nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60271 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Garden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostory Garden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostory Garden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Garden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Garden Palace Hotel Surabaya - Lobby Garden Palace Hotel Surabaya - Lobby Garden Palace Hotel Surabaya - Lobby Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Interiér hotelu Garden Palace Hotel Surabaya - Apartmá Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Apartmá Garden Palace Hotel Surabaya - Apartmá Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Koupelna
Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 360
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1185 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1185)
Seřazeno podle:
Javid F. Obchodní cestující India, 10. prosince 2014
Location, food and staff

Net and clean ,interior and comfortable room
8,3
Wow it's rememberable stay in my life. Really enjoy
Sanny O. Obchodní cestující Indonesia, 10. prosince 2014
clean, good location and reasonable price

locatian, reasonable price and easy to find food nearby
8
room was clean, near to find local food, centerlly located.
Ardini P. Páry Indonesia, 8. prosince 2014
scoringg garden palace

food, room, and services
7,7
Mohamed A. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 7. prosince 2014
Location near shopping center

Clean friendly and good location
8,7
Room given not as expected
Sucipto A. Páry Indonesia, 5. prosince 2014
Good Hotel, Close to Shopping Centre

Good Location, Clean and Friendly Staff
8
Hy L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 3. prosince 2014
Location and friendly staffs

Location, staffs & value of money
8,3
The stay was great! Room is spacious and recently renovated. However bathroom can be improved further. Not too far to walk to nearby places such as Plaza Surabaya, TelkomSel office and Station Gubeng. Staffs are friendly!
Andri L. Obchodní cestující Indonesia, 30. listopadu 2014
my favourite hotel

location and comfort
6,7
i'll be back.. nice hotel and good value
Angelika G. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. listopadu 2014
Nice Hotels

the room was clean, my children were happy, the staffs were nice
8
Wc H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 30. listopadu 2014
Utensils

Comfort
8,3
If the utensils are being clean properly daily after we used, it will be much better.
Andri L. Obchodní cestující Indonesia, 29. listopadu 2014
my favourite hotel

location, location, locatiom
7
my fave hotel in sby, comfort and nice location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostoryGarden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostoryGarden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyGarden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyGarden Palace Hotel Surabaya - LobbyGarden Palace Hotel Surabaya - LobbyGarden Palace Hotel Surabaya - LobbyGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - Interiér hoteluGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmáGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmáGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmáGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - KoupelnaGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - Restaurace


AS-AGWEB-3B03