Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Gloucester Luk Kwok Hong Kong

72 Gloucester Road, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Oblast: Wanchai Počet pokojů: 196

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 614 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,8
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (614)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 29. listopadu 2009
Příjemný pobyt

Výborná poloha - blízko centra, barů a restaurací. Pokoj splnil mé očekávání - kvalita, čistota, služby=OK.
8,3
Tento hotel splnil mé očekávání z hlediska služeb, polohy i servisu. Personál je na dobré úrovni s kvalitní a srozumitelnou angličtinou. POkoj byl pěkný s čistým prostředím. Velmi se mi líbilo řešení koupelny a WC, zejména z pohledu čistoty. Z hotelu je velmi jednoduchý přístup do centra města, zejména restaurací a barů. Cana je na středně vyšší úrovni.
Nightlife Tip: Možnost návštěvy mnoha různých barů v těsném sousedství hotelu.
Nahlásit hodnocení
Anthony S. Obchodní cestující United Kingdom, 9. ledna 2016
small room

location, clean, budget
6,3
I have stayed at this hotel many times and this is the first time l was placed in a very small room, I guess the hotel was full, and not all rooms have been upgraded yet. so l little disappointed, but still a good hotel in a good location.
Nahlásit hodnocení
Hoi C. Jednotlivci Macau, 6. prosince 2015
very good location but rather old

good location, old facilities, good service
8
1 min walk from Wan Chai sta. facing to govt buildings, front desk and house keeping staffs are all very kind. welcome drinks included and the lobby bar is good for business meet up. room is very big, good for shoppers. facilities are very old, like a 5-star stardard at 80s, no hand held shower. can ask for extra hair dryer from housekeeping but it's still not enough for gals with long hair. linen is above OK and towel is ok.
Nahlásit hodnocení
Tarin J. Páry Thailand, 22. října 2015
Good!!

Great location
9
Nahlásit hodnocení
Ernest E. Obchodní cestující Canada, 21. září 2015
Business Hotel

Location, service, cleanliness
9,7
We have stayed at this hotel 4 times and they never disappoint. Being near the Hong Kong Convention Centre and the MTR, gives you quick and easy access to all parts of HK. Staff are courteous, polite, and professional. Highly recommend.
Nahlásit hodnocení
Somchai S. Obchodní cestující Thailand, 20. září 2015
Conveniun,clean,good location

Every thing is ok.
7,7
Nahlásit hodnocení
Anderson R. Obchodní cestující Australia, 17. září 2015
Value for money

Good location, good price and value for money
10
Nahlásit hodnocení
Jameson S. Jednotlivci United States of America, 12. září 2015
A Comfortable Business Hotel

Service, Service, location
7,7
Overall it was Great, buts thats because when I was taken to a standard room, I upgraded to the Executive level, that cost me an extra $500 USD for three nights. The standard rooms are getting older and are a bit small. The service was outstanding, but it came with a price, Beware.... Great location, I went all over Hong Kong using the Metro. The subway is only a block away, if you go out by the valet parking entrance. Great location for the dodgy party scene too, I was jet lagged so I used to walk at 4:30 in the morning and watched the remnants of the depravity.....Very Safe though
Nahlásit hodnocení
Sharbada G. Páry Hong Kong, 23. srpna 2015
Great

Location, food
10
Good
Nahlásit hodnocení
Shen C. Obchodní cestující Taiwan, 21. srpna 2015
good location

bar food night life
9,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02