Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Goldberry Suites & Hotel

M.L. Quezon National Highway, Pusok, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vyhlídka Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Vybavení Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Obchody Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Lobby Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Restaurace Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Recepce
Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Balkón/terasa Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Goldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Počet pokojů: 45

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 321 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,1
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (321)
Seřazeno podle:
Vaclav Z. Páry Czech Republic, 16. ledna 2012
Bezpečný a pěkný hotel

bezpečnost, lokace blízko letiště
8,3
Hotel je umístěný v blízkosti letiště Cebu, což je výhodou především pokud potřebujete přenocovat jen na noc před odletem nebo po odletu. Okolí hotelu není příliš pěkné, nelze z něj pěšky jít v podstatě nikam. Personál je příjemný. Vedle hotelu je restaurace, kde najdete i jídla v evropském stylu. Na přenocování na jednu noc skvělá volba.
Nahlásit hodnocení
Lawrence H. Páry United Kingdom, 3. ledna 2016
very nice penthouse worth the price

the room and the location to airport
8
Nahlásit hodnocení
Kelsey D. Jednotlivci Canada, 2. ledna 2016
Wonderful stay!

Location, room, service
9,3
Great overnight stay at this hotel! Clean, spacious room and very comfy beds! Ordered room service from nearby restaurant- pretty good meal!
Nahlásit hodnocení
Justino C. Páry Philippines, 20. prosince 2015
The room is great but it needs more illumination.

The room, staff and airport transfer.
6
It was great and comfortable.
Nahlásit hodnocení
Gerald R. Jednotlivci United Kingdom, 23. listopadu 2015
Excellent hotel

Close to airport. Spacious suites and penthouse. Supermarket about 20 minutes walk away
8
Very pleasant stay. Convenient for airport and travelling to outlying islands
Nahlásit hodnocení
Alan M. Páry Thailand, 17. října 2015
Staff Excellent, Price Fair, Room Is Amazing

Staff, Room Amenities, and Cleanliness
9
Not much negative to say. The beds are amazingly comfortable as everyone talks about. They have around-the-clock armed security guards so I always felt safe. The staff is super attentive, friendly, and accommodating. The price is fair as in you book a cheap hotel everything follows suit, this hotel wasn't cheap in my opinion but it wasn't expensive -- I felt it was priced just right and I would stay again. The room felt like a mini upscale apartment. The staff cleaned the room daily which was a nice surprise when you would vacate the premises. The only complaint I have, as people have commented before, is the road noise can be noisy. If you are new to the Philippines and Philippine culture ( as I was) in the Philippines they honk to communicate to other drivers as well as people on the street. So there is constantly honking and sometimes loud exhaust bikes and/or cars. So keep that in mind if you book a room without a balcony. Other than that the TV was new(er) and screen was super crisp. The hot water for the shower was a weird contraption. It takes some playing around to get used to (hard to explain) so just know you are not alone. If I stayed in Lapu Lapu again I would book at this hotel again without a doubt.
Nahlásit hodnocení
Fidel M. Páry Philippines, 24. srpna 2015
Poor lightings and hot room

Location
5
Nahlásit hodnocení
Edwin T. Obchodní cestující Singapore, 16. července 2015
First time in Cebu

Location, Location, Location
6,7
The stay was alright. it is a functional hotel. location is fantastic, only gripe is the cleanliness and condition of the hotel. it is getting old.
Nahlásit hodnocení
Antoinette M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. července 2015
Berry Good😉

Free shuttle to and from airport, spacious room/s, delicious food
6,7
Nahlásit hodnocení
Amber-Lou S. Jednotlivci Australia, 5. července 2015
Comfiest place to call a home away from home

Coziest bed. 10 mins from airport. Short walk from Malls and massage places
8,3
I loved having a balcony in my room. The beds are so unbelievably comfortable. The food is ok, and breakfast is quite small portions. But the rooms are amazing. The bathroom is well laid out. Love staying here only 10 mins taxi drive from the airport in peak hour traffic too!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Goldberry Suites & Hotel Ostrov MactanGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VyhlídkaGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - VybaveníGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - ObchodyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - LobbyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - RestauraceGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - RecepceGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Balkón/terasaGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyGoldberry Suites & Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02