nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkávání Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Recepce Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Taneční sál Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Lobby Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 156
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 944 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
6,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,4
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (944)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 14. listopadu 2010
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

dobrá poloha hotelu
6,3
Tento hotel, mě mile překvapil svým sympatických vzhledem a polohou ve středu města Macau, v blízkosti spousty malých obchůdků a podniků, včetně non stop jídelny umístěné nedaleko hotelu. Příjemný byl také personál a kvalita ostatních služeb, jako například zajištění taxi služby, nebo výletu v okolí Macau. Tento hotel vřele doporučuji všem návštěvníkům malebného ostrova Macau a při další návštěvě, se pokud to bude možné zase ubytuji v tomto hotelu.
Surapat S. Páry Thailand, 5. května 2015
Hotel is a good choice for travellers

Comfortable with reasonable price
7,3
Conrado A. Jednotlivci United States of America, 17. dubna 2015
The Fu Hua Guang Dong Hotel is worth the stay.

First - The male receptionist was very helpful and that was all that matters. Second The hotel is accessible to transport and restaurants and supermarkets and The Ruins of St Paul Third -
7,3
I booked with Agoda and I got a single room for the amount that I found was unreasonable. The single room is so small you can barely move about and there was no space even for your luggage right in front of the door was the edge of the bed. I DO NOT RECOMMEND THE SINGLE ROOM FOR WHATEVER PRICE IT MAY COST IT IS TOO SMALL AND THE ROOM ITSELF IS TOO CLOISTERED. You easily feel the discomfort staying in the single room. After I spoke with the male Receptionist at the Front Desk he helped me upgrade my room to a bigger room and I had to pay the difference. It made a lot of difference I REALLY LIKE THE ROOM it is very near to the Lift and it was on the 18th floor. If I will travel to Macao again I will book at this hotel provided it is not a SINGLE ROOM.
See I. Páry Malaysia, 17. dubna 2015
comfort and convenient location

location , surrounded by restaurant and convenient stores , easy reach via taxi as most of the taxi driver know about this hotel , clean and comfortable
6
The wifi connection is super bad as keep disconnect . Kindly note that the wifi password is sticking on the tv there. Check in and check out is fine.
Oleg B. Jednotlivci Russia, 15. dubna 2015
Not cheap but fresh hotel

Fresh rooms, nice interior
8,3
My room was small but comfortable and well-equiped. Wifi is almost not working, too slow. Windows are not opened and almost no view. But it's not bad according price/quality.
Pornrote N. Skupiny Thailand, 14. dubna 2015
Good location

Location in room facility
5,7
Hotel is quite old room is ok location good for walking traveller easy to go to the Macau attraction places
Alyssa M. Jednotlivci United States of America, 5. dubna 2015
Stay at FHG

location, hotel restaurant (dim sum), staff
7,7
There are hardly any affordable places to stay in Macau. FHG is the cheapest option and it is obvious -- while the hotel appears nice and the staff was great. The room left much to be desired. I am normally not picky about hotel rooms (as long as I have a bed I am happy) but the room was unnaturally moist -- the blankets, pillows, and sheets all felt wet to the touch, which is an icky feeling. I dealt with it and still had decent sleep but might look for better lodging next time. The price for me was around $90 USD a night. I would pay a $30-50 more to stay at a much better casino resort. Or if money was an issue -- maybe stay at a hostel in Hong Kong and take the ferry to Macau. There are convenient and free shuttle bus casinos offer to take you from ferry to various hotels around macau -- you do not need to be staying at the casino to use. That said, FHG is situated at a great location! The dim sum at this hotel (2nd floor) was also excellent -- but only Chinese menus.
Chenghuan L. Obchodní cestující Taiwan, 4. dubna 2015
OK

OK
4
Lum J. Obchodní cestující Malaysia, 30. března 2015
BAD

good location
6
Tis is the 1st time I stay a hotel but no supply tissue.... a very bad experience . The hotel room and corridor was smelly , might abit old...the only good thing is easy to find food around the hotel
Venus L. Jednotlivci Hong Kong, 28. března 2015
Fu Hua Guang Dong Hotel

location, staff,
6,3
Ventilation is bad due to windows fixed, so smell badly in the corridor and the room!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fu Hua Guang Dong Hotel MacaoFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkáváníFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RecepceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Taneční sálFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - LobbyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02