Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Pokoj pro hosty Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Pláž Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Interiér hotelu Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Rekreační zařízení
Galaxy Macau Macao - Lázně Galaxy Macau Macao - Obchody Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Exteriér hotelu Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Bazén Galaxy Macau Macao - Apartmá Galaxy Macau Macao - Koupelna Galaxy Macau Macao - Koupelna
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1449
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 6282 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (6282)
Seřazeno podle:
Kwok C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 31. července 2015
Good Hotel

Good hotel, good condition, good services
9,7
Nahlásit hodnocení
Truong T. Páry Australia, 29. července 2015
Fantastic stay, highly recommneded

Hotel Room, Facilities and Casino
10
Highly recommended, one word... AMAZING
Nahlásit hodnocení
Kerry C. Páry Australia, 29. července 2015
Good Resort shame about the customer service

Wave pool dining choices shopping
7
We booked for three nights with breakfast included but on check in the clerk told me I was only to get two breakfasts after I showed him my paperwork he saw that we had paid for three breakfasts and he typed something into the computer so I assumed it was sorted . He did not have strong English skills so maybe that was the problem on our last morning we went down to Festuva for breakfast and we were again told that we would have to pay first so I left my husband at the restaurant and returned to our room to again get the paperwork meanwhile they would not even give my husband a cup of tea unless he paid for it. It was extremely difficult to get our message accross as they hardly spoke English let alone read it if it was not for Kumar the head chef I don't know what we would have done. He was fantastic and sorted it out for us but I am still waiting for my apology from the duty manager I guess I will be waiting a long time
Nahlásit hodnocení
Tang W. Páry Malaysia, 24. července 2015
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Nahlásit hodnocení
Lee C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. července 2015
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Nahlásit hodnocení
Roselin P. Páry Singapore, 23. července 2015
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Nahlásit hodnocení
Cheung C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 22. července 2015
Nice trip

Swimming pool, room, environment
9
Nahlásit hodnocení
Herry L. Obchodní cestující Indonesia, 22. července 2015
aircon not cold room 7118

pool n bathroom n malls ok
7,3
Overall okk
Nahlásit hodnocení
Edwin N. Páry Singapore, 21. července 2015
Excellent hotel

Good location and comfortable
9,7
Comfortable stay, convenient with all the free bus shuttle services, food options are excellent and reasonable price.
Nahlásit hodnocení
Ka Y. Páry Hong Kong, 20. července 2015
Convenient and tidy hotel

Good swimming pool , convenient, room is clean
8
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - PlážGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - Interiér hoteluGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Rekreační zařízeníGalaxy Macau Macao - LázněGalaxy Macau Macao - ObchodyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - KoupelnaGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Exteriér hoteluGalaxy Macau Macao - Balkón/terasaGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Pokoj pro hostyGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - KasínoGalaxy Macau Macao - BazénGalaxy Macau Macao - ApartmáGalaxy Macau Macao - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04