Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60271 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Garden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostory Garden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Garden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Garden Palace Hotel Surabaya - Lobby Garden Palace Hotel Surabaya - Lobby Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Apartmá Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Koupelna Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurace Garden Palace Hotel Surabaya - Interiér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 360
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1340 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (1340)
Seřazeno podle:
Ahmad F. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. července 2015
Only location is the good thing about this hotel

Staff service is okey
6,3
Not bad
Nahlásit hodnocení
William L. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. července 2015
well renovated old hotel in the hearts of the city

location, service, spacious room
8,3
we received excellent service during our stay. we didnt use other facilities, but we used free wifi, free welcome drink and enjoyed a good breakfast selection. the downside was the beddings. we felt it was too soft and did not represent a 4 star quality, though the cleanliness was in check. thank you to all staff for well reception and excellent service, we enjoyed our stay here.
Nahlásit hodnocení
Astuningsih A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. července 2015
Very nice hotel

Location, nice staff, comfortable room
8,3
Awesome
Nahlásit hodnocení
Ng T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. července 2015
Big Room

Big Room, clean, good location
7
Even this hotel is 40 years old, it has been renovated. Has a big room, but the bathtub has to be repair because the water make the floor wet.
Nahlásit hodnocení
Mohamed Z. Rodiny s malými dětmi Canada, 4. července 2015
Do not buy any cakes fro bakery they are vary old

I got two bananas they charge $4
5
Not vary good
Nahlásit hodnocení
Khaira Z. Obchodní cestující Indonesia, 30. června 2015
srandard hotel with nice location

location
7
great
Nahlásit hodnocení
James C. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. června 2015
4 star hotel that performs like 5 star hotel.

Location, staff and clean room for my family is the most important.
10
Nahlásit hodnocení
Santi A. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 20. června 2015
need renovation

busy hotel, busy staff, nice b'fast
7,7
this hotels need to renovation. the rooms smeel not good, the lobby always busy. I like to stay here because of the dimsum food in the morning in the chinnese resto.
Nahlásit hodnocení
Maelinda H. Obchodní cestující Indonesia, 18. června 2015
uncomfortable...unclean
2,7
Uncomfortable hotel..a littel bit dirty..especially at the bathroom..theres so many broken thing and dirty thing inside..especially the sink was a litte bit broken inside..
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 17. června 2015
cleans

good design
6,7
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Fitness prostoryGarden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyGarden Palace Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyGarden Palace Hotel Surabaya - LobbyGarden Palace Hotel Surabaya - LobbyGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmáGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - KoupelnaGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - RestauraceGarden Palace Hotel Surabaya - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06