Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 6181 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (6181)
Seřazeno podle:
Pok H. Páry Hong Kong, 2. července 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel

The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
7,3
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Mei L. Páry China, 2. července 2015
enjoyable Hotel

Good swimming, nice service and enough direction for the performance.
8,7
Feel very relaxing and the staff serve me very well.
Yu K. Skupiny Hong Kong, 30. června 2015
Nice place

Nice, clean, relax
7,3
Ka L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. června 2015
best water park in Macau

water park in new Galaxy
8,3
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Viona A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. června 2015
Great HOTEL

Nice hotel, great facilities, free shuttle bus
7,7
Great hotel, rooms
Kam Y. Skupiny Hong Kong, 30. června 2015
Valued for money

Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
9
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Yap Y. Páry Malaysia, 30. června 2015
Big room

Was upgraded to suite
9,3
Ma.Gina L. Skupiny Philippines, 30. června 2015
Macau Vacation

Room, facilities and services offered
9,3
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Leung P. Páry China, 28. června 2015
Convenient location

Staff are not attentive
6,3
Sagina H. Páry India, 27. června 2015
Love to stay at glaxay again

Room,Casino, Location,Mall
10
It was Fantastic ,Love to stay again and the water bottles they provide to drink,no need to buy

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Balkón/terasaGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Apartmá


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A02