comfortable. The kitchen is very well-equipped with good quality utensils. The washing-machine is new. However, when we walked into the room, it had a smell that might be from the cooking of the previous guests and the floor is not very clean. We would be happy to see the room cleanliness to be improved. Also the breakfasts are quite poor in selections. It would be good if there is a hot corner for at least omelettes/fried eggs or some hot noodles/porridge, which is expected for a 5-star hotel.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Suites Singapore SingapurFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - BazénFraser Suites Singapore Singapur - BazénFraser Suites Singapore Singapur - Fitness prostoryFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - Exteriér hoteluFraser Suites Singapore Singapur - RecepceFraser Suites Singapore Singapur - RestauraceFraser Suites Singapore Singapur - RestauraceFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03