Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 6269 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (6269)
Seřazeno podle:
Tang W. Páry Malaysia, 24. července 2015
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Nahlásit hodnocení
Lee C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. července 2015
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Nahlásit hodnocení
Roselin P. Páry Singapore, 23. července 2015
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Nahlásit hodnocení
Cheung C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 22. července 2015
Nice trip

Swimming pool, room, environment
9
Nahlásit hodnocení
Herry L. Obchodní cestující Indonesia, 22. července 2015
aircon not cold room 7118

pool n bathroom n malls ok
7,3
Overall okk
Nahlásit hodnocení
Edwin N. Páry Singapore, 21. července 2015
Excellent hotel

Good location and comfortable
9,7
Comfortable stay, convenient with all the free bus shuttle services, food options are excellent and reasonable price.
Nahlásit hodnocení
Ka Y. Páry Hong Kong, 20. července 2015
Convenient and tidy hotel

Good swimming pool , convenient, room is clean
8
Nahlásit hodnocení
June C. Skupiny Singapore, 20. července 2015
Galaxy hotel is the best in macau

They turn down the bed every evening even to the extend of folding the clothes you air out
9,3
It was the best hotel experience that we've had. Hotel room was superb with the view of the resort.
Nahlásit hodnocení
Siok W. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. července 2015
Below Expectation

Nice ambience
5,7
After reading so many reviews posted by the travellers, I do have very high expectation from Galaxy Macau. However, the overall experience for us is below expectation and we feel the stay was not worth the value we paid for. Example: (1) The room is smaller than expected. (2) Requested for high floor but was given 10th storey only. (2) The peep-hole on our room's door is totally out of alignment. Staff took 20 to 30 minutes to get it fixed but the alignment is still not in full view. (3) The "beach" in the hotel is much smaller than what was shown in the website. (4) Average service level for counter staff. We also approached a bellboy for a taxi and to help us to convey to the taxi driver on the place we wanted to go but to our disappointment, he simply pointed the taxi stand direction and walked away, no further assistance was given. Nevertheless, the staff at the Galaxy Travel is more helpful and polite. They even helped to call up to check if MJ Gallery is still in operations when we only asked for the address. (5) Applying membership card at the Casino is quite a torture. After making the membership card at one counter, we were told to proceed to another counter if we want to set a pin no. to our card. We queued for another 20 minutes and realised that the initial membership cards which were issued to us 20 minutes ago were destroyed as the counter has to issue another new card with your photo plus to set a pin no. This is so double job and wasting time and resources.
Nahlásit hodnocení
Boon B. Obchodní cestující Brunei Darussalam, 18. července 2015
Macau trip

Pool, convenient and room cleanliness
9,3
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Balkón/terasaGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05