Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Vyhlídka Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostory Gold Coast Hotel Hong Kong - Hřiště Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sál Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Gold Coast Hotel Hong Kong - Lázně Gold Coast Hotel Hong Kong - Zahrada Gold Coast Hotel Hong Kong - Pláž
Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazén Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tuen Mun Počet pokojů: 453
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3291 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3291)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Renny R. Páry Indonesia, 20. června 2015
short but nice stay

room, bed, bath
8
We arrived late, the staff was nice (even thought there was another time when I was not staying here, but the staff was not nice :p ) The room was nice, the late night room service we had was not nice. Oh, and the staff said they were out of king size bed, so we got twin beds instead, that's a bit of disappointment.
Jonathan J. Páry United Kingdom, 10. června 2015
Little way out but well worth a visit

Pool and gym were great. Rooms are spacious and well equipped. Unfortunately a little way out from Hong Kong, but this is pretty much reflected in the price
6,7
Stayed here for one night and fitted the bill. Pool and gym facilities were great. Food was delicious, if a little expensive for Hong Kong. Rooms were well equipped and spotlessly clean.
Simon C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 4. června 2015
relaxing stay

outdoor swimming pool; sea view; and buffet lunch
8
comfortable, relaxing stay with friendly staff
Shahbaz A. Rodiny s malými dětmi India, 1. června 2015
comfortable stay, with all facilitiies.

Lobby, Health club, location.
9,7
Comfortable, relaximg.good for family.
Helen C. Páry Australia, 1. června 2015
Depends on the Room

nice room, cleanliness and view
8
We really enjoyed our stay at the Gold Coast as our room was very lovely, big and with a balcony and good view but we did get upgraded to a better room. I have seen one of their not as good rooms and didn't like it at all and would have hated to stay in that room. So I think it depends on what room you get. The food is very good at the Gold Coast Hotel. Have had the buffet and eaten at the Chinese restaurant and both had a really good standard of food. It is not a good location if you are just visiting Hong Kong as it is out of the way.
Kin L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 26. května 2015
Vacation hotel in the town

Good room view, room size, comfortable and relax
4,7
It is really nice vacation hotel with good sea and beach view. Its transport is little inconvenient to downtown or airport. We have to take bus to the railway station or shopping malls in the town. There is shuttle bus service. If you like to spend time at the hotel rather than shopping outside, it is one choice.
Sze M. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 25. května 2015
good place for family vacation

swimming pool, room cleanness and staff performance
8,3
It is one of the good place for family who likes water sport in HK
James M. Páry United Kingdom, 25. května 2015
Great Place To stay

staff, location, value for money
8
A most enjoyable short break.
Ka K. Páry Hong Kong, 24. května 2015
Gold Coast is good

1) good location 2) good view 3) good services
7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - VyhlídkaGold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - LázněGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - PlážGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Gold Coast Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04