Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 55100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 13690 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,7
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (13690)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2013
Luxusní hotel za dobrou cenu v centru

Luxusní hotel, blízko k nákupním příležitostem, dobrá snídaně
9,3
Tony L. Obchodní cestující Singapore, 23. května 2016
Nice hotel
5,3
Very helpful staff and rooms are clean.
Sidarith N. Páry Australia, 22. května 2016
Reasonable
4,7
The bellman a bit arrogance.. Need more people skill. The wifi internet was not impressed at all, keeping on entering user name and password every time you to use it.
Siti N. Jednotlivci Malaysia, 20. května 2016
I am not very happy
2,7
Checkin takes so much time
Tony L. Obchodní cestující Singapore, 19. května 2016
Nice quiet hotel
5,3
Hotel is within walking distance to Berjaya Times Square shopping mall.
Victor T. Páry Indonesia, 18. května 2016
Hotel needs freshening up. Generally old and tired
5
We chose this hotel due to the value and the great reviews. Check-in was a breeze and we were in our room within minutes of arrival. We were told we got "upgraded" to a 16th floor room since a king-sized bed room was no longer available. It was fine by us as they were going to send someone to put the two twin beds together. The room had a musty odor, and upon inspecting it, we found the couch to be dirty and the bathroom had black mold on the floor and walls of the shower. Quickly asked to be moved. John at the front desk kindly assisted us to inspect different rooms. After 2 similar room situations, we were brought to a room with a cleaner (albeit much smaller) bathroom although there was still a bit of a mold problem. It was a bigger room though, so it was a good trade-off. Loved the semi walk-in closet and the separate sitting area. Location is alright. Not too far from the shopping hub. Costs RM10-15 to get to Pavilion by taxi. Otherwise you could reserve a seat on the daily free shuttle (no pick up service).
Tan T. Obchodní cestující Malaysia, 17. května 2016
overall ok, parking way a bit narrow
5
overall ok, parking way a bit narrow
Ms. C. Obchodní cestující Thailand, 17. května 2016
Nice and good
5,3
Had good sevice nice hotel
Duc T. Jednotlivci Vietnam, 15. května 2016
Good hotel
5,7
Good hotel
Sashi R. Páry Malaysia, 15. května 2016
Nice place ,cosy
6,7
nice place for relax .........
1 z 1 hodnocení
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KoupelnaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KoupelnaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interiér hoteluFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestauraceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness prostoryFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Taneční sálFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Exteriér hoteluFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01