nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Golden Valley Hotel Cebu - Koupelna Golden Valley Hotel Cebu - Vybavení Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 442 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (442)
Seřazeno podle:
Lubomir L. Páry Slovakia, 23. února 2014
Kvalitny hotel s dobrym personalom.

Cistota,dobre jedlo,dobre umiestnenie hotela.
7,7
Hotel blizko centra,blizko South Bus Terminal.Taxi na letisko za 200,-pesos,blizko su miestne restauracie,nakupne centra.Velke izby.Ochotny personal.Dobry pomer kvalita a cena.Odporucam.
Nguyen T. Skupiny Vietnam, 25. března 2015
Nice Hotel

location, staff, comfort
7,7
Nice Stay with Golden Valey Hotel. Love staff Perfomance and help.
Ma A. Obchodní cestující Philippines, 24. března 2015
cheap rates but comfortable

clean, affordable room rates, accessible
7,3
i had a comfortable stay
Allan L. Rodiny s malými dětmi Canada, 10. března 2015
Satisfactory

Location for this time.
8
Comfortable and the staff were quite friendly. Just wish there was water and ice on the floor.
Renato M. Jednotlivci Canada, 8. března 2015
convenient location

location, price and friendly desk staff
7
Pleasant stay
Joselito A. Skupiny Philippines, 8. března 2015
Cebu Family Tour

1. Affordable price, 2. strategically located near the church 3. easy access either going to uptown Cebu or the busy streets of downtown Colon
7,3
Stay is just okay, although aircon is not that good. Food is deliciously fair enough, although coffee is not overflowing :), family rooms are big enough.
Melven B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. března 2015
The price is good

Staff, food, location
8
Pleasant
Clarence H. Páry United States of America, 1. března 2015
I will look for a different hotel next time.

It was just okay
6
It worked for me this time but I will find a different hotel next time
Timothy I. Jednotlivci United States of America, 28. února 2015
Good hotel for the price.

The staff was warm and cordial, the hotel was overall very clean and comfortable, and the location puts you close to the action.
8,3
No really big complaints, especially when the price is factored in. The refrigerator always froze my drinks and food overnight, no matter how low the setting, you have to leave the shower on for a good five or six minutes before the water starts to get warm, and the air conditioner takes a while to cool the room down, but all of those things are fairly easy to overlook when you consider the price of the room. Overall, I would recommend the place, and if I went back to Cebu City, I would probably book a room there again.
Mark C. Páry Australia, 28. února 2015
you get what you pay for

good location,meals in resto good
6,7
you get what you pay for.....it was ok ,the shower was as cold as the breakfast and the aircon sounded like a helicopter on steroids...

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KoupelnaGolden Valley Hotel Cebu - VybaveníGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3B03