Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapur 248372 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Fraser Suites Singapore Singapur - Bazén Fraser Suites Singapore Singapur - Bazén Fraser Suites Singapore Singapur - Fitness prostory Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Exteriér hotelu Fraser Suites Singapore Singapur - Recepce
Fraser Suites Singapore Singapur - Restaurace Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Hřiště Fraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Clarke Quay Počet pokojů: 255
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 307 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (307)
Seřazeno podle:
Ian U. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 16. srpna 2015
Good for families

Children's playroom/playground, good size apartments, supermarket and shops below
7
Great place to stay with friendly staff and nice rooms. Playroom area is good for kids. Room service meals and breakfast could be improved though.
Nahlásit hodnocení
Fahima A. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 6. srpna 2015
too expensive compared to what you get

not much to say..the service at the restaurant
6
We took a two bedroom apartment.The space was extremely small.. bedrooms have no free space at all and one of the bathrooms was very small.. We couldnt find space to put our luggage and kids werent able to move. We were 3adults and two kids.. they made us pay additional amount for the second child.
Nahlásit hodnocení
Man S. Rodiny s malými dětmi China, 3. srpna 2015
Spacious suites with all facilties needed provided

Spacious suites. Reasonable breakfast quality. Execellent children facilities
9,3
With two families of 3 young children, it was an excellent decision to stay in a 3-bedroom suite. The entire flat is spacious, equipped with all facilties that we needed (washing machine, dryer, bath tub, baby crib, kitchen utensils, etc.). The playroom on the 3rd floor was a surprise to us cos it was well designed, with both indoor and outdoor areas. The children enjoyed it alot though we didn't have time to play another visit to it. The swimming facilities were as good with an adault pool and a baby pool. Breakfast was reasonable, might be a little crowded on Sunday mornings. Overall an excellent stay for families!
Nahlásit hodnocení
David S. Rodiny s malými dětmi Australia, 17. července 2015
Stay at Fraser Suites

Quality, stylish and family-friendly
9,3
Amazing and the staff made sure we had an incredible time and were completely looked after
Nahlásit hodnocení
Jennifer G. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. července 2015
Mattresses were very hard and uncomfortable

Reception Staff, maid service, bathrooms
6
Great except for the hard beds, pillows better when we changed our pillows for normal ones, breakfasts were not good ,changed all the time some we couldn't eat,housekeeping was excellent. Did not enjoy getting out of bed with back pain every morning
Nahlásit hodnocení
Timothy H. Rodiny s malými dětmi Australia, 7. července 2015
great stay, highly recommended

spacious rooms,childrens facilities, friendly staff
8,7
We had a geat stay and found the hotel great for kids and found the staff to be very friendly and would recommend it highly
Nahlásit hodnocení
Ferry T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 20. června 2015
value for money

value for money, free shutle bus, near shoping arcade
7,3
very good experience
Nahlásit hodnocení
Susana A. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 14. května 2015
Comfy Accommodation for Family

Comfortable bedroom and living room, complete set of kitchen utilities, good taste of variety breakfast
8,3
Very pleasant accommodation in Singapore. The apartment is very clean and comfortable. The staffs are very friendly andthe breakfast is superb.
Nahlásit hodnocení
Zahid M. Rodiny s malými dětmi Canada, 4. května 2015
Staying in Fraser Suites

comfort, hospitality, location
9,7
Staying in Fraser Suites was a very pleasant experience. The room was comfortable. The staff was friendly and helping.
Nahlásit hodnocení
Cai Y. Páry Singapore, 3. května 2015
Not as good as expected

Food is not bad
5,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fraser Suites Singapore SingapurFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hostyFraser Suites Singapore Singapur - BazénFraser Suites Singapore Singapur - BazénFraser Suites Singapore Singapur - Fitness prostoryFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - Exteriér hoteluFraser Suites Singapore Singapur - RecepceFraser Suites Singapore Singapur - RestauraceFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - HřištěFraser Suites Singapore Singapur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03