nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Fuente Oro Business Suites Cebu - Vchod Fuente Oro Business Suites Cebu - Exteriér hotelu Fuente Oro Business Suites Cebu - Recepce Fuente Oro Business Suites Cebu - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu - Obchod s kávou / kavárna Fuente Oro Business Suites Cebu - Obchod s kávou / kavárna Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty Fuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hosty
Fuente Oro Business Suites Cebu - Koupelna Fuente Oro Business Suites Cebu - Okolí Fuente Oro Business Suites Cebu - Okolí Fuente Oro Business Suites Cebu - Okolí
Poloha: Město Cebu Počet pokojů: 63

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 147 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (147)
Helene T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. dubna 2014
Superb & Affordable

Cheap, Clean & Homey
10
Our stay was quite hectic, however, Fuente Oro Business Suite made our stay easy and homey. The staff were very courteous and NEAT. You will have your affordable money's worth & would highly recommend the place to other friends.
Jean-Pol F. Jednotlivci Belgium, 7. února 2014
Just there for one night waiting for a flight

Very close to Ayala shopping mall
6
Hotel is nice and clean. Staff was also very kind. Only 10 minutes in Taxi from Ayala shopping mall where you can find many different kind of restaurants and a nice Cinema. 30 minutes by taxi from Airport.
John A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. prosince 2013
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente oro business suites is a very nice hotel centrally located and clean and friendly
John A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2013
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente Oro Business Suites is a very nice hotel and our stay is very good, friendly
Aik C. Páry Malaysia, 9. srpna 2013
good

good and comfortable
6
Good and comfortable. .............................................................. ... ..
Aik C. Jednotlivci Malaysia, 6. srpna 2013
fuente oro business suites

good and comfortable
6,3
good and comfortable
Vultaire I. Jednotlivci Philippines, 1. srpna 2013
It was perfect

fast wifi and great staff
10
It was perfect. I got what I paid for and the staff was very nice. It is a very quiet hotel and I like how the kept it clean.
Carlos J. Skupiny Philippines, 21. července 2013
Amazing Experience

Great, Clean and Centrally Located.
9,3
The hotel is centrally located. It is close to shopping malls and areas for night life! The room is clean and big and the staff was great they were really friendly. The breakfast was good either and they have a very good cafe down at the lobby.
Mark C. Páry Australia, 6. července 2013
it was ok

i didnt like the breakfast
5,3
iit was centrally located,the food was terrible and the staff,not that friendly
Nanette N. Jednotlivci Philippines, 9. června 2013
accessible to hospital where we had appointments

clean, good breakfast, accessible to transportation
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Fuente Oro Business Suites Cebu - Exteriér hoteluFuente Oro Business Suites Cebu - VchodFuente Oro Business Suites Cebu - Exteriér hoteluFuente Oro Business Suites Cebu - RecepceFuente Oro Business Suites Cebu - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu - Obchod s kávou / kavárnaFuente Oro Business Suites Cebu - Obchod s kávou / kavárnaFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - Pokoj pro hostyFuente Oro Business Suites Cebu - KoupelnaFuente Oro Business Suites Cebu - OkolíFuente Oro Business Suites Cebu - OkolíFuente Oro Business Suites Cebu - Okolí


AS-AGWEB-3A01