Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 6348 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (6348)
Seřazeno podle:
Lilian C. Rodiny s malými dětmi China, 26. srpna 2015
Nice hotel for families

Good facilities for families with kids. Friendly and polite staffs who always wear smiles on their faces and ready to serve your needs
7,7
The only problem is the bed. The matress and pillows are too soft and not supportive at all.
Nahlásit hodnocení
Charensak S. Obchodní cestující Thailand, 19. srpna 2015
Great 5 Stars Hotel

Luxury
9
Great
Nahlásit hodnocení
Sau M. Páry United Kingdom, 17. srpna 2015
Not bad

Clean, Good location and friendly staff
7,3
The room was smaller than I expected since i have stayed at the Venetian before, however it was comfortable and clean. The staff were very friendly and knew that it was my birthday organised a cake to be sent to our room. The restaurants were all packed and since we didn't have a booking on a Saturday we had to wait until 8.30pm. We finally seats at the Festive dinner Buffet for 498MOP. It was totally awful, there was no taste in the sushi and the sashimi tasted like it's been there forever. The noodles were cooked for you but there only a few strands per a bowl. Anyhow the hotel itself is still full of people wandering around and so very crowded and busy. However, we went over to the Venetian and the situation there seem worse. You can pop over Broadway Hotel which is new but there's nothing there worth seeing. The Shuttle bus were convenient but had to wait a long time sometimes and so was the taxi rank. Hint of advice; if the weather allows, suggest to walk to outside restaurants then to wait 20 mins for the taxi etc, it's all very nearby.
Nahlásit hodnocení
Kittiphoom C. Skupiny Thailand, 14. srpna 2015
nice place and service

Nice room and clean
9,3
Nahlásit hodnocení
Wong W. Páry Hong Kong, 11. srpna 2015
Nice hotel

nice hotel,swimming pool
9
Nahlásit hodnocení
Yuen T. Rodiny se staršími dětmi China, 11. srpna 2015
Not for family of four!

Swimming and no more!
6,3
We have two big kids going with us. They are 10 and 14. We need to pay extra when go swimming! That's not fair!
Nahlásit hodnocení
Dew C. Skupiny Malaysia, 10. srpna 2015
Will stay there again on next visit

Staffs are really polite and quick in response. Location is good and hotel do provides lot of shuttle bus to travel in and out from other hotels. Hotel itself is well design and big.
9,3
Pleasant, quiet and served well by the staffs in the hotel.
Nahlásit hodnocení
Jennie C. Páry Malaysia, 8. srpna 2015
NICE HOTEL AND LOCATION

SHOPPING, NICE ROOM, FRIENDLY STAFF
9
This is my first time stay in this hotel. Very good and nice hotel, good very nice too. The room very comfortable and beautiful. Me and my husband very like the big bed. Will stay again for this hotel for next trip.
Nahlásit hodnocení
Wing S. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 4. srpna 2015
nice

nice swimming pool
9,7
Nahlásit hodnocení
Ka Y. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 3. srpna 2015
Galaxy

Mini bar. wifi. Comfortable
7,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Balkón/terasaGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - PůdorysyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04