Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Koupelna Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Balkón/terasa Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty
Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Koupelna Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Recepce Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Recepce Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Bufet Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Bufet Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hosty Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Bufet Gondola Hotel Hanoi Hanoj - Bufet
Oblast: Hoan Kiem District Počet pokojů: 40
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 503 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (503)
Seřazeno podle:
Felicia C. Páry New Zealand, 21. července 2015
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Mai Q. Páry Vietnam, 14. července 2015
Great for foreign travellers

City Centre, Clean, Friendly Staffs
10
Mai A. Páry Vietnam, 12. července 2015
Comfortable stay

Convenient location, new and modern design, great food
9,3
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Tam V. Páry United States of America, 7. července 2015
Great service.

Service, spoke English, air conditioning, location
9,3
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Bryan B. Jednotlivci Australia, 26. června 2015
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Bee H. Obchodní cestující Singapore, 23. června 2015
nice and value for money stay. amazing front desk

friendly staff and clean room.
7,7
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Stein G. Páry Norway, 21. června 2015
Great hotel - Good service

1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
8,3
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Abdullah Z. Jednotlivci Malaysia, 20. června 2015
Nice and helpfull staff.. Good location

The location, easy landmark
9,3
Zse V. Skupiny Malaysia, 15. června 2015
One of the best hotel you can get~!

Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
8,7
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Tuan T. Obchodní cestující United States of America, 5. června 2015
Good

Good
7
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gondola Hotel Hanoi HanojGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - KoupelnaGondola Hotel Hanoi Hanoj - Balkón/terasaGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - KoupelnaGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Prostory pro setkáváníGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - KoupelnaGondola Hotel Hanoi Hanoj - VchodGondola Hotel Hanoi Hanoj - Prostory pro setkáváníGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - KoupelnaGondola Hotel Hanoi Hanoj - Prostory pro setkáváníGondola Hotel Hanoi Hanoj - KoupelnaGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - BufetGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - RecepceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Pokoj pro hostyGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakceGondola Hotel Hanoi Hanoj - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02