Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Goldberry Suites & Hotel

M.L. Quezon National Highway, Pusok, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vyhlídka Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Obchody Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Lobby Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Restaurace Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Recepce
Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Balkón/terasa Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 45

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 288 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,0
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (288)
Seřazeno podle:
Vaclav Z. Páry Czech Republic, 16. ledna 2012
Bezpečný a pěkný hotel

bezpečnost, lokace blízko letiště
8,3
Hotel je umístěný v blízkosti letiště Cebu, což je výhodou především pokud potřebujete přenocovat jen na noc před odletem nebo po odletu. Okolí hotelu není příliš pěkné, nelze z něj pěšky jít v podstatě nikam. Personál je příjemný. Vedle hotelu je restaurace, kde najdete i jídla v evropském stylu. Na přenocování na jednu noc skvělá volba.
Nahlásit hodnocení
Antoinette M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. července 2015
Berry Good😉

Free shuttle to and from airport, spacious room/s, delicious food
6,7
Nahlásit hodnocení
Amber-Lou S. Jednotlivci Australia, 5. července 2015
Comfiest place to call a home away from home

Coziest bed. 10 mins from airport. Short walk from Malls and massage places
8,3
I loved having a balcony in my room. The beds are so unbelievably comfortable. The food is ok, and breakfast is quite small portions. But the rooms are amazing. The bathroom is well laid out. Love staying here only 10 mins taxi drive from the airport in peak hour traffic too!
Nahlásit hodnocení
Divine G. Jednotlivci Philippines, 30. června 2015
surprisingly good!

Nice, clean rooms, free hotel-airport transfers, friendly staffs!
9,3
Very good, i wish i could stay a bit longer.
Nahlásit hodnocení
Rita R. Páry United States of America, 18. května 2015
Great hotel for the area

staff, value, distance from airport
8,7
Nahlásit hodnocení
Mark C. Obchodní cestující Philippines, 14. května 2015
Good hotel

Confortable. Clean.convenient
9,3
Comfortable bed.
Nahlásit hodnocení
Ronnie B. Páry Philippines, 9. dubna 2015
Good value!

Value for money. Modern and clean
9,3
Nahlásit hodnocení
Rob M. Páry New Zealand, 25. března 2015
Hard To Beat

Staff Rooms Service
9,7
Great and helpful staff nothing was a problem even upgraded us to a fantastic room. Loved It WILL BE BACK
Nahlásit hodnocení
Matthew J. Jednotlivci United States of America, 22. března 2015
Best spot near airport

airport location bed large room
7,7
best bed I've slept on in PI (7 trips). If you need a place near the Cebu airport, this is it. Food options nearby were dismal. Eat before you go.
Nahlásit hodnocení
Kin K. Obchodní cestující Hong Kong, 11. března 2015
the room is big and comfy, but can be better

big room. close to airport. free shuttle.
6,3
Nice, it only took me 10mins to get to airport. It safe plenty of time. The room is big but very hot. The neighbourhood is so boring.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Goldberry Suites & Hotel Ostrov MactanGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VyhlídkaGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - ObchodyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - LobbyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - RestauraceGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - RecepceGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Balkón/terasaGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Goldberry Suites & Hotel, Ostrov Mactan

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08