nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Furama Hotel Bukit Bintang

136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 55100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Koupelna Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Koupelna Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interiér hotelu
Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Recepce Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Lobby Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Lobby Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive Lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive Lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/lounge Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Restaurace Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazén Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazén Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Bazén Furama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness prostory
Oblast: Bukit Bintang Počet pokojů: 433

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 12136 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,7
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (12136)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2013
Luxusní hotel za dobrou cenu v centru

Luxusní hotel, blízko k nákupním příležitostem, dobrá snídaně
9,3
Toh K. Skupiny Singapore, 30. března 2015
I can't say it's bad but definitely not worth 4*

Spending time resetting my wiki as pw doesn't work.
6
No comments. Will be keen to try out the studio apartment just beside it.
Sherilyn T. Páry Singapore, 30. března 2015
Enjoyable Stay

Good Customer Service, Good Location and Clean Hotel
6,7
This is my third time staying in this hotel. I feel that the hotel is providing me with the best service. I am looking forward to my next trip to KL again and staying in this hotel.
Stephen H. Páry United Kingdom, 29. března 2015
Nowhere near the standard shown in photos

The price was good but for a little more we could have had a much better hotel.
3,7
I find it hard to give any best things about this hotel. My wife and myself were disappointed from the start. The room smelled of smoke, the service was painfully slow and the hotel didn't look well maintained. We Haiti push 2 beds together even though we were told we would have a king size bed and after the first night they would move us to a room with king size bed. I certainly wouldn't stay there again. There are so many better hotels in Kuala Lumpur.
Tang M. Páry Malaysia, 29. března 2015
Nice to stay

Central located, Clean and comfort, Nice and friendly staffs
9
Cynthia C. Jednotlivci Malaysia, 28. března 2015
Slow Check in and check out

Big room,location, location
5,7
I was a bit disappointed on my stay compare to few years back. Hotel's corridor is a bit run down. Room still acceptable.
Raes M. Skupiny Singapore, 28. března 2015
great hotel

the staffs. the cleaniness.. the service..
8
Great stay.. enjoyed our stay there.. shopping mall is just few minutes walk..
Choo S. Páry Malaysia, 28. března 2015
Big room & nice staff.

Big, clean & tidy room, easy assess to shopping malls & foods, nice staff.
9,3
Feel comfort & enjoy the stay there.
Muhamad F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 28. března 2015
overall satisfied

i got free upgrade from superior to executive room
6,7
not bad,breakfast is variety but taste not to my expectation
Sathis K. Jednotlivci Malaysia, 28. března 2015
business hotel

1.room comfort. 2.friendly staff. 3.
7,3
Exactly what I was looking for.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Furama Hotel Bukit Bintang Kuala LumpurFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KoupelnaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - KoupelnaFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Interiér hoteluFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RecepceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - LobbyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Executive LoungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pub/loungeFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - RestauraceFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - BazénFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Fitness prostoryFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Taneční sálFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Exteriér hoteluFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyFurama Hotel Bukit Bintang Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Furama Hotel Bukit Bintang, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3C07