nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Gordion Hotel

V. Delos Reyes corner Salcedo Sts., Vigan, Vigan, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Gordion Inn
Gordion Hotel Vigan - Vyhlídka Gordion Hotel Vigan - Recepce Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Exteriér hotelu Gordion Hotel Vigan - Recepce Gordion Hotel Vigan - Exteriér hotelu Gordion Hotel Vigan - Prostory pro setkávání Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Gordion Hotel Vigan - Koupelna Gordion Hotel Vigan - Exteriér hotelu Gordion Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Okolí
Gordion Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Gordion Hotel Vigan - Exteriér hotelu Gordion Hotel Vigan - Pokoj pro hosty Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Interiér hotelu Gordion Hotel Vigan - Interiér hotelu Gordion Hotel Vigan - Interiér hotelu Gordion Hotel Vigan - Prostory pro setkávání Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Restaurace Gordion Hotel Vigan - Interiér hotelu
Oblast: Vigan Počet pokojů: 21
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 136 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,0
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (136)
Seřazeno podle:
Felipe A. Jednotlivci Philippines, 29. listopadu 2014
great location and nice ambience

great location, nice ambience, and free 1 hour kalesa tour
8
Evangeline H. Skupiny United States of America, 7. listopadu 2014
Old hotel

Only location
6
Not good, will try to find another' hotel if I can back up from this one
Lee T. Páry United Kingdom, 2. listopadu 2014
Nice hotel dining very slow

Good location And good large clean room nice traditional Spanish surroundings
7,3
Nice clean hotel with friendly staff Situated in the Spanish district We enjoyed our stay here until the morning when it took over an hour to serve us a simple breakfast
Mark B. Páry Canada, 1. listopadu 2014
Comfortable room & stay

Comfortable room, nicely themed furnishings, LOCATION
7
Had a comfortable room. As well as a nice stay. Nice furnishings and theme. Low water pressure in the bathroom. The staff were not helpful and had to be asked to clean the room. Although the trainees were very helpful.
Mark B. Páry Canada, 31. října 2014
Comfortable stay and central location.

comfortable room, comfortable hotel and good location
6,3
Nice place to stay. Central location and easy to get tourist attractions.
Charlie B. Skupiny Philippines, 30. října 2014
Good staff

Location and staff
8
Great!
Vernice S. Skupiny Philippines, 22. srpna 2014
Comfortable stay

Location, price, accommodating staff
8
Great location! It's just a few steps away calle crisologo. Book via agoda. cheaper rates. staff maybe unfamiliar with agoda at first, but if you book it and show them the confirmation, they will be able to look it up on the system. The room we stayed at was spacious and comfortable. The hotel is well kempt, despite being really old. There's a lingering "old scent" though. Everything else was just right.
Rowel C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. srpna 2014
Great Accomodation

Near Heritage Village
10
We had a wonderful stay at gordion hotel. The staff are very accommodating with our small requests.
Kim H. Páry South Korea, 2. července 2014
What a good experience

everything was ok
9,7
The hotel looked very entic, and we loved the experience. Bathroom was very fancy and roomy, and the water pressure was ok for us. Everything was good and, the breakfast we were offered was also excellent. THe wifi was not available in the room we stayed in, but we can access in the lobby on the first floor.
Randall M. Páry United States of America, 24. května 2014
Great place

Attractive old hotel. Great staff and central location. Good value.
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gordion Hotel ViganGordion Hotel Vigan - VyhlídkaGordion Hotel Vigan - RecepceGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - Exteriér hoteluGordion Hotel Vigan - RecepceGordion Hotel Vigan - Exteriér hoteluGordion Hotel Vigan - Prostory pro setkáváníGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - Pokoj pro hostyGordion Hotel Vigan - KoupelnaGordion Hotel Vigan - Exteriér hoteluGordion Hotel Vigan - Pokoj pro hostyGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - OkolíGordion Hotel Vigan - Pokoj pro hostyGordion Hotel Vigan - Exteriér hoteluGordion Hotel Vigan - Pokoj pro hostyGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - Interiér hoteluGordion Hotel Vigan - Interiér hoteluGordion Hotel Vigan - Interiér hoteluGordion Hotel Vigan - Prostory pro setkáváníGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - RestauraceGordion Hotel Vigan - Interiér hoteluGordion Hotel Vigan - Prostory pro setkáváníGordion Hotel Vigan - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C08