nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 55100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Koupelna Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepce Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Lobby Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restaurace Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazén Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazén
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness prostory Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Taneční sál Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Exteriér hotelu
Oblast: Bukit Bintang Počet pokojů: 433

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 10741 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,7
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (10741)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2013
Luxusní hotel za dobrou cenu v centru

Luxusní hotel, blízko k nákupním příležitostem, dobrá snídaně
9,3
Shariko S. Obchodní cestující Philippines, 28. srpna 2014
value for money hotel

cheap, location, comofrtable
7,3
good
Anthony H. Páry Australia, 28. srpna 2014
Very comfortable and clean.

Friendly staff, great location. affordable
9
We really enjoyed the pool and gym facilities. Breakfast was extensive and covered all bases. There was a weird old cigar smoke smell in room 1606 but we got use to it.
Jusanto H. Páry Indonesia, 27. srpna 2014
No free wifi

Good location
7
Good
Ping S. Obchodní cestující Malaysia, 27. srpna 2014
Value for Money.

The breakfast is good.
8
Everything is good. Location, food, and the staff. But the downside is there is no free internet provided.
Han K. Obchodní cestující Malaysia, 27. srpna 2014
Great hotel

Location, surrounding local food.
7,7
My 2nd stay in this hotel, overhaul ok and worth the money
Olympia D. Páry France, 26. srpna 2014
Nice stay at Furama

The location, the pool, the breakfast
7,7
Great location, 10min from the Lrt (metro), nice swimming pool but it wasnt very clean, the water in the toilets and sink was yellow. But we were upgrated so we had a big room with a comfortable bed.
Joseph L. Obchodní cestující Singapore, 26. srpna 2014
Short Working Trip Stay

room size, big dining area in restaurant, cleanliness
7,3
Generally, my stay was comfortable except that I found the air conditioning system in the living room too cold and thermostat's not working. Unfortunately, unlike most hotels that I'd stayed in KL and other countries this hotel doesn't provide free wifi. They do however, provide free internet through lan cable.
Shawn T. Jednotlivci Singapore, 25. srpna 2014
Staycation at Furama

Location, cleaniness & comfortable
9,7
The stay at furama was good. As this is the second time I stayed there, they sent complimentary fruits to my room.
Soon W. Jednotlivci Singapore, 24. srpna 2014
Very good location

1. Good location, 2. Clean 3. Spacious
10
Very comfortable stay. Supper at teochew porridge just opposite the hotel is nice and cheap.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KoupelnaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestauraceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness prostoryFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Taneční sálFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Furama Hotel Bukit Bintang, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3B08