Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Restaurace Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkávání Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Recepce Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Taneční sál Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Lobby Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hotelu Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty Fu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 156
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 958 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
6,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,4
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (958)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 14. listopadu 2010
Krásný hotel a personál s úsměvem na rtech

dobrá poloha hotelu
6,3
Tento hotel, mě mile překvapil svým sympatických vzhledem a polohou ve středu města Macau, v blízkosti spousty malých obchůdků a podniků, včetně non stop jídelny umístěné nedaleko hotelu. Příjemný byl také personál a kvalita ostatních služeb, jako například zajištění taxi služby, nebo výletu v okolí Macau. Tento hotel vřele doporučuji všem návštěvníkům malebného ostrova Macau a při další návštěvě, se pokud to bude možné zase ubytuji v tomto hotelu.
Tey K. Páry Malaysia, 24. května 2015
nice hotel,nice place

clean,ok
6
Jherwin P. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
nice hotel and not so expensive

nice hotel.not expensive great room
6,7
Safe and satisfaction
Chan W. Obchodní cestující Macau, 21. května 2015
good traffic

clean, easy find, location good
10
good
Ma. R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 15. května 2015
great value, great location, friendly staff

located in the busy part of the city near bus stops and restos. very clean facility, lobby smelled nice. room was very comfy with extra pillows free of charge.
8,7
It was very convenient at this hotel. Walking distance from Ruins of St Paul and Macau Museum. One bus stop away from HK Macau Ferry Terminal. Very clean. Smells nice. Friendly staff. i highly recommend.
Surapat S. Páry Thailand, 5. května 2015
Hotel is a good choice for travellers

Comfortable with reasonable price
7,3
Diana E. Skupiny Philippines, 3. května 2015
stinky foul smelling corridors and room
4,3
your lobby smells good but your rooms don't.
Ahmad H. Jednotlivci Malaysia, 18. dubna 2015
just a standard 3 star hotel

too typical
6,3
Its just a 3 star hotel, nothing memorable.
Conrado A. Jednotlivci United States of America, 17. dubna 2015
The Fu Hua Guang Dong Hotel is worth the stay.

First - The male receptionist was very helpful and that was all that matters. Second The hotel is accessible to transport and restaurants and supermarkets and The Ruins of St Paul Third -
7,3
I booked with Agoda and I got a single room for the amount that I found was unreasonable. The single room is so small you can barely move about and there was no space even for your luggage right in front of the door was the edge of the bed. I DO NOT RECOMMEND THE SINGLE ROOM FOR WHATEVER PRICE IT MAY COST IT IS TOO SMALL AND THE ROOM ITSELF IS TOO CLOISTERED. You easily feel the discomfort staying in the single room. After I spoke with the male Receptionist at the Front Desk he helped me upgrade my room to a bigger room and I had to pay the difference. It made a lot of difference I REALLY LIKE THE ROOM it is very near to the Lift and it was on the 18th floor. If I will travel to Macao again I will book at this hotel provided it is not a SINGLE ROOM.
See I. Páry Malaysia, 17. dubna 2015
comfort and convenient location

location , surrounded by restaurant and convenient stores , easy reach via taxi as most of the taxi driver know about this hotel , clean and comfortable
6
The wifi connection is super bad as keep disconnect . Kindly note that the wifi password is sticking on the tv there. Check in and check out is fine.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fu Hua Guang Dong Hotel MacaoFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RestauraceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Prostory pro setkáváníFu Hua Guang Dong Hotel Macao - RecepceFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Exteriér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Taneční sálFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - LobbyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Interiér hoteluFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hostyFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - KoupelnaFu Hua Guang Dong Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03