Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3676 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3676)
Seřazeno podle:
Pavel S. Obchodní cestující Czech Republic, 16. listopadu 2010
hezký hotel

moře, plavání, jídlo, poloha
3,7
Hlavní předností hotelu je klid a krásný venkovní bazén a moře s písčitou pláží.Pokoje jsou vybaveny krásným nábytkem. Přistýlka nelze. Z balkónu výhled buď přímo na moře, nebo jen částečně, pár pokojů má výhled na bazén. Vybavení pokojů - balkon, TV/SAT, klimatizace, fén. Trezor v pokoji je za poplatek. Možnost připojení k internetu. Pláž s jemným pískem a oblázky je vzdálená 300 m od hotelu. Lehátka na pláži bez poplatku. V blízkosti obchůdky a restaurace. Strava – výborná, švédský stůl . Vzhledem k velkým pokojům a hezkému nábytku je hotel vhodný spíše pro velmi náročné nebo pro klienty všech věkových kategorii.
Nahlásit hodnocení
Mei K. Páry Hong Kong, 3. května 2016
Nice hotel
5
The room is clean and spacious with a beautiful sea view. The staff is friendly and helpful. Will go there next time.
Nahlásit hodnocení
Woon H. Jednotlivci Hong Kong, 23. dubna 2016
Nice
6
Nice & relaxing.
Nahlásit hodnocení
Jonathan T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. dubna 2016
Retreat from the City
5,3
We were very happy with the children's indoor and outdoor facilities. Our toddler was thrilled with the indoor playground.
Nahlásit hodnocení
Chung L. Páry Hong Kong, 22. dubna 2016
Nice resort
6,3
Nice staff, clean room, reasonable price
Nahlásit hodnocení
Stephen A. Páry United States of America, 19. dubna 2016
Nice one night Stop-over
6,3
I enjoyed the hotel very much. I wish I had more time to spend there exploring the hotel amenities and the area, but I was only there for one night. The building was impressive, the staff were very nice, and the breakfast was great. Not the cheapest hotel in the world but it is a very nice one. The view of the bay from the room was great, and I loved having a balcony. I liked the sound of the waves, and watching the activity in the bay.
Nahlásit hodnocení
Meiyun O. Skupiny Singapore, 19. dubna 2016
-
5
Good for a relaxing holiday Rooms were spacious, clean and luxurious What you will never get in hongkong city itself Location is quite far off any action and not much food around.
Nahlásit hodnocení
Clifford C. Obchodní cestující Singapore, 17. dubna 2016
Good service and spacious room
5
Nice view and spacious, will go again next time.
Nahlásit hodnocení
Rene W. Páry Philippines, 16. dubna 2016
An excellent hotel in Hongkong
6,7
This place has it all. Beautiful location, very clean, affordable room price with a great balcony view, the best swimming pool I have seen in any hotel so far (and i have been in quite a few), grand interior, very good restaurant, shuttle service (coaster) every hour to the heart of Kowloons business district and harbour, professional and kind service in every way. Given the fact that one can use the MTR to get nearly anywhere within 40 minutes or so, this is for me the place to stay whenever in Hongkong, either for business or leisure
Nahlásit hodnocení
Meryl B. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. dubna 2016
Awesome place
6
Awesome place. Too bad we didnt learned about this hotel sooner as the staff was great very friendly, peaceful surrounding and lovely garden and very clean as well
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - VyhlídkaGold Coast Hotel Hong Kong - BazénGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - ZahradaGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Taneční sálGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGold Coast Hotel Hong Kong - PlážGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dětský klubGold Coast Hotel Hong Kong - RestauraceGold Coast Hotel Hong Kong - HřištěGold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGold Coast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03