Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 7108 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,7
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (7108)
Seřazeno podle:
Jasmine T. Páry Hong Kong, 3. května 2016
Great
6,7
Great visit in every way! Fantastic hotel!
Nahlásit hodnocení
Lina M. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. dubna 2016
leisure
6,7
good
Nahlásit hodnocení
Shui N. Rodiny s malými dětmi United States of America, 29. dubna 2016
We'll be back
5,3
We love the place our rooms are gorgeous. The kids love their amenities specially the pool. We have a blast, it's sad that we only stayed short. Wished it could be longer but we decided that we will go back again.
Nahlásit hodnocení
Ng S. Skupiny Singapore, 29. dubna 2016
Nice big luxury hotel group
5
Nice room nice hotel clean enviroment. Will go back again.
Nahlásit hodnocení
Hussain N. Rodiny s malými dětmi India, 28. dubna 2016
Excellent
6,3
Superb property
Nahlásit hodnocení
Waiman W. Páry Hong Kong, 28. dubna 2016
Good location and facility
5,7
Nice environment
Nahlásit hodnocení
Vu V. Páry United States of America, 27. dubna 2016
Big hotel with a nice pool.
6
Located within 5 minutes walk from Old Taipa Village. Very big hotel with huge pool. Great for family or single. Staffs are very friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Chau K. Páry Hong Kong, 27. dubna 2016
Good
6,7
Good
Nahlásit hodnocení
Yin O. Jednotlivci Hong Kong, 26. dubna 2016
Good
6,3
Relax!
Nahlásit hodnocení
Veeratham S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 26. dubna 2016
Very good
6
Good rooms ,nice staff
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Balkón/terasaGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - PůdorysyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Blízká atrakceGalaxy Macau Macao - Blízká atrakceGalaxy Macau Macao - Blízká atrakceGalaxy Macau Macao - Blízká atrakceGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - Lázně


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04