nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Golden Valley Hotel Cebu - Koupelna Golden Valley Hotel Cebu - Vybavení Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 380 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (380)
Seřazeno podle:
Lubomir L. Páry Slovakia, 23. února 2014
Kvalitny hotel s dobrym personalom.

Cistota,dobre jedlo,dobre umiestnenie hotela.
7,7
Hotel blizko centra,blizko South Bus Terminal.Taxi na letisko za 200,-pesos,blizko su miestne restauracie,nakupne centra.Velke izby.Ochotny personal.Dobry pomer kvalita a cena.Odporucam.
Dale H. Obchodní cestující United States of America, 16. listopadu 2014
clean good location

clean location staff
7,3
Decent hotel. Good value
Richard N. Jednotlivci Philippines, 10. listopadu 2014
my stay

cleanlines; value for money; affordable rates
6,3
my stay in hotel is nice and very good...
Cris E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. listopadu 2014
Great staff

staff, taxi availability, downtown location
6,7
I particularly like the staff who are more than helpful in carrying our bags to the room. I paid 1,000 pesos for a family room that can accommodate five people. It was really affordable! Their halu-halo is the best in Cebu! Breakfast was included in the package and Internet was really fast. I'll stay here again.
Arthur T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 3. listopadu 2014
3 days at Giolden Valley

friendliness of the reception desks to queries
7,3
Wilmar M. Obchodní cestující Philippines, 3. listopadu 2014
awesome

convenient,staff friendly and cheapest of hotel
6,3
i enjoyed
Joanna A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. listopadu 2014
you get what you pay for

Value for money, convinient location
5,7
Hotel staffs are good enough, except for the restaurant's waiter.. Courteous but didn't served as well. Foods are no good, they served expired tofu in our stir fry vegetable.
Dindo A. Páry Philippines, 27. října 2014
Fair stay in Golden Valley

Location, staff and resto cakes
7,3
Junah C. Skupiny Philippines, 26. října 2014
great budget hotel

they clean and change the sheets and towels everyday, accomodating hotel personels, and very affordable ^-^
9
Sem P. Jednotlivci Philippines, 24. října 2014
Value for money

Cheap, breakfast is OK, near a university
7,7
Not really convenient. No cell signal in my room. White towels show dark stains.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KoupelnaGolden Valley Hotel Cebu - VybaveníGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C04