Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gloucester Luk Kwok Hong Kong

72 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Recepce Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Koupelna
Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Recepce Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrum Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Vchod Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet
Poloha: Wanchai Počet pokojů: 196
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 581 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,8
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (581)
Vladimir K. Páry Czech Republic, 29. listopadu 2009
Příjemný pobyt

Výborná poloha - blízko centra, barů a restaurací. Pokoj splnil mé očekávání - kvalita, čistota, služby=OK.
8,3
Tento hotel splnil mé očekávání z hlediska služeb, polohy i servisu. Personál je na dobré úrovni s kvalitní a srozumitelnou angličtinou. POkoj byl pěkný s čistým prostředím. Velmi se mi líbilo řešení koupelny a WC, zejména z pohledu čistoty. Z hotelu je velmi jednoduchý přístup do centra města, zejména restaurací a barů. Cana je na středně vyšší úrovni.
Nightlife Tip: Možnost návštěvy mnoha různých barů v těsném sousedství hotelu.
Alexander S. Obchodní cestující Russia, 22. října 2013
Convenient both for business and nightlife

Location close to the fairs venue and nightlife spots. Easy access to any transport. Comfortable while not expensive stay.
8,3
Despite earlier arrival the check-in was no problem. The hotel has a great location just 2 min from Convention Center and 3 min from metro station. At night one will find around tens of restaurants and bars, including those with live music. Good place to combine both busy day and relaxing night.
Inna T. Páry Ukraine, 17. října 2013
Close to convention and exhibition centre

clean, good breakfast
9,3
very close to exhibition, just 5 min by walk. Excellent breakfast (European, Chinese menu), clean room, friendly staff. Near hotel a lot of bars, restraunts.
Inna T. Páry Ukraine, 16. října 2013
close to exhibition centre

clean room, good breakfast, close to exhibition
9,3
good hotel, I like it. Absolutely 4 stars. European breakfasts, clean room.
Will T. Páry United States of America, 15. října 2013
We can't wait for our next trip to HK

good service, location, clean
9,3
It was a superb stay for us as it was centrally located, with good staff and always helpful. We would definitely come again ...
Myron K. Obchodní cestující United States of America, 18. září 2013
Very comfortable 4 star hotel in ideal location

Great location for business. Comfortable rooms. Room service and internet was great.
8
We were very pleased with the room - quite large for Hong Kong, plenty of space for good sized closet. Bathroom very clean and efficient. Everything was clean. Halls were spacious and pleasant and quiet. We used room service alot and the food was always tasty! We will come back for sure!
Arunya T. Obchodní cestující Thailand, 14. září 2013
FIrst time staying here and very very impressed

Location, Clean Room, Attentive and friendly staffs.
9
It's my first time here and I'm definitely coming back again. The location is superb as I was in HK for the convention. The room i was assigned to was really clean and quiet. The best thing i remember about the hotel is the friendly and attentive staffs.
Ryan M. Obchodní cestující Canada, 24. srpna 2013
walking distances to all the sites

High quality rooms a with great bed, Nightlife, fast internet
8
High quality rooms a with great bed, was able to check in early from my European early arriving flight. Nightlife was close and of course fast internet.
An Y. Obchodní cestující Malaysia, 24. srpna 2013
sizeable rooms with comfortable beds

speedy check in, large rooms, comfortable beds
7,7
The customer service experience was really good. Staff was friendly and offered alternative suggestions for airport shuttle when we could not get on the one that we wanted, which turned out to be more cost efficient!
Ramli A. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 19. srpna 2013
awesome

easy access to public transport, large room, high speed internet
7
awesome, only the room rate a little bit expensive

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong KongGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RecepceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartmáGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartmáGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartmáGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestauraceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RecepceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestauraceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestauraceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestauraceGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrumGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - VchodGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - LobbyGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Gloucester Luk Kwok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06