nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,7

na základě 5656 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (5656)
Seřazeno podle:
Shuen C. Páry China, 18. listopadu 2014
Good

Location is convenience, shuttle bus connection is good.
8,7
Overall is good
Erwin S. Obchodní cestující Indonesia, 13. listopadu 2014
awesome and fabulous.

the room is very clean and have a great design of the bathroom. you can see all the view when u are shower buy open the curtain. there are also have an icon about "huge diamond" in an entry lobby.
10
Perfect hotel and I'm satisfied to stay here, if i have time to go there again i will stay here. But the tips for all travelers , don't bet in a casino because it will lost your money. 😢😢😢
Pako F. Páry Hong Kong, 11. listopadu 2014
Enjoyable stay the breakfast was my highlight

The room is beautiful, the food is fantastic and the staff are very kind
8,7
One word 'Fantastic'
Trinity D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. listopadu 2014
we love the wave pool and the shuttle sevices.

the wave pool, the location and the ambiance
9,3
We love our stay at the Galaxy Macau. The staff are so accommodating and helpful. Kudos to the Filipino staff. The wave pool is very, very nice. The shuttle services are very useful. The shows are amazing. Very good ambiance and have many complimentary drinks. We enjoyed our stay. Definitely, we will come back .
Gaasuren S. Obchodní cestující Mongolia, 6. listopadu 2014
Yes yes

Game room service
10
So good
Sandy K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. listopadu 2014
Lovely Swimming Pool

Swimming Wave Pool, A lot of Shuttle Bus to the Macau, Attraction in the shopping mall
7,3
It was not too good because the weather is cloudy and the temperature is cold so we cannot enjoy the wave swimming pool. But we can go to the macau town using their shuttle bus. Stop near the Senado Square.
Yan F. Rodiny s malými dětmi China, 4. listopadu 2014
Great Hotel

Friendly and helpful staffs, Real 5 stars hotel, memorable stay
9,3
Memorable Stay, will go back again for sure
Irene L. Obchodní cestující Singapore, 30. října 2014
will stay there again

Convenient , nice food, nice room
9,7
Really like the hotel room , very nice and really convenient with nice food n cinema n dessert stall n casinos.
Yahya A. Páry Jordan, 30. října 2014
perfect relaxation resort

pools food enviroment
9,7
perfect
Adel L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. října 2014
resort vacation the wave pool was nice for.kidsnic

appearance and room excellent,staff and people friendly, alot of convineince
10
Excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Bazén


AS-AGWEB-3A03