nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Taneční sál Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Prostory pro setkávání Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Taneční sál Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápoje Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty
Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 57
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 794 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,7
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (794)
Seřazeno podle:
Visakan V. Jednotlivci Singapore, 23. března 2015
would stay again

location, location, location
8,7
Robert P. Páry United States of America, 15. března 2015
Review Tityle

Location, Food, Staff
9
Fine. Afterwards, the evaluation was a bit bothersome.
Wei C. Obchodní cestující Singapore, 6. března 2015
Amazing Cebu

food, location, room
6
Young A. Páry Philippines, 5. března 2015
Very good

Food, people & location
9,7
Clark B. Obchodní cestující United States of America, 4. března 2015
A Good Value choice near Ayala Center

Location is close to Ayala; excellent breakfast; fairly large rooms
9,7
This was my second stay at the Golden Prince. In a previous posting I mentioned some shower problems. However this time around I had an excellent room (with an excellent shower) and now have a very favorable view of this hotel, particularly its good value considering location, staff responsiveness, and room size.
Clark B. Obchodní cestující United States of America, 1. března 2015
Decent hotel with location 2 blocks from Ayala Ctr

Location, Very Pleasant Staff
7,7
Pros: Central to Ayala Center, reasonable price Cons: Room window was covered; room was a bit dark; poor shower (low pressure, water not hot)
Jure M. Páry Slovenia, 22. února 2015
hotel under renovation at the moment

location
7,3
It's location is just a short walk from Ayala center. A nice place to stay, they have bigger rooms than Tune hotel.
Michele S. Jednotlivci Australia, 20. února 2015
You get what you pay for.

location, friendly & helpful staff
7,3
No window view to the outside world. Not good if you are claustrophobic.
Brian E. Páry Philippines, 16. února 2015
near center of cebu

Near ayala center, clean room
6,3
Food is normal I think, but the bed was 2 single beds joint together, and a bit hard for me.
Johan W. Páry Australia, 11. února 2015
Enjoyed our stay with welcoming staff with smiles

The location, the attentive Staff and that homey feel
8,7
we were very happy with our stay and look forward to staying there again when next we travel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Golden Prince Hotel & Suites CebuGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Taneční sálGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hostyGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Taneční sálGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Jídlo a nápojeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hostyGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hostyGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hostyGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hostyGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A01