Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Goldberry Suites & Hotel

M.L. Quezon National Highway, Pusok, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Vyhlídka Goldberry Suites & Hotel Cebu - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Cebu - Obchody Goldberry Suites & Hotel Cebu - Lobby Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Restaurace Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Cebu - Recepce
Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Balkón/terasa Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 45

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 284 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,0
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (284)
Seřazeno podle:
Vaclav Z. Páry Czech Republic, 16. ledna 2012
Bezpečný a pěkný hotel

bezpečnost, lokace blízko letiště
8,3
Hotel je umístěný v blízkosti letiště Cebu, což je výhodou především pokud potřebujete přenocovat jen na noc před odletem nebo po odletu. Okolí hotelu není příliš pěkné, nelze z něj pěšky jít v podstatě nikam. Personál je příjemný. Vedle hotelu je restaurace, kde najdete i jídla v evropském stylu. Na přenocování na jednu noc skvělá volba.
Rita R. Páry United States of America, 18. května 2015
Great hotel for the area

staff, value, distance from airport
8,7
Mark C. Obchodní cestující Philippines, 14. května 2015
Good hotel

Confortable. Clean.convenient
9,3
Comfortable bed.
Ronnie B. Páry Philippines, 9. dubna 2015
Good value!

Value for money. Modern and clean
9,3
Rob M. Páry New Zealand, 25. března 2015
Hard To Beat

Staff Rooms Service
9,7
Great and helpful staff nothing was a problem even upgraded us to a fantastic room. Loved It WILL BE BACK
Matthew J. Jednotlivci United States of America, 22. března 2015
Best spot near airport

airport location bed large room
7,7
best bed I've slept on in PI (7 trips). If you need a place near the Cebu airport, this is it. Food options nearby were dismal. Eat before you go.
Kin K. Obchodní cestující Hong Kong, 11. března 2015
the room is big and comfy, but can be better

big room. close to airport. free shuttle.
6,3
Nice, it only took me 10mins to get to airport. It safe plenty of time. The room is big but very hot. The neighbourhood is so boring.
Chik Y. Skupiny Hong Kong, 7. března 2015
good airport hotel

free shuttle bus to airport
8,7
Magnus G. Jednotlivci Sweden, 17. února 2015
Close to the airport

Close to the airport, comfortable room, clean room
8,7
I only stayed on this hotel one night as I needed to get up early and take a flight to Thailand. They offer free taxi from the airport to the hotel, and back to the airport. I found the room comfortable and clean, the short time I stayed there.
Gary B. Páry United States of America, 4. února 2015
Everything positive

The best 3 things 1.staff treating us like family 2. The rooms are very clean 3. The location is very close to the airport
9,7
I was very comfortable, i feel safe and the staff are very nice!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Goldberry Suites & Hotel CebuGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - VyhlídkaGoldberry Suites & Hotel Cebu - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Cebu - ObchodyGoldberry Suites & Hotel Cebu - LobbyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - RestauraceGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Cebu - RecepceGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Balkón/terasaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02