Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Město Cebu, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Golden Valley Hotel Cebu City - Koupelna Golden Valley Hotel Cebu City - Vybavení Golden Valley Hotel Cebu City - Recepce Golden Valley Hotel Cebu City - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu City - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu City - Recepce Golden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu City - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu City - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 460 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,3
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (460)
Seřazeno podle:
Lubomir L. Páry Slovakia, 23. února 2014
Kvalitny hotel s dobrym personalom.

Cistota,dobre jedlo,dobre umiestnenie hotela.
7,7
Hotel blizko centra,blizko South Bus Terminal.Taxi na letisko za 200,-pesos,blizko su miestne restauracie,nakupne centra.Velke izby.Ochotny personal.Dobry pomer kvalita a cena.Odporucam.
Nahlásit hodnocení
Yasir A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. července 2015
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Nahlásit hodnocení
Stephen G. Skupiny United Kingdom, 12. července 2015
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Nahlásit hodnocení
Robin B. Jednotlivci United States of America, 6. července 2015
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Nahlásit hodnocení
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 11. června 2015
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Nahlásit hodnocení
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 6. června 2015
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Nahlásit hodnocení
Derrick G. Skupiny Philippines, 18. května 2015
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Nahlásit hodnocení
Jessica K. Páry Philippines, 4. května 2015
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Nahlásit hodnocení
Sheila D. Jednotlivci Philippines, 2. května 2015
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Nahlásit hodnocení
Peter F. Páry United Kingdom, 20. dubna 2015
Golden Valley Hotel

The best thing about the hotel were the staff who were excellent.
6,7
My stay was ok the room was clean and comfortable the only problem was the air con which was so noisy that it sounded like a plane taking off but if you turned it off the room was like a sauna
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - KoupelnaGolden Valley Hotel Cebu City - VybaveníGolden Valley Hotel Cebu City - RecepceGolden Valley Hotel Cebu City - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu City - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - RecepceGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu City - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07