nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,7

na základě 5505 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (5505)
Seřazeno podle:
Louise H. Obchodní cestující Macau, 12. září 2014
Cool hotel

good food, convenient location, designed room
8
Satisfaction,good food, convenient location, designed room
Averyl G. Páry Australia, 12. září 2014
What a hotel room!!

Royal suite, service and pool facilities
9,7
We stayed in the royal suit and it was out of this world! A really fantastic experience!
Chang S. Rodiny s malými dětmi Australia, 11. září 2014
5 stars accomodations, food court over- priced

great service, room was good and good atmoshpere
8
Sing O. Páry Hong Kong, 9. září 2014
Very good

Swimming pool, room condition and lighting, breakfast
9,3
Karen K. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 9. září 2014
best place to spend mid-autumn in macau !!!!!

1. the wave pool
10
Marisa J. Páry Thailand, 8. září 2014
very comfortable stay

location, accessibility n friendly staffs
10
Just before staying at Galaxy, we were staying at Venetian. We prefer Galaxy .
Maruli T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 6. září 2014
Impressive Galaxy Macau Hotel

Best luxurious hotel in town
9,7
One word to describe Galaxy Hotel. Very Impressive!!! I love the bathroom design. The see through room to bathroom design provide a sexy feelings. The free of charge bus transportation can get you to all the attractions location.
Gaurang B. Rodiny s malými dětmi India, 6. září 2014
Wifi not working

comfort and luxury
8
very nice hotel , after paying this price the wifi is not working in the hotel ,, and also agoda should provide options for breakfast too ,, which i never find for hotels like venetian and galaxy ,
Dexter S. Skupiny Philippines, 5. září 2014
Awesome

New rooms, clean facilities and friendly staff
8,7
Great. i will book again in this hotel.
Susan M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. září 2014
Fantasy Land

Wave Pool, Great Room and Nice & Courteous Personnels
9
Had a great time, my children & I loved the wave pool so much, I like the diamond lobby specially the show where the big diamond appeared and the peacock dance. I appreciated your staff, Ms Jaine for sending cake to our room, (courtesy of Galaxy Hotel) when she learned that where here at Galaxy Hotel to celebrate my daughter's birthday. I love the hotel so much, its so beautiful and huge, it seems i'm in a castle or palace. Feels like a princess, hope we can do this again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Bazén


AS-AGWEB-3A01