Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Vyhlídka Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostory Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Lázně Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Pláž
Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tuen Mun Počet pokojů: 453
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3299 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3299)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Ching Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 1. července 2015
Good service

Staff is nice
8,7
David C. Páry United Kingdom, 30. června 2015
weekend stay

location and reburbished rooms
7
Ok Food good but very expensive
Dov R. Páry Israel, 29. června 2015
super hotel very friendly stuff… the best service

friendly stuff. prof. service.. very good and nice room
10
excelent… beyond expectations
Pocholo R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. června 2015
Gold Coast Hotel

Refurbished rooms, relaxing environment, expansive playground
6
We booked a refurbished room, and it was well-appointed and clean. I believe all rooms have sea views, and ours was particularly good, having stayed at the 15th floor. Hotel grounds and lobby is well-maintained, and you certainly feel that you are away from the city/Hong Kong. We tried the buffet lunch, and nothing really noteworthy can be said about it. Apparently they have a tea buffet, so this is probably better value for what you get. The pool area was expansive and quite busy. The kiddie pool caused us to itch a lot -- might be because of the strong chlorine applied. What was more disconcerting was the pool staff being quite unpleasant in terms of the number of people allowed to enter the pool. We were a couple with 2 kids (toddlers) and grandma (who wasn't swimming), and they were insistent on us having to pay an extra $100, as supposedly only 4 people for every room are allowed to enter. Perhaps this is standard hotel policy, but surely it does not represent good customer service on their part. Over-all would still recommend this hotel despite this inconsiderate policy. An improvement in customer service would make this hotel really worth it.
Renny R. Páry Indonesia, 20. června 2015
short but nice stay

room, bed, bath
8
We arrived late, the staff was nice (even thought there was another time when I was not staying here, but the staff was not nice :p ) The room was nice, the late night room service we had was not nice. Oh, and the staff said they were out of king size bed, so we got twin beds instead, that's a bit of disappointment.
Jonathan J. Páry United Kingdom, 10. června 2015
Little way out but well worth a visit

Pool and gym were great. Rooms are spacious and well equipped. Unfortunately a little way out from Hong Kong, but this is pretty much reflected in the price
6,7
Stayed here for one night and fitted the bill. Pool and gym facilities were great. Food was delicious, if a little expensive for Hong Kong. Rooms were well equipped and spotlessly clean.
Simon C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 4. června 2015
relaxing stay

outdoor swimming pool; sea view; and buffet lunch
8
comfortable, relaxing stay with friendly staff
Shahbaz A. Rodiny s malými dětmi India, 1. června 2015
comfortable stay, with all facilitiies.

Lobby, Health club, location.
9,7
Comfortable, relaximg.good for family.
Helen C. Páry Australia, 1. června 2015
Depends on the Room

nice room, cleanliness and view
8
We really enjoyed our stay at the Gold Coast as our room was very lovely, big and with a balcony and good view but we did get upgraded to a better room. I have seen one of their not as good rooms and didn't like it at all and would have hated to stay in that room. So I think it depends on what room you get. The food is very good at the Gold Coast Hotel. Have had the buffet and eaten at the Chinese restaurant and both had a really good standard of food. It is not a good location if you are just visiting Hong Kong as it is out of the way.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hodnocení zákazníků - Gold Coast Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2H04