Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3712 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3712)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Ngai C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 23. května 2016
Nice Place and staff
6,7
All people are very nice and place is great!
Tsz W. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 22. května 2016
Good
6
Good view, fair price, nice lobby
Meng K. Páry Hong Kong, 21. května 2016
ok
6,7
ok
Alan W. Obchodní cestující Canada, 19. května 2016
clea and spacious
5
Requested a quiet room but the renovation spoiled the staff effort Speedy check out Renovation - serious noise and banging from 9-5. The hotel should really assign a room far away from the renovation section Overall,nice stay. But would recommend stay away until the renovation is done
Valentin D. Obchodní cestující Philippines, 14. května 2016
Conference
5,3
Satisfied!
Sheila C. Jednotlivci United States of America, 14. května 2016
Good value.
6
The staff were friendly. But the morning of my departure, the concierge was not very familiar with the bus route and recommended me to a cab driver who was horrible. The latter dropped me off in the middle of nowhere and told me the bus would come later. It never came. I caught another cab and luckily made it to my flight by the skin of my teeth. What a bummer. Otherwise, I have no complaint about this hotel.
Bethelyn F. Rodiny s malými dětmi Macau, 14. května 2016
Good place
4,7
It's a nice place to stay the view is nice the rooms are nice. Nice reception staff.
Man Y. Jednotlivci Canada, 14. května 2016
Tranquil place to stay
6,3
Peaceful & quiet with seaview. Helpful staff. Fast response to requests . Very clean. Slight slack in room cleaning at weekends when occupancy was high. This hotel is highly recommended.
Wong U. Jednotlivci Macau, 12. května 2016
Nice room, pool and friendly staff
6
Nice room, pool and friendly staff
1 z 1 hodnocení
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - VyhlídkaGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - PlážGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - RestauraceGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07