nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Vyhlídka Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostory Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Lázně Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada
Gold Coast Hotel Hong Kong - Pláž Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště
Oblast: Tuen Mun Počet pokojů: 453
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2881 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (2881)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Law W. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 24. října 2014
leisure, good environment

quite, comfortable, good view
8
good
Martin B. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 24. října 2014
really excellent

the food and ,the staff, so helpful
9,7
having read some negative comments on these sights i was a little anxious. Not for long though, the food quality and variety was the best weve ever had (thai and english tastes)and we were both very happy. Food is not cheap, but having tried it once we just couldnt go elsewhere. The choice was vast. room was good, staff excellent, final bill spot on, gardens nice, huge pools and childrens playground. overall just excellent. Thanks
Kefeng S. Páry China, 21. října 2014
quiet and nice place

quiet, nice sea-vie room and a bit away from the city center
8
good experience
Sang L. Páry South Korea, 17. října 2014
spotless clean maintanance and good excellency

clean, nice transportation serive to city and cheap and food was good
8
present
Oyunzul D. Páry Mongolia, 13. října 2014
Happy

Location, pool, beach
8,3
Very nice
Poon C. Páry Hong Kong, 11. října 2014
Fairly enjoyable

Service, View, comfortable
4,7
Pik Y. Páry Hong Kong, 10. října 2014
Room Comfort

1) Shuttle Bus Service 2) Environment 3) Staff
5,7
We found that the hair dryer was out of order and the door lock of the bathroom is broken also there have some stain (like Blood) on the curtain which madReviee me felt very uncomfortable......and felt horrible One thing that make me a bit confuse that the package is only include breakfast for one person per day (was informed by Front desk officer) therefore we gave up two days breakfast. I think it should be show clearly on the booking stage. (Maybe is my careless) A thing was very appreciate that front desk staff took the initiative to help me take care my hand-made cake and note that is our birthday stay, he sent us a welcome drink as a gift.
Ku K. Jednotlivci China, 9. října 2014
Good place

Nice room
8,7
Pik Y. Páry Hong Kong, 6. října 2014
Pleasant stay

Room size , near beach
8
Nearby beach can enjoy the sun, this is my second time stay here

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - VyhlídkaGold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - LázněGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - PlážGold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště

Hodnocení zákazníků - Gold Coast Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03