Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Golden Valley Hotel Cebu - Koupelna Golden Valley Hotel Cebu - Vybavení Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Taneční sál Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Recepce Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Golden Valley Hotel Cebu - Interiér hotelu Golden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 456 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,3
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (456)
Seřazeno podle:
Lubomir L. Páry Slovakia, 23. února 2014
Kvalitny hotel s dobrym personalom.

Cistota,dobre jedlo,dobre umiestnenie hotela.
7,7
Hotel blizko centra,blizko South Bus Terminal.Taxi na letisko za 200,-pesos,blizko su miestne restauracie,nakupne centra.Velke izby.Ochotny personal.Dobry pomer kvalita a cena.Odporucam.
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 11. června 2015
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 6. června 2015
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Derrick G. Skupiny Philippines, 18. května 2015
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Jessica K. Páry Philippines, 4. května 2015
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Sheila D. Jednotlivci Philippines, 2. května 2015
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Peter F. Páry United Kingdom, 20. dubna 2015
Golden Valley Hotel

The best thing about the hotel were the staff who were excellent.
6,7
My stay was ok the room was clean and comfortable the only problem was the air con which was so noisy that it sounded like a plane taking off but if you turned it off the room was like a sauna
Donovan L. Skupiny Singapore, 19. dubna 2015
small cozy hotel

good location, friendly staff, simple rooms
7,7
Hotel was in a good location, near to shopping, eating, the city centre and the port. They gave us individual accounts for the wifi. However, they charged for mineral water in the room which was unexpected. We could not find the price of the water on the beverage list and thought that it would be complimentary like other hotels, but unfortunately not.
Ingemar L. Páry Norway, 18. dubna 2015
Fine Hotels

Goog Food Chear Hotels
8
Yuji A. Obchodní cestující Japan, 3. dubna 2015
Good location for tourism spots

location near tourism spots, clean, good receptionists
5,7
Just good location to go to torism spots such as churches and Fort. Room is clean and comfortable, though building itself is quite old.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KoupelnaGolden Valley Hotel Cebu - VybaveníGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Taneční sálGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - RecepceGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Pokoj pro hostyGolden Valley Hotel Cebu - Interiér hoteluGolden Valley Hotel Cebu - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04