nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Apartmá
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 5846 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (5846)
Seřazeno podle:
Ka W. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 20. února 2015
Lovely place, love faces

Room, service, food
9,3
Chin Y. Páry Singapore, 20. února 2015
Galaxy review

bed / pillow / promptness in service
8,7
Good.
Maggie C. Páry Hong Kong, 15. února 2015
Free food

Casino, food and location
8
Good ! Won money at casino
Chris W. Páry Australia, 15. února 2015
Galaxy Macau
9
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Chao H. Páry Hong Kong, 15. února 2015
good

good
8,7
good
Mark K. Páry United Kingdom, 14. února 2015
The very Best in Macau

Great STAFF - ROOMS - facilities
10
We stayed at the Venetian in September and we liked it very much HOWEVER the Galaxy is better by far. The Galaxy has somehow retained that boutique feel within a big hotel by offering a personal service. There is always someone on hand to point you in the right direction. We were upgraded and the room the view was out of this world. I can't say enough good things about this hotel we loved it and hope to go back again sometime soon. Thank you Galaxy.
Ao I. Páry Macau, 14. února 2015
Nice place to enjoy my holiday

The have enterainment provide to the guest such as cinema, dance show and bar.
8,7
I love this hotel, and I have a great time when I stay in this hotel.
Lau K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. února 2015
good hotel

nice environment, good lcation, nice staff
8,7
good, will go again
Eunjee K. Páry South Korea, 13. února 2015
Best hotel in Macau

Nice room, good location
10
Naruemon P. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 13. února 2015
great hotel ever

location, staff and cleanliness
9
hotel room was big and clean. staff are helpful and casino was big and elegance.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3B07