Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Vyhlídka Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostory Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Gold Coast Hotel Hong Kong - Lázně Gold Coast Hotel Hong Kong - Pláž Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurace Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tuen Mun Počet pokojů: 453

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3557 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3557)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Nahlásit hodnocení
Ming Y. Páry Hong Kong, 2. února 2016
good

price, view, facilities
8
Nahlásit hodnocení
Kwan Y. Jednotlivci Hong Kong, 28. ledna 2016
Will stay again

Nice breakfast, nice sea view, nice room
7,7
Nahlásit hodnocení
David R. Obchodní cestující United States of America, 26. ledna 2016
Great staff and good value

staff and room
7,7
i really enjoyed my stay at the Gold Coast. I was greeted by a very professional staff from the moment I arrived in the taxi. The concierge greeted me when I entered the hotel with specific directions on the front desk and if I needed information for dinner reservations. My room was upgraded to a very nice suite for the same price I had paid on Agoda prior to my arrival. The front desk clerk made me aware I could leave a cash deposit or put on my card. I would recommend this hotel to all my business associates in Asia. Thanks for the great service I will see you in a few weeks.
Nahlásit hodnocení
Cheuk K. Páry Hong Kong, 8. ledna 2016
ok

ok
10
Nahlásit hodnocení
Khalid A. Rodiny se staršími dětmi Saudi Arabia, 7. ledna 2016
Good hotel

Coast, near by market, Marina
5,7
Rooms are not clean enough, staff need to be more friendly, pool construction until March 2016 (area was closed)
Nahlásit hodnocení
Ervin L. Páry Singapore, 7. ledna 2016
nice hotel in the north

nice room, nice view
9
everything was expected for a typical up scale 4-star hotel. if you want to get away from the busy city life, this is a value for money hotel. location not the most friendly but that is fine if you want to chill
Nahlásit hodnocení
Su K. Rodiny s malými dětmi China, 31. prosince 2015
Excellent

Excellent serivce recreation department
9,3
Room is nice. Good services from all staff and special excellent service from recreation department .
Nahlásit hodnocení
Nga M. Páry Hong Kong, 26. prosince 2015
Xmas vacation

Great Xmas buffet, nice view
8,3
Love this hotel
Nahlásit hodnocení
Cheuk K. Páry Hong Kong, 25. prosince 2015
ok

ok
10
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - VyhlídkaGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - LázněGold Coast Hotel Hong Kong - PlážGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - RestauraceGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04