Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebu City, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 471 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,3
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (471)
Seřazeno podle:
Marek S. Páry Czech Republic, 20. listopadu 2015
Levný pěkný hotel

Poloha hotelu, ochota zaměstnaců a čistota
9,3
Pokoj byl velký a čistý. Byla zde klimatizace ale ta řvala jako když máte v pokoji letadlo takže nic moc spaní. Recepční byl velice ochotný. Zjistil nám kdy nám jede přesně trajekt na Bohol a ráno nám zavolal taxi do přístavu. Hned u hotelu je bar snad njlevnější kde jsme byli :) Jelikož jsme v hotelu byli asi jen 6 hodin nemůžu nic víc napsat.
Nahlásit hodnocení
Lubomir L. Páry Slovakia, 23. února 2014
Kvalitny hotel s dobrym personalom.

Cistota,dobre jedlo,dobre umiestnenie hotela.
7,7
Hotel blizko centra,blizko South Bus Terminal.Taxi na letisko za 200,-pesos,blizko su miestne restauracie,nakupne centra.Velke izby.Ochotny personal.Dobry pomer kvalita a cena.Odporucam.
Nahlásit hodnocení
Salvatore P. Páry Italy, 2. února 2016
staff ok

clean
5
No Well no bad
Nahlásit hodnocení
Ariel H. Jednotlivci United States of America, 20. ledna 2016
No windows, surly staff, avoid this place
3,7
Women at front desk were unfriendly. Room was tired, walls dirty, NO WINDOWS. Breakfast was meager and apathetic. Bathroom smelt of vomit. In a very noisy crowded but central neighborhood. Better options nearby.
Nahlásit hodnocení
Ronan J. Jednotlivci Philippines, 1. ledna 2016
worth its price

ease of booking, nice comfortable room, and location
8,7
Nahlásit hodnocení
Marie S. Skupiny Philippines, 30. listopadu 2015
convenient

good service, affordable, convenient
9,7
Nahlásit hodnocení
Doug G. Páry Canada, 29. listopadu 2015
One night stay

Tv channel list, hot water, and beds
6,3
Ok but no water cooler available in hallways.
Nahlásit hodnocení
Cindy R. Skupiny Philippines, 13. listopadu 2015
Cebu 2015

The staffs were nice and accommodating.
6,3
It's pretty good. The rooms were good. For group travelers like us, it is very important for us that the room to stay has more outlets were we can charge our gadgets. Our room has only two outlets but they were nice enough in providing us with an extension outlet.
Nahlásit hodnocení
Geraldine B. Obchodní cestující Philippines, 1. října 2015
Ample

Staff, location and price
6,7
Nahlásit hodnocení
Emmylou P. Jednotlivci Philippines, 25. září 2015
Worth it!

the best 3 things about this hotel are -- Helpful staff/receptionists, very affordable, accessible to public transportation
8,7
We book the hotel on our way back to Cebu from Bato. When we arrived, the staff were all accommodating. We even managed to get a massage that night and it was good. Free breakfast the following day was good as well. The hotel is quite near to key city roads and the receptionist help us how to go around the city. He even offered to call the hotel if we are getting lost even if we already checked out. the overall stay in Golden Valley Hotel was all worth it.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaGolden Valley Hotel Cebu City - KoupelnaGolden Valley Hotel Cebu City - VybaveníGolden Valley Hotel Cebu City - RecepceGolden Valley Hotel Cebu City - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu City - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - RecepceGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03