Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, St Anthony's Parish, Macao (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkávání Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Recepce Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Lobby Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Koupelna Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Koupelna Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: St Anthony's Parish Počet pokojů: 156

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 1054 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
7,0
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,4
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (1054)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 14. listopadu 2010
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

dobrá poloha hotelu
6,3
Tento hotel, mě mile překvapil svým sympatických vzhledem a polohou ve středu města Macau, v blízkosti spousty malých obchůdků a podniků, včetně non stop jídelny umístěné nedaleko hotelu. Příjemný byl také personál a kvalita ostatních služeb, jako například zajištění taxi služby, nebo výletu v okolí Macau. Tento hotel vřele doporučuji všem návštěvníkům malebného ostrova Macau a při další návštěvě, se pokud to bude možné zase ubytuji v tomto hotelu.
Nahlásit hodnocení
Narendra R. Jednotlivci United Arab Emirates, 9. ledna 2016
Nice to stay there!

friendly 2 housekeeping ladies -Philipina and Chinese working seriously to resolve my internet connection problem ( on my 1st day ), clean, location
9,3
I could not get internet connection on my laptop and mobile. The hotel`s internet network is detected but could not go through. I can get connected instantly from free-go wifi anywhere in macau very easily . I am not sure where could the problem be whether its my laptop and mobile coming from different continent settings or the Hotel`s internet settings. Kudos for 2 housekeeping ladies and the front desk team ! keep up !
Nahlásit hodnocení
Sabrina P. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 2. ledna 2016
better than expected

from the reviews, i already know this is an old hotel, therefore i didn't expect much. it does whatever a hotel is supposed to do.
5,3
Nahlásit hodnocení
Siu V. Skupiny Macau, 30. prosince 2015
Good location

ood location, convenient and a lot of snacks nearby
6,3
Nahlásit hodnocení
Bar-Chya L. Jednotlivci Canada, 29. listopadu 2015
room is really small, smaller than what was posted

location, prize and house keeping
3,7
the room is really small. smaller than what was shown on the website. should give dimension in the further, no room even to pull the chair out from the table. the carpet at the door way to the bath room was black with stain. front desk reception was okay, two men in daytime was oblivious and seem reluctant when i asked them for directions to some scenic spots. The young lady in the evening was pleasant and very responsive and smile. the two men at daytime never smiled and seem more interested in talking to each other.
Nahlásit hodnocení
Yun-Jen Y. Jednotlivci Taiwan, 28. listopadu 2015
Nice hotel

Excellent location, comfortable rooms, friendly staff
9,3
Nahlásit hodnocení
Albert C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 26. listopadu 2015
Room is fine, staff needs more training

Recent remodeled, lobby is bright
6,3
Room was fine, beds were good. Hotel is being remodeled, had some strong carpet cleaning residual smell. Lobby was barren except two back-less chairs in the corner. No welcome feeling. Front desk staff needed more training. The young man (Nov 26th, 6pm) was outright unfriendly. At checkout, I ask for a final receipt but they did not seem to understand such. I would choose other hotels next time.
Nahlásit hodnocení
Melvie A. Jednotlivci Philippines, 12. listopadu 2015
Worth The Stay

Location, Room, Facilities
7,3
Before I came I was a little worried because of the comment that the hotel is already old and I was expecting for a shabby place to stay in. BUT... to my surprise the place has undergone renovation and it actually looks brand new. My room was well organised, well-lit, area is pretty enough for a solo traveller like me and the bathroom which is always my concern is epic! So clean and no stains at all! Don't have complains whatsoever. The location is so perfect just 5mins away from Ferry Terminal and you can roam around the city easily without having trouble finding your way back.
Nahlásit hodnocení
Tsai T. Obchodní cestující Taiwan, 12. listopadu 2015
very nice hotel i like it very much

location , price hotel, clean
8,3
very nice stay at this hotel i definately come again
Nahlásit hodnocení
Ngaihong C. Jednotlivci Portugal, 11. října 2015
everything is sample but ok

same same
5,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fu Hua Guang Dong Hotel MacaoFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkáváníFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RecepceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - LobbyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03